-دعوت نامه ارسال شد
-وارد ایمیل خود شوید و روی لینک عضویت ارسال شده کلیک کرده و عضویت را کامل کنید
-در انتها نرم افزار این سایت را دانلود کنید چون فقط در این صورت عضویت شما کامل می شود
این سایت لینک دانلود هاش مستقیمه ؟
اگه هست برای منم بفرست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-دعوت نامه ارسال شد
-در انتها نرم افزار این سایت را دانلود کنید چون فقط در این صورت عضویت شما کامل می شود
هیچ دعوتنامه ای واسه من نیومد... دوما مگه عقلم کمه نرم افزار دانلود کنم!! یه جای کار مشکوکه!!
الان توی صفحه 20 ارسال دعوت نامه ها هستیم یعنی قبل شما توی 20 صفحه درخواست داده شده و به درخواست ها ارسال شده همه هم نرم افزار این سایت رو دانلود کرده اند و اکانتشون و عضویتشون با دانلود کامل شده هیچ کدوم هم به آنفلانزای خوکی یا مرغی یا جک و جونورهای دیگه مبتلا نشده اند ( خدا رو 100 مرتبه شکر )
توی این 20 صفحه به کرات ( شاید بیشتر از 100 مرتبه ) گفته شده بابا جماعت دوستان هم رزمان رفیقان و ... برای بعضی ایمیل ها دعوت نامه ها نمی رسه در این صورت اطلاع بدید دوباره بفرستم
حالا شما به کجای این موضوع مشکوکی ؟
بد می کنم دعوت نامه می فرستم ؟
دعوتنامه دوباره به آدرس ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال شد مدارک ارسالش هم موجوده خواستید رو کنم !اگر باز نرسید ایمیل دیگه ای معرفی کنید لطفا
سلام دوست عزیز...
اگه ممکنه برای من هم بفرستین...
موفق و شاد و سلامت باشین...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
-دعوت نامه ارسال شد
ممنون بابت لطف شما شما هم همچنین .
سلام.لطفآ برای منم ارسال کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-دعوت نامه ارسال شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)