تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 20 اولاول ... 101617181920
نمايش نتايج 191 به 199 از 199

نام تاپيک: Aliens Vs Predator

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من توی اجرای بازی مشکل دارم تمام این صفحات دوستان رو هم خوندم و هم اجرا کردم البته آنهایی که به مشکله من مربوط میشد فروشنده بازی رو نصب کرده البته اروره binkw32 را موقعه کلیک بر روی A&P.exe رو در داخله کرک دارم . این سایت برای کمک هست نه برای عصاب خوردکنی و سر کار موندن .لصفا لینک هایی که میگذارید از سالم بودنش و وجود داشتنش اطمینان حاصل کنید .

داره خودمونی میشه morteza_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من این بازی رو خریدم همه منوهاش روسی هست حتی زبان صحبتشون همش خرچنگ قورباغه هست راهی هست که بشه منوهاش رو انگلیسی کرد اگر یک ترینر خوب هم سراغ دارید بزارید ممنون

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من توی اجرای بازی مشکل دارم تمام این صفحات دوستان رو هم خوندم و هم اجرا کردم البته آنهایی که به مشکله من مربوط میشد فروشنده بازی رو نصب کرده البته اروره binkw32 را موقعه کلیک بر روی A&P.exe رو در داخله کرک دارم . این سایت برای کمک هست نه برای عصاب خوردکنی و سر کار موندن .لصفا لینک هایی که میگذارید از سالم بودنش و وجود داشتنش اطمینان حاصل کنید .

اوصلا شما هر چیزی که بخواید تو سایت Gamecopyworld.com که سرچ کنید میاره.از کرک و پچ و ترینر

داره خودمونی میشه tapesh95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه این بازی رو لن بازی کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام ازدوستانی که بازی روتمام کردن راهنمایی میخوام باپرداتورتقریبااخربازی یه جاگیرکردم بعدازکشتن ملکه میره تویه گودال جلوی راهش اتش داره کلی الیانس میادهرچی میکشی تمام نمیشه راهم بسته فقط یه محوطه بادوجای شارژانرژیه .ممنون

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

عکس بزار.بعد کلا این بازی همش فضای باز هست

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

سلام ازدوستانی که بازی روتمام کردن راهنمایی میخوام باپرداتورتقریبااخربازی یه جاگیرکردم بعدازکشتن ملکه میره تویه گودال جلوی راهش اتش داره کلی الیانس میادهرچی میکشی تمام نمیشه راهم بسته فقط یه محوطه بادوجای شارژانرژیه .ممنون
    اون جارو باید فرار کنی...اگه اشتباه نکم چند تا در هستن که باید از یکیشون فرار کنی...خوب دور وورت رو نگاه کن...یه تعداد سرباز هم نمیان ؟؟؟؟
    (واسه این باشک گفتم چون خیلی وقته که تمومش کردم...اگه عکس بزاری دیگه چه بهتر...)

اگه نباشه جاش خالی می مونه kane32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان لطفا کمکم کنید من به اشتباه در پوشه ی بازی فایل avp.exe رو پاک کردم ولی تمام حجم بازی سر جاشه فقط ایکون استارتو avp.exe رو تو پوشه بازی پاک کردم نسخه ی بازی من 5 دی وی دی هست لطفا این ایکونو در اختیار من بزارید تا بازیو بتونم استارت کنم و دوباره از اول نصب نکنم فدای دوستان

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دوستان لطفا کمکم کنید من به اشتباه در پوشه ی بازی فایل avp.exe رو پاک کردم ولی تمام حجم بازی سر جاشه فقط ایکون استارتو avp.exe رو تو پوشه بازی پاک کردم نسخه ی بازی من 5 دی وی دی هست لطفا این ایکونو در اختیار من بزارید تا بازیو بتونم استارت کنم و دوباره از اول نصب نکنم فدای دوستان
    اگه آیکون اصلی بازیه یعنی همینه که روش کلیک میکنی تا بازی بیاد میتونی باجایگزینی دوباره کرک بدستش بیاری اگر هم فایل کرک رو نداری از اینجا دانلود کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •