عزیز توی این لینک یه سری برنامه هست :
میتونی ازشون استفاده کنی. میتونی هم از داخل خود گوشی و از مارکت هایی که وجود داره استفاده کنی واسه دانلود برنامه ( واسه اینکار نیاز به اینترنت بی سیم داری)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز توی این لینک یه سری برنامه هست :
میتونی ازشون استفاده کنی. میتونی هم از داخل خود گوشی و از مارکت هایی که وجود داره استفاده کنی واسه دانلود برنامه ( واسه اینکار نیاز به اینترنت بی سیم داری)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله میشه ولی نیاز به روت کردن ویا استفاده از رام کاستوم دارین. یا اینکه صبر کنین تا بزودی آپدیت 2.1 واسش بیاد
رام 2.1 در راهه نگران نباشین فکر کنم 2 هفته دیگه میاد البته میگن با رام هایی که روی Desire و nexus1 هست فرق داره!!
فایل منیجر هم از مشکلات این گوشیه که با هر دو روشی که دوستمون گفتن حل میشه...
با سلام بين دو گوشي HTC HEREO و HTC TOUCH 2 مردد موندم.
100% هیرو بهتره عزیز ولی باید یکم براش وقت بزاری چون حتما باید به آندروید 2.1 آپدیتش کنی و گوشی رو برای زبان فارسی روت کنی ...مشکل یا سوالی داری در خدمتم
از لحاظ کیفیت ساخت و کلاس بندی گوشی ها صد در صد hero بهتره.
ولی مهمترین چیزی که باعث می شه این مقایسه درست نباشه تفاوت بنیادی در سیستم عامل هاست.
ببین Windows mobile می خوای یا Android. این مهمتره![]()
سلام ..ميخواستم بدونمكساني كه هنوز گوشي htc hero را دارند..راضي هستند؟؟در يكي از پستها گفته ايد با wifi مشكل داره درسته!!من يه مودم adsl در خانه دارم كه wifi داره و با نوت بوك بهش وصل ميشم و كار ميكنم...حالا يعني اگه اين گوشي را بخرم نميتونم مثل نوت بوك بهwifi مودم وصل بشم و كار كنم؟؟؟و ديگه خط دهي گوشي چطور هست؟؟ممنونتون ميشم كمكم كني!!
سلامسلام ..ميخواستم بدونمكساني كه هنوز گوشي htc hero را دارند..راضي هستند؟؟در يكي از پستها گفته ايد با wifi مشكل داره درسته!!من يه مودم adsl در خانه دارم كه wifi داره و با نوت بوك بهش وصل ميشم و كار ميكنم...حالا يعني اگه اين گوشي را بخرم نميتونم مثل نوت بوك بهwifi مودم وصل بشم و كار كنم؟؟؟و ديگه خط دهي گوشي چطور هست؟؟ممنونتون ميشم كمكم كني!!
شما خيالت راحت
درست مثل لپ تاپت ميتوني به مودمت وصل بشي
منظور من چيز ديگه اي بود... اين كه نمي توني گوشي رو به لپتاپت مثلي كه به مودمت وصل ميشي وصل كني(بي سيم)همين
پس با مودم مشكلي نخواهي داشت
گوشي هم گوشي خوبي هست
ممنون از شما جناب original ..من در اصفهان هستم و دنبال رنگ سفيد آن هستم ولي نيست..تهران به هر 3 نمايندگي كه زنگ زدم گفتند ما hero وارد نميكنيم..چون مشكل زياد داره..!! همين حرف يه كم منو مردد كرده..چرا نمايندگي هاي htc اين گوشي را وارد نكردند!!!!
خواهش ميكنم دوست عزيزهمين حرف يه كم منو مردد كرده..چرا نمايندگي هاي htc اين گوشي را وارد نكردند!!!!
نمايندگي واقعا حرف خنده داري زده
علت اينكه اين گوشي رو ندارن به خاطر اينه كه خود اچ تي سي گوشي رو اصلا براي منطقه خاور ميانه ريليز نكرده.... اونا كه نمي تونن قاچاق كنن ...من اين رو از خود سايت اچ تي سي پرسيدم
رنگ سفيدش كه زود كثيف ميشه! تو تهرون تو علاعدين سفيدش گير مياد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)