تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 1211 اولاول ... 1016171819202122232430701205201020 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آقا میخواین یک کار کنیم اونم اسم تاپیک را عوض کنیم بزنیم Fifa 09 فنهاش بیان تو!!!بابا اینجا تاپیک Pes هست نه فیفا 09 یا Pes 2009!!
    از این به بعد شخصا یک کلمه درباره فیفا صحبت نمیکنم!!خواهشا دوستان هم رعایت کنن!!
    joey jordison جان (لطفا اسم کوچیک )حق با شماست ایکاش تاپیک جداگانه ای برای این بحث وجود داشت و کاربران بدون تعصب به نقد این دو بازی میپرداختن تا اینجا هم اینقدر شلوغ نمیشد.

2. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

مثل اينكه ميخواين كاري كنيد كه بزنن اين تاپيك رو ببندن
    ببينين من اگه بگم فيفا امسال بهتر از pes ظاهر شده شما ها قبول نميكنيد شما ها هم بگيد pes بهتر بوده من قبول
    نميكنم من نظر شخصيم رو ميگم :‌ من قبلا pes بازي ميكردم ولي امسال fifa 08 رو تو x360 بازي كردم و معتقدم
    fifa 08 اينبار بهتر از pes 2008 ظاهر شده

به نظر من به اين بحث پايان بديم بهتره چون اينطوري تاپيك قفل ميشه و مثل هميشه تعصب باعث ميشه هيچكدوممون
    روي حرف ديگري فكر نكنيم

4. 4 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

joey jordison جان (لطفا اسم کوچیک )حق با شماست ایکاش تاپیک جداگانه ای برای این بحث وجود داشت و کاربران بدون تعصب به نقد این دو بازی میپرداختن تا اینجا هم اینقدر شلوغ نمیشد.
    سلام!من مهران هستم!
    دقیقا بهترین کار این هست و شما هم درست میگین!

6. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

آیا واقعا برای شما مهم که PES بازها بگن Fifa بهتره یا برعکس؟
    چرا سر موضوعی که هیچکدومتون نمیتونین با صداقت درموردش حرف بزنید بحث می کنید؟
    اون چیزی که مهمه اینه که اینجا تایپیکه pes 2010 و هر fifa ای هم می خواد درمورد بازی مورد علاقش بحث کنه میتونه یک تایپیک جدید بزنه و بدون ترس و لرز از قفل شدن تو تایپیک در مورد بازی خودش نظراتش رو به اشتراک بزاره .
    من فقط میتونم این رو به شما بگم :
    هرکس میخواد جذابترین هیجانی ترین زیباترین و باهوش ترین فوتبال رو بازی کنه میتونه با اطمینان کامل یه سری به بازیهای PES بزنه .

8. 2 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اون چیزی که مهمه اینه که اینجا تایپیکه pes 2010 و هر fifa ای هم می خواد درمورد بازی مورد علاقش بحث کنه میتونه یک تایپیک جدید بزنه و بدون ترس و لرز از قفل شدن تو تایپیک در مورد بازی خودش نظراتش رو به اشتراک بزاره
    آفرين!
    فيفا باز ها ميتونن برن يه تايپيك جداگانه بزنن.
    only pes!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آخ.من یه مدتیه نبودم چون نت نداشتم.الانم با دیال آپم.فکر نمیکردم اینقدر اینجا کل کل بشه.ولی اونایی که میگن فیفا فن ها نیان اینجا"وقتی تاپیکی برای فیفا10 ساخته نشده"ما کجا بریم پستامونو بدیم؟؟؟به غیر از اینجا والا جای دیگه ای من پیدا نمیکنم.و یه بحث بود که میگفتید قیافه ها تو ساکر بهترن.من این حرفو قبول دارم که قیافه های ساکر بهترن اما فقط تو لیگ انگلیس.شما برید بقیه ی لیگا رو نگاه کنید کاملا متوجه میشید کودوم قیافه ها بهتذن.شما که مقایسع ی قیافه های لیگ اسپانیا رو نذاشتید.فقط مال انگلیس و ایتالیا گذاشتید.
    آقا کی اطلاعات فیفا10 میاد تا تاپیکش تشکیل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به غیر از اون عکس عکسی از ساکر10 نیومده؟؟؟؟؟؟
    آفرين!
    فيفا باز ها ميتونن برن يه تايپيك جداگانه بزنن.
    Only pes
    اولا تاپیک فیفا10 منتشر نشده وگرنه که همونجا پستامونو میدادیم.دوما شما خیلی میگی فقط ساکر.تا حالا فیفا نکست بازی کردی عزیز؟؟؟
    Last edited by EASPORTS-FIFA; 23-04-2009 at 15:54.

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

آخ.من یه مدتیه نبودم چون نت نداشتم.الانم با دیال آپم.فکر نمیکردم اینقدر اینجا کل کل بشه.ولی اونایی که میگن فیفا فن ها نیان اینجا"وقتی تاپیکی برای فیفا10 ساخته نشده"ما کجا بریم پستامونو بدیم؟؟؟به غیر از اینجا والا جای دیگه ای من پیدا نمیکنم.و یه بحث بود که میگفتید قیافه ها تو ساکر بهترن.من این حرفو قبول دارم که قیافه های ساکر بهترن اما فقط تو لیگ انگلیس.شما برید بقیه ی لیگا رو نگاه کنید کاملا متوجه میشید کودوم قیافه ها بهتذن.شما که مقایسع ی قیافه های لیگ اسپانیا رو نذاشتید.فقط مال انگلیس و ایتالیا گذاشتید.

اولا تاپیک فیفا10 منتشر نشده وگرنه که همونجا پستامونو میدادیم.دوما شما خیلی میگی فقط ساکر.تا حالا فیفا نکست بازی کردی عزیز؟؟؟
    مگ pes2010 منتشر شده که ما اینجا در موردش صحبت میکنیم.
    اگه منظورتون عکسه هست پس شما هم میتونتید یک تایپیک بزنید و درمورد عکس اولی که میاد صحبت کنید.

12. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

جوی جونگ وو جان
    بهتره شما وارد نشید که واقعا دیگه این تاپیک میره رو هوا فیفا باز ها هم این تاپیک رو ترک کردند ولی هنوز ترکش های pes ای ها هست
    در ضمن ما هیچ موقع بحث رو شروع نکردیم شما خودتون خواستید شروع کنید و خودتون هم شروع کردید وقتی اون عکس منتشر شد همه گفتن فیفا دیگه می ترسه و ... که بعدش نوید اومد گفت : در مورد فیفا حرف نزنین که میپرم بهتون که بعد من گفتم و بعدش فکر کنم آرمین جان گفتن و بعد مسعود جان با یک عالمه مطلب اومدن!!!!!!!
    پس ما نبودیم شما بودین!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مگ pes2010 منتشر شده که ما اینجا در موردش صحبت میکنیم.
    اگه منظورتون عکسه هست پس شما هم میتونتید یک تایپیک بزنید و درمورد عکس اولی که میاد صحبت کنید.
    ببخشید.سوتی دادم.منظورم اومدن اطلاعات از بازی بود.هنوز که نیومده
    جوی جونگ وو جان
    بهتره شما وارد نشید که واقعا دیگه این تاپیک میره رو هوا فیفا باز ها هم این تاپیک رو ترک کردند ولی هنوز ترکش های pes ای ها هست
    آقای کشتی کج بازحیف که اینترنتم خراب بود وگرنه حتما در جنگ جهانی سوم شرکت میکردم

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    من با این که عاشق کلکل هستم می گم که بهتره کل بخوابه. و با ایجاد تاپیک مقایسه ای موافقم البته بعد از انتشار هر دو بازی یا حداقل یه تریلر از هر کدوم. این کل کل هایی که اینجا هستش و این دعواها مربوط به همون دعواهای قدیمی 2009 و 09 هستش که تو تاپیک خودشون داغ داغ بود به نظر من اینجا جایی ندارن. فعلا از ساکر چندتا عکس منتشر شده و از فیفا هیچی پس بحث و دعوا بیخوده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •