سلام
یکی از دوستان گفته بودن رو این گوشی دیکشنری نصب کردن
لطف کنین لینک دانلودشو واسم بزارین
منتظرم
سلام
یکی از دوستان گفته بودن رو این گوشی دیکشنری نصب کردن
لطف کنین لینک دانلودشو واسم بزارین
منتظرم
این گوشی با چه فرمتی فیلمبرداری میکنه ؟
ممنون
سلام.
دوستان اين گوشي واسه ذخيره sms محدوديت داره ؟ يا هرچقدر بخوايم ميشه sms ذخيره كرد؟
و اينكه smsها روي حافظه گوشي ذخيره ميشه يا مموري كارت؟
ممنون
salam doste aziz man be tazegi ba jet ashna shodam mikhastam bedonam barname khoresh chetorie? ham chenin keifiate sedash va dorbinesh mamnon misham khabaram koni
از نظر نصب نرم افزار شما فقط میتونید برنامه های جاوارو روش نصب کنید چون سیستم عامل نداره ولی خوب جاوا رو خیلی خوب پشتیبانی میکنه . صداش خیلی بلنده ، مطمئن باشید از نظر صدا هیچ مشکلی نداره و اذیتتون نمی کنه ، دوربینشم یکی از بهترین 5 مگاپیکسلی هاست، در کل بگم اگه سیستم عامل برات مهم نیست نو خریدش شک نکنsalam doste aziz man be tazegi ba jet ashna shodam mikhastam bedonam barname khoresh chetorie? ham chenin keifiate sedash va dorbinesh mamnon misham khabaram koni
دوستان تاپیک خوابیده ،یه کاری بکنین...
اتفاقا به نظر من جت با تمام خوبی هاش، توی برنامه خور بودن خیلی مشکل داره، خیلی از فایل های جاوا رو اجرا نمی کنه و ارور پر بودن حافظه می ده. مثل نقشه تهران یا دیکشنری ها. احتمالا چون حجمشون زیاده.
کیفیت بلنگوی گوشی به پایه 5800 اصلا نمی رسه. واقعا قابل مقایسه نیست. البته چون 5800 خیلی بلند گوی قوی داره
کیفیت صدا و دوربینش خیلی خوبه.
در کل کار کردن با گوشی خیلی لذت بخشه
ال سی دی ش هم اینقدر کیفیتش عالیه که بقیه گوشی ها در مقابلش مثل تلویزیون سیاه سفیدن!
بچه ها کیفیت فیلم برداریش و عکسبرداریش رو با 95 8 گیگ مقایسه میکنین؟
در حد اون هست؟
و اینکه بلوتوث ورزن 2.1 این گوشی چقدر با بلوتوث های ورزن 2 تفاوت سرعت داره؟
آقا من بین Samsung Jet و LG Arena بدحوری گیر کردم !
به نظرتون صفحه خازنی و مولتی تاچ بودن Arena بهتره یا پردازنده قوی Jet
در کل یه تاپیک مقایسه باید بین این دو گوشی بذاریم
نظرتون چیه ؟
5800 از نظر صدا به گرد پای Jet هم نمیرسهکیفیت بلنگوی گوشی به پایه 5800 اصلا نمی رسه. واقعا قابل مقایسه نیست. البته چون 5800 خیلی بلند گوی قوی داره
مولتی تاچ بودن فقط در بعضی جاها بکار میاد ولی پردازنده قوی در همه جا ، از بابت صفحه لمسی Jet هم خیالت راحت ، حساسیتش راضی کنندستآقا من بین Samsung Jet و LG Arena بدحوری گیر کردم !
به نظرتون صفحه خازنی و مولتی تاچ بودن Arena بهتره یا پردازنده قوی Jet
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)