سلام دوستان.من بازیم صدا نداره.اون Unimodem رو هم Disable کردم ولی هر کاری میکنم صدا نداره.راه دیگه ای وجود نداره؟
سلام دوستان.من بازیم صدا نداره.اون Unimodem رو هم Disable کردم ولی هر کاری میکنم صدا نداره.راه دیگه ای وجود نداره؟
تو hard رفتی ,وقتی بازی رو تموم کنی درجه ی very hard ازاد می شه ببین اون چیه.بازیه خوبیه ها همه چیزش عالیه ولی نمیدونم چرا منو جذب نکرد ! البته 5 تا Chapter رفتم جلو ! با Hard که میری خیلی اعصاب خورد کن میشه ! من همون اول بازی سر اون اسنایپر هم چند بار مردم ! با یه تیر میمردی ! کلا به نظر من خیلی هم کوتاه نیست بازی !
بابا دویل هاش شانسکی هست من که تونستم دو تا اولی رو بکشم سر سومی موندم البته سر همشون الاف شدم.
آقا یکی نیست جواب ما رو بده!
من تو ویندوز 7 نصب کردم درست شد.
من تو ویندوز XP دارمش.یعنی هیچ راهی نداره که همین تو درست شه؟
چند صفحه پيش يكي از بچه ها مشكل شما رو داشت ولي نمي دونم چطوري بعدا حلش كرد چند صفحه اخير رو مطالعه كن ببين كساني كه اين مشكل رو داشتن چي كار كردن ظاهرا براي هر كامپيوتر يه نوع راه حل وجود داره من كه همون يوني مودم رو غير فعال كردم درست شد
دوستانی که صدا ندارن اگه تمام کارهای گفته شده را انجام دادن و نشده باید برن تو قسمت control panel phone and modem بعد مودمی که نصب هستش را پاک کنن اونوقت درست میشه البته من adsl دارم و مودم dial up نمیخواستم و این کارو کردم درست شد.
بچه ها من سر این بازی دو مشکل دارم لطفا کمکم کنید. یکی اینکه من با غیر فعال کردن صدای مودم صدای بازی رو اوردم ولی یک مشکل دیگه داره. مثلا وقتی که یکی صحبت می کنه یا تیر می زنه اگه سرم طرف او باشه صداش نمی یاد ولی وقتی سرم رو یه طرف دیگه می برم اونوقت صداش می یاد.یکی دیگه اینکه سر دوئل اول راحت یارو رو دفعه اول کشتم ولی دفعه بعد هر چی موس رو حرکت می دم دستم تکون نمی خوره که نزدیک اسلحه بره.لطفا کمکم کنید.
مشکل با دست رو تا یک هفته منم عذاب داد تا اینکه اتفاقی راحلش رو پیدا کردم.
باید یکبار بدون اینکه از بازی خارج بشی دکمه Alt+Tab رو بزن بعد برو تو بازی دوباره خواهی دید که مشکل حل شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)