تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 22 اولاول ... 1016171819202122 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 217

نام تاپيک: Overlord II

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام یه کرک سالم از این بازی رو میخوام. یکی از دوستان لطف کنه بزاره ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان من در شهر نوردبرگ 98 نفر رو کشتم و خونه هاشون رو خراب کردم و لنگ پیدا کردن اون 2 نفر دیگم!در ضمن اینجا که زیر همون دستگاه پرتاب تیره این دستگیره رو میبینم.ولی هرچی مینیون میفرستم از جایی که همون ابی ها هستن جلوتر نمیرن.

داره خودمونی میشه vahid2533's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

لطف کنید سیو بعد از درب اور لایت را قراردهید چون من وقتی می خواهم با کشتی از درب عبور کنم از بازی خارج می شوم فکر کنم که این امر مربوط به کرک بازی است . لطف کنید کمک کنید.

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

من تو قسمتی از بازی که منجنیق هم داره گیر کردم نمیدونم چجور باید وارد قصر بشم همش منجنیقه سنگ پرتاب میکنه ما هم همش جا خالی میدیم کارمون شده فقط جاخالی دادن.کسی میدونه چجور باید این قسمت رو رفت؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من تو قسمتی از بازی که منجنیق هم داره گیر کردم نمیدونم چجور باید وارد قصر بشم همش منجنیقه سنگ پرتاب میکنه ما هم همش جا خالی میدیم کارمون شده فقط جاخالی دادن.کسی میدونه چجور باید این قسمت رو رفت؟
    شما باید به قسمتی که که یه جادو وجود داره بری از اونجا 20 تا از Minion ها رو برداری
    همونجا که از زمین یه مجسمه شکل در میاد ....بعد که کنترل یکی از minin هارو گرفتی
    میری یک چادر هستش که وقتی واردش بشی لباس رومی هارو میپوشن ...با ان لباس می تونی بری به قصر و
    منجنیقو بدست بگیری ....بعد با منجنیق همه دشمنارو بزن و دروازه ای که بسته استش اونم بزن..
    اگه نتونستی بگو تا بازم راهنماییت کنم..

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

شما باید به قسمتی که که یه جادو وجود داره بری از اونجا 20 تا از Minion ها رو برداری
    همونجا که از زمین یه مجسمه شکل در میاد ....بعد که کنترل یکی از minin هارو گرفتی
    میری یک چادر هستش که وقتی واردش بشی لباس رومی هارو میپوشن ...با ان لباس می تونی بری به قصر و
    منجنیقو بدست بگیری ....بعد با منجنیق همه دشمنارو بزن و دروازه ای که بسته استش اونم بزن..
    اگه نتونستی بگو تا بازم راهنماییت کنم..
    من این کارها رو کردم حتی لباس رومی ها رو هم پوشیدم دم در قصر هم که میرم دروازه رو پایین نمیارن نمیتونم تو قصر برم اگه میشه یکم بیشتر راهنمایی کن.ممنون.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من این کارها رو کردم حتی لباس رومی ها رو هم پوشیدم دم در قصر هم که میرم دروازه رو پایین نمیارن نمیتونم تو قصر برم اگه میشه یکم بیشتر راهنمایی کن.ممنون.
    دروازرو پایین نمیارن چون با تعداد کم Minion رفتی باید تعداد شون از 16 بیشتر باشه..

8. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

دروازرو پایین نمیارن چون با تعداد کم Minion رفتی باید تعداد شون از 16 بیشتر باشه..
    خوب اره مینیون های من کشته شدند الان 16 تا بیشتر ندارم از اون محفظه هایی که مینیون ها رو در میاری صفر شده!نمیدونی چجور میشه مینیون اظافه کرد؟ممنون.

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

ببينيد دوستان من 25 تا مينيون دارم بعد ميفرستمشون لباس رومي ها رو بپوشن بعد ميرم از طريق اون دستگاه خودم مينيون ميشم و حالا 9 تا مينيون دارم . وقتي هم كه ميرم كنار اون پل كه كنارشون سربازهاي رومي هستن و ميخوام وارد قصر بشم ميگه بايد حد اقل 16 تا مينيون داشته باشي در حالي كه 9 تاست براي من . يعني اول بايد سقف مينيون هام رو كه الان 25 تاست با پيدا كردن اون مجسمه مانند ها ببرم بالا تا بتونم اين مرحله رو رد كنم ؟
    مجبور شدم Walkthrough هم بگيرم اما اون چيزي در اين باره نگفته بود !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام یه کرک سالم از این بازی رو میخوام. یکی از دوستان لطف کنه بزاره ممنون میشم.
    کسی از دوستان نمتونه کمک کنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •