تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 22 اولاول ... 1016171819202122 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 218

نام تاپيک: تست انتی ویروسها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اقاي Ehsani به احتمال زياد حق با شماست چون من اين ورژن را از ادرسي كه اقا مهران داده اند دانلود نكردم بلكه از خود سايت كاسپرسكي دانلود كردم دقيقا" 26.1 مگابايت است و از روي سرور http امريكا در سايت كاسپرسكي دانلود كردم اما همين كرك به ان نمي خورد پيام مي دهد كه:
    Attention! The license key D:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\000851DB.key is not compatible with this application
    يعني اين كرك با ان سازگار نيست يك بار هم uninstall كردمش و نسخه 19 مگابايتي ان را از سايت دانلود دات كام كه ايراني است دانلود كردم اين كرك به ان هم نمي خورد تازه انجا هم همين كرك را براي نسخه 19 مگابايتي داده بود.
    اقاي Ehsani شما لطفا" به ايميلتان هم مراجعه كنيد ضمنا" اين دفعه حتما" از ادرسي كه اقا مهران داده دانلود مي كنم و امتحان مي كنم اضافه بر اين يك چيز يادم رفت بگويم به بزرگي تان ببخشيد:عيد شما مبارك! انشا الله سال خوب و پر باري داشته باشيد و به ارزوهايتان هم برسيد.
    در مورد خط كم سرعت ايران هم راست مي گوييد خيلي اعصاب خورد كن است تازه ADSL هم گران است!
    اقاي Mafia به شما هم مي گويم كه لينك از كار نيفتاده اما نسخه Kaspersky Antivirus Personal Pro 5.0.20 من كرك نمي شود!

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

lion8499 شما RegKey رو داخل یک فولدر جداگانه قرار بده که فقط همین رگ کی داخل آن باشد و چیز دیگری وجود نداشته باشه و بعد که کاسپرسکای ازت درخواست کرد از داخل همون فولدر رگ کی رو بهش بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

حالا از ادرسي كه اقا مهران داده هم دانلود كردم اما وقتي مي خواستم مرحله اخر را كرك كنم پيام داد not valid يعني كرك بي اعتبار است يا سالم نيست.
    چه كار كنم؟ خسته شدم از دست اين كاسپرسكي از بس كه كرك را نمي شناسد(بي اعتبار مي داند).چند شب است كه با ان ور مي روم كلافه شدم شما را خدا كمك كنيد.

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

دوست عزیز شما اول برنامه کاسپرسکای رو از روس سیستمت پاک کن و بعد توسط برنامه هایی که رجیستری ویندوز رو تمیز میکنند سیستمت رو کلا پاکسازی کن و بعد فایلها و فولدر بجا مونده از مابقی برنامه پاک شده رو در Program Files و یا Program کاملا پاک کن

این 3 برنامه رو بعد از پاک کردن کاسپرسکای بهت پیشنهاد میکنم که استفاده کنی

System Mechanic

Registery Mechanic

Ace Utilities

و بعد از پاکسازی کل سیستم و اطمینان حاصل کردن از نبود هیچ گونه فایل باقی مونده به این آدرس زیر برو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهران جان در اونجا نسخه Personal رو همراه با کرکش قرار داده و شما هر کرکی و فایلی رو که تا بحال دانلود کردی با این یکی قاطی نکنی

هم نسخه ای رو که مهران جان قرار داده و حدود 10.5 مگابایت هستش رو دانلود میکنی با کرکی که دقیقا زیرش گذاشته شده

البته من پیشنهاد میکنم که از همین نسخه اسفاده کنی چون خودم آزمایش کردم و کرکشم کار
    کرد ولی بعدا اگر خواستی که نسخه پرو رو داشته باشی این نسخه رو پاک میکنی و نسخه پرو رو نصب میکنی ولی یادت نره که اول نسخه Personal رو نصب و کرک کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

جناب cracki عزيز هر سه برنامه كه گفتيد دانلود كردم و رجيستري را پاك سازي كردم كاسپرسكي را هم ان اينستال كردم و كاملا" پاكش كردم و نسخه personal ان را از ادرسي كه گفته بوديد دانلود كردم و كرك ان را هم دانلود كردم اما وقتي خواستم فايل كرك را در يك فولدر كپي و پيست كنم كپي و پيست نشد و پسورد خواست كه پسورد را درست وارد كردم و ok كردم باز هم كپي و پيست نشد!!! :shock: :shock: :shock: تا چه رسد به كرك كردن!
    اين در حالي بود كه كرك نسخه پرو كپي و پيست مي شود!!! :shock: :shock: :shock: فقط كرك نمي شد! و پيام هايي كه برايتان نوشتم را مي داد!
    وقتي كپي وپيست نمي شد خيلي تعجب كردم و گفتم مگر ممكن است؟!! اين در حالي است كه كرك نسخه پرو كپي و پيست مي شود!!!
    من كه ماندم ديگر چه كار كنم؟ راستي يادم رفت بگويم برنامه System Mechanic 5 Professional
    با خودش نسخه persoanl از كاسپرسكي را دارد اما وقتي بر روي فايلش كليك كردم حتي قسمت license را هم باز نمي كرد!!! :shock:
    خيلي ناراحتم ماندم ديگر چه كار كنم؟ :cry: :cry: :cry:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

جناب cracki عزيز خيلي شرمنده :oops: :oops: :oops: :oops:
    از راهنمايي شما هم بي نهايت ممنونم دقيقا" طبق ان چه كه شما گفتيد عمل كردم و بالاخره موفق شدم كركش كنم علت ان كه كرك نمي شد اشتباه كوچك من بود :oops: اما همين اشتباه چند روز و چند شب اذيتم كرد اين اشتباه اين بود كه پسورد فايل كرك نسخه personal چنين بود:p30world.com اما من بي دقت بودم و پسورد را چنين وارد مي كردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همين www. اضافه اذيتم كرد.
    باز هم از راهنمايي تان تشكر مي كنم خيلي زحمت كشيديد و حسابي خجالتم داديد :oops:
    اگر من شما را نداشتم چي كار مي كردم؟!!!
    در ضمن با كاسپرسكي كار كردم بسيار عالي است دست از نورتون و مكافي و بيت دفندر و... كشيدم و با كاسپرسكي كار مي كنم.

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

از دوستان کسی میتونه یه چندتا ویروس و تروجان بذاره تا ما لین انتی ویروسمونا را تست کنیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من دارم.600-700 تا ويروسه ...خيلی هم ويروساش خفنه.بگو چجوری بهت بدم.

آخر فروم باز Ehsani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Alone In The Rain

پيش فرض

چه امتحاني از اين بهتر كه چند سال هست كه كسپر اسكاي بهترين معرفي ميشه تو سايتاي معتبر!!! اونم در حضور شركتهاي معتبري چون مك افي..نورتن و ............
    lion8499, جان شما وقتي كه پسورد رو اشتباه بزني تو دايركتوري اصلا فايل كرك كپي نميشه!!! وقتي فايل تو دايركتوري كرك كپي نمي شده شما با چه فايلي و از كجا رجيسترش مي كردي كه بهت مي گفت فايلت تاريخ گذشته هست؟؟؟ :roll:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •