اومدنش که آره حتما میاد , ولی نه دیگه به این زودی ها باید صبر کرد تا زمستون .
هر موقع سایت خاورمیانه معرفیش کرد,یک ماه بعد با تاخیر ایرانه . با این اوصاف حداقل نباید انتظار داشت تا 2 ماه دیگه بیاد.
اومدنش که آره حتما میاد , ولی نه دیگه به این زودی ها باید صبر کرد تا زمستون .
هر موقع سایت خاورمیانه معرفیش کرد,یک ماه بعد با تاخیر ایرانه . با این اوصاف حداقل نباید انتظار داشت تا 2 ماه دیگه بیاد.
تفاوت B650,B550 چی هست ؟b650 با قیمت 1.940 که 30 تومن دوباره اومد پایین نسبت به دو روز پیش .
b550 با قیمت 1.800
سلام بر عزيزان .با اين وضع بهترين انتخاب براي سايز 50 , b650هست. نظر شما جيه؟
مشخصات هر دو یکسانه ,cnet هم برسی نکرده b550 رو متاسفانه. فعلا مرجع معتبری نیست بشه بهش اتکا کرد حالا باز یه سرچ می کنم ببینم جریان از چه قراره .
Last edited by Ami R 940; 15-09-2009 at 09:17.
اگر سایز 50 اینچ می خوای بهترین انتخاب هست با توجه به اینکه افت شدیدی هم چند روز قبل داشته کاهش 300 هزار تومنیش .
کلا پنل خیلی خوبیه , قیمتشم فوق العاده شده . بعد v10 g10 بهترین انتخاب هست .
Last edited by Ami R 940; 15-09-2009 at 09:19.
امیر جان بالاخره اینها در مقایسه با پاناسونیک چند هرتزند ومشکل سایه واینها نداره در فوتبال وایا اینها نسبت به ال سی دی سامسونگ بیشتر داغ میکنه این خودش مساله مهمیه الان منتظر جوابم
600 هرتزه , نه مشکلی نداره . حرارت و گرمایش پلاسما بیشتر ال سی دی هاس .
امیر جون تو چقدر مطمئنی؟
من هم الان 1 ماهه منتظر v10 هستم و منم به خاطر سایز و کیفیت بالاتر g10 رو نخریدم.
واقعآ حال گیری وقتی بعد از صبرکردن و اطلاع داشتن از محاسن v10 مجبور بشی b650
و امثال اون رو بخری.
به نظر من تو 50 اینچ انتخاب s10 بهتر از b650 هستش شاید تصویرش براقتره حرارتشم خیلی کمتره b650 خیلی داغ میکنه.
سعید جان پس از معرفی g10 توسط سایت خاورمیانه حدود یک ماه بعد این مدل وارد ایران شد , متاسفانه هنوز سایت خاورمیانه مدل v10 رو واس عرضه نگذاشته ,حداقل پس از عرضه و معرفی در سایت خاورمیانه یک ماه بعد این مدل وارد ایران میشه .با این اوصاف حداقل تا دو ماه آینده بعید می دونم بیاد مگه اینکه پاناسونیک برنامه هاشو تغییر بده که احتمالش زیاد نیست. من با توجه به سیاست فعلیش عرض کردم ممکن این سیاست گذاریش دستخوش تغییراتی بشه .
Last edited by Ami R 940; 15-09-2009 at 18:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)