این مشکل بخاطر بازی نیست. بعضی وقتها ممکنه یه مشکل توی سرعت اینترنت و یا سرور باعث این موضوع بشه.
چند تا بازی جدید داریم که احتمالاً تو این هفته اضافه میشن.
این مشکل بخاطر بازی نیست. بعضی وقتها ممکنه یه مشکل توی سرعت اینترنت و یا سرور باعث این موضوع بشه.
چند تا بازی جدید داریم که احتمالاً تو این هفته اضافه میشن.
شما باید در قسمت تماس با ما آدرس خودتان را اعلام کنید.
بعد اينكه با امتيازمون يه چيزي بخريم چقدر طول مي كشه تا فرستاده بشه و برسه دستمون ؟!؟
بستگی به شهرتون داره ! من که زنجان بودم 3 روزه اومد !![]()
همه ی سی دی هارو دارم تو خونه !![]()
حیف که وقت ندارم بازی کنم وگر نه نفر اول می شدم !
چند روزه سرم انقدر شلوغه که نمی تونم سرمو بخارونم !!!![]()
آقا این بازی گلفتون مشکل داره !!!! توپ از صفحه بیرون میره !!!
تهرانم الان فكر كردم چهار روز شده الان نگا كردم ديدم تازه دو روز شده !!! آمار روزا هم قاطي كرديم ...
Last edited by J A V I D; 27-07-2009 at 11:30.
در مورد محصولات باید بگم که ما تعدادمون کمه و خیلی سرمون شلوغه معمولاً هر دو هفته یکبار اینکار رو انجام می دیم تا یکم محصولات جمع شن. من واقعاً از این بابت از همه عذر خواهی می کنم. امیدوارم که سایت با کمک شما همینطور بزرگتر بشه تا بتونیم نفرات بیشتری به تیم اضافه کنیم و این جور مشکلات رو هم نداشته باشیم.
اگه شما تهران هستید . می خواین زودتر محصول رو بگیرین فکر کنم اگه خودتون بیاین و بگیرین بهتر باشه. اگه می خواین بیاین به من یه ایمیل بزنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از شما با توجه به اينكه من كارم يه جوري كه تهران رو زياد بالا پايين مي كنم بهتون ميل زدم ، كه اگه امكانش باشه حضوري بيام خدمتتون ....
بچه ها منم تو تیمتون راه میدید؟
nick : kasra
خوب ايميلم رو كه جواب ندادين كلا ! بي خيال همون منتظر پست مي مونيم ............................ عجله اي نيست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)