تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 26 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 252

نام تاپيک: مایکل جکسون درگذشت.

آخر فروم باز Sajad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران×/اسمم:سجاد/×

پيش فرض

یه مقدار پنج میزد!
    به هر حال خدا بیامرزتش!

2. این کاربر از Sajad2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال H.M.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این سایتای فارسی هر روز یکی رو مسلمون میکنن...

یه روز کاکا ( بازیکن رئال مادرید) رو... یه روز مایکل جکسون رو... فردا هم میخوان بریتنی اسپیز و مدونا رو مسلمون کنن!!

من نمیدونم بابای مایکل چه جور آدمیه... ولی مطمئنم مایکل خیلی از موفقیت هاش رو مدیون پدرشه.

وقتی بچه بود... این باباش بود که یه گروه به اسم جکسون 5 تشکیل داد و این آغاز کار کایکل بود... شاید اگه باباش این کارو نمیکرد، مایکل هم هیچوقت مایکل نمیشد!!

4. این کاربر از H.M.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ROA

پيش فرض

این سایتای فارسی هر روز یکی رو مسلمون میکنن...
    واقعا درست ميگين. به نظر من يكي غير معتبر ترين سايتهاي دنيا همين سايتهاي فارسي خودمون هستند. البته نه همشون.
    در مورد مايكل هم بايد بگم كه در صفحه انگليسي ويكيپديا نوشته شده بود اما در ادامه آن نوشته شده بود كه او هيچ وقت در اين باره سخن نگفت و اين سخن را نه تاييد كرد و نه تكذيب و همچنين 3 منبع را براي اين خبر منتشر كرده بودند. حالا اگه به صفحه انگليسي مايك بريد، اين قسمت از مطلب به دليل نداشتن منابع مورد اعتماد كافي و مورد اعتماد نبودن آن سه منبع توسط ادمين ها و راي عمومي حذف شد. البته تو قسمت Discussion يا بحث در مورد موضوع بسيار در اين مورد بحث شده و دليل نهايي اين است كه اين فقط يك شايعه است.
    همچنين روزنامه بريتانيايي The Sun هم اين مطلب را تكذيب كرده است. البته بايد اين را ذكر كرد كه روزنامه The Sun يك روزنامه كاملا معتبر است كه بيش از 2 و نيم ميليون خواننده در جهان داررد.
    خب من چي بگم خودتون ميتونيد بحث در اين مورد را در اين لينك بخوانيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ROA

پيش فرض

دوستان يه چيز بسيار جالب، تو ويكيپديا نوشته شده:

Rumors and news of Jackson's death broke web records, triggering a cyberspace traffic jam[169] and creating severe traffic spikes to websites such as Google,[170] Facebook,[171] Twitter[172] and Wikipedia.[173] Vigils were held by members of the general public after the death.[174]
    ترجمه:

خبر مرگ مايكل جكسون ركوردهاي اينترنتي را شكست. اين خبر باعث يك ترافيك عظيم اينترنتي در سايتهاي بسيار معروف دنيا از فبيل گوگل، فيس بوك، تويگر و ويكيپديا شد كه باعث شد سايتهاي نامبرده بسيار كند شوند.

همچنين در صفحه زير ميتونيد مطلب مربوط به اون را بخونيد. جالبه بدونيد كه گوگل فكر كرده بود كند شدن سايتش به دليل حمله هكرها به سرور اون بوده ولي بعدا فهميد به دليل مرگ مايكل جكسون و سرچهاي بيش از حد بوده. نام اين پديده را هم Jackson Effect يا تاثير جكسون گذاشته اند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

درگذشت مایکل جکسون را به همه اهل موسیقی تسلیت عرض می کنم

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

درگذشت مایکل جکسون را به همه اهل موسیقی تسلیت عرض می کنم

منم هنوز دارم اشک میریزم مایکل تو حیف بودی واقعا دیگه ستاره ای مثل تو محا له

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

الان داره cnn و خیلی دیگه از شبکه ها مراسم یادبودش رو نشون میده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

یه پسر بچه ی ایرانی هم اومد تو مراسمش اجرا کرد به نام شاهین جعفرقلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

منم مرگ این اسطوره رو تسلیت میگم. برای اینکه بگم مرگش چه قدر منو ناراحت کرد نمیتونم از کلمه استفاده کنم و اینایی که مینویسم فقط چیزایی که تو زبان میگنجه. کسایی که واقعا اونو دوست داشتن و دارن میفهمن من چی میگم. من از حدود 5 سالگی از ویدئو تریلر مایکلو شناختم و شدیدا طرفدارش بودم و هستم. من در تمام مدتی که ویدئو های اونو میدیدم و میشناختمش چیزی به جز خندیدن و سادگی بچگونه توش ندیدم. اون واقعا روح بزرگی داشت که با اون همه چیز زندگیو میدید همراه با شخصیتی بچگونه که مثل یک بچه با محبت بود و به همه عشق میورزید. خوشحالیم اینه که مایکل واقعا خوب زندگی کرد، کلی آلبوم بیرون داد، کلی جایزه و مقام در سطح جهانی گرفت و مهم تر از همه تمام مردم جهان اونو میشناختن و طرفدارش بودن ولی من ناراحتم از این که این طرفداری از اواخر دهه ی 90 کم و کمتر شد و حتی به او تحمت های نابه جایی هم زدن طوری که او از ناراحتی این مسائل سال ها به روی صحنه نیومد و حتی بسیاری از مشکلات اعصاب او از همین قضایا سرچشمه میگرفت و مجبور بود با قرص خودشو آروم کنه که به احتمال زیاد دلیل مرگش هم همین بوده. و من واقعا ناراحتم چون وقتی که مایکل بچه داشت، باهاشون بازی میکرد، و با اونا خوش بود و داشت برای کنسرت جدیدش آماده میشد و تازه داشت زندگی خوانوادگی و سرو سامون گرفتنو تجربه میکرد از این دنیا رفت. دنیا هیچ وقت کسی مثل اونو نمیبینه چون اون واقعا یه اسطوره بود. من هیچ وقت مرگ اونو باور نمیکنم و مایکل همیشه برای من زندست چون روح یک اسطوره هیچ وقت نمیمیره و همیشه در کنار طرفدار ها و دوستدارانش زندگی میکنه.

12. این کاربر از A.Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

اقا شما که اینهم می گین خدا رحمتش کند خدا وکیلی هیچ کدومتون معنی این چیزهای که می خوند بلدین
    اگه بلند متن یکی شون بزارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •