راستش من قیمت بعد افت رو گفتم یعنی از فروشنده پرسیدم گفت تا 1 ماه تا 400 هم افت می کنه ولی آینو رو دیگه پایین نمی یاد
البته هنوز دو دلم تا حالا چند بار رفتم بخرم برگشتم یه جورایی به خاطره قیمت بالاش تو خریدش شک دارم اگه بره زیره 400 که همون روز خریدم ولی الان با این قیمت فکر کنم چیزایه بهتری گیرم بیاد اگه هم دارم رو N97 mini فکر می کنم برا اینه که فول تاچه نه سیمبین بودنش(تو این مدت به این نتیجه رسیدم که آینو یه گوشی ای هست با یه سخت افزار بسیار بسیار قوی ولی با یه نرم افزار و سیستم عامل بسیار ضعیف(خدایی اگه یه os خوب و قوی با یه اینترفیس عالی هم روش نصب میشد به خاطره طراحی خوب و سخت افزار قویش مطمئنم که می تونست تا حد آیفون موفق عمل کنه )
منویه مولتی مدیا ی تاچشم برا این گفتم کاربردی نیست ک یه جا خوندم برا هر بار آپیت حد اقل 10 دقیقه زمان لازم داره ولی مدیا سنتر اینطور نیست
اگرم اینجا گفتم که دو دلم دلیلش اینه که دلم می خواد اینو بگیرم ولی قبلا هم یه بار تو خریدن گوشی احساسی عمل کردم و نتیجه ی خوبی نگرفتم الان هم دارم خیلی پول می دم و نمی خوام بازم از خریدم پشیمون بشم چون دوباه باید حد اقل 2 سال باهاش بسازم باسه همین دلم می خواد که یه نفر پیدا شه قانعم کنه که این رو بگیرم