سلام یه کرک سالم از این بازی رو میخوام. یکی از دوستان لطف کنه بزاره ممنون میشم.
سلام یه کرک سالم از این بازی رو میخوام. یکی از دوستان لطف کنه بزاره ممنون میشم.
دوستان من در شهر نوردبرگ 98 نفر رو کشتم و خونه هاشون رو خراب کردم و لنگ پیدا کردن اون 2 نفر دیگم!در ضمن اینجا که زیر همون دستگاه پرتاب تیره این دستگیره رو میبینم.ولی هرچی مینیون میفرستم از جایی که همون ابی ها هستن جلوتر نمیرن.
![]()
لطف کنید سیو بعد از درب اور لایت را قراردهید چون من وقتی می خواهم با کشتی از درب عبور کنم از بازی خارج می شوم فکر کنم که این امر مربوط به کرک بازی است . لطف کنید کمک کنید.
من تو قسمتی از بازی که منجنیق هم داره گیر کردم نمیدونم چجور باید وارد قصر بشم همش منجنیقه سنگ پرتاب میکنه ما هم همش جا خالی میدیم کارمون شده فقط جاخالی دادن.کسی میدونه چجور باید این قسمت رو رفت؟
شما باید به قسمتی که که یه جادو وجود داره بری از اونجا 20 تا از Minion ها رو برداریمن تو قسمتی از بازی که منجنیق هم داره گیر کردم نمیدونم چجور باید وارد قصر بشم همش منجنیقه سنگ پرتاب میکنه ما هم همش جا خالی میدیم کارمون شده فقط جاخالی دادن.کسی میدونه چجور باید این قسمت رو رفت؟
همونجا که از زمین یه مجسمه شکل در میاد ....بعد که کنترل یکی از minin هارو گرفتی
میری یک چادر هستش که وقتی واردش بشی لباس رومی هارو میپوشن ...با ان لباس می تونی بری به قصر و
منجنیقو بدست بگیری ....بعد با منجنیق همه دشمنارو بزن و دروازه ای که بسته استش اونم بزن..
اگه نتونستی بگو تا بازم راهنماییت کنم..
من این کارها رو کردم حتی لباس رومی ها رو هم پوشیدم دم در قصر هم که میرم دروازه رو پایین نمیارن نمیتونم تو قصر برم اگه میشه یکم بیشتر راهنمایی کن.ممنون.
دروازرو پایین نمیارن چون با تعداد کم Minion رفتی باید تعداد شون از 16 بیشتر باشه..
خوب اره مینیون های من کشته شدند الان 16 تا بیشتر ندارم از اون محفظه هایی که مینیون ها رو در میاری صفر شده!نمیدونی چجور میشه مینیون اظافه کرد؟ممنون.
ببينيد دوستان من 25 تا مينيون دارم بعد ميفرستمشون لباس رومي ها رو بپوشن بعد ميرم از طريق اون دستگاه خودم مينيون ميشم و حالا 9 تا مينيون دارم . وقتي هم كه ميرم كنار اون پل كه كنارشون سربازهاي رومي هستن و ميخوام وارد قصر بشم ميگه بايد حد اقل 16 تا مينيون داشته باشي در حالي كه 9 تاست براي من . يعني اول بايد سقف مينيون هام رو كه الان 25 تاست با پيدا كردن اون مجسمه مانند ها ببرم بالا تا بتونم اين مرحله رو رد كنم ؟
مجبور شدم Walkthrough هم بگيرم اما اون چيزي در اين باره نگفته بود !
کسی از دوستان نمتونه کمک کنه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)