joey jordison جان (لطفا اسم کوچیک )حق با شماست ایکاش تاپیک جداگانه ای برای این بحث وجود داشت و کاربران بدون تعصب به نقد این دو بازی میپرداختن تا اینجا هم اینقدر شلوغ نمیشد.
joey jordison جان (لطفا اسم کوچیک )حق با شماست ایکاش تاپیک جداگانه ای برای این بحث وجود داشت و کاربران بدون تعصب به نقد این دو بازی میپرداختن تا اینجا هم اینقدر شلوغ نمیشد.
مثل اينكه ميخواين كاري كنيد كه بزنن اين تاپيك رو ببندن
ببينين من اگه بگم فيفا امسال بهتر از pes ظاهر شده شما ها قبول نميكنيد شما ها هم بگيد pes بهتر بوده من قبول
نميكنم من نظر شخصيم رو ميگم : من قبلا pes بازي ميكردم ولي امسال fifa 08 رو تو x360 بازي كردم و معتقدم
fifa 08 اينبار بهتر از pes 2008 ظاهر شده
به نظر من به اين بحث پايان بديم بهتره چون اينطوري تاپيك قفل ميشه و مثل هميشه تعصب باعث ميشه هيچكدوممون
روي حرف ديگري فكر نكنيم![]()
سلام!من مهران هستم!joey jordison جان (لطفا اسم کوچیک )حق با شماست ایکاش تاپیک جداگانه ای برای این بحث وجود داشت و کاربران بدون تعصب به نقد این دو بازی میپرداختن تا اینجا هم اینقدر شلوغ نمیشد.
دقیقا بهترین کار این هست و شما هم درست میگین!
آیا واقعا برای شما مهم که PES بازها بگن Fifa بهتره یا برعکس؟
چرا سر موضوعی که هیچکدومتون نمیتونین با صداقت درموردش حرف بزنید بحث می کنید؟
اون چیزی که مهمه اینه که اینجا تایپیکه pes 2010 و هر fifa ای هم می خواد درمورد بازی مورد علاقش بحث کنه میتونه یک تایپیک جدید بزنه و بدون ترس و لرز از قفل شدن تو تایپیک در مورد بازی خودش نظراتش رو به اشتراک بزاره .
من فقط میتونم این رو به شما بگم :
هرکس میخواد جذابترین هیجانی ترین زیباترین و باهوش ترین فوتبال رو بازی کنه میتونه با اطمینان کامل یه سری به بازیهای PES بزنه .
آفرين!اون چیزی که مهمه اینه که اینجا تایپیکه pes 2010 و هر fifa ای هم می خواد درمورد بازی مورد علاقش بحث کنه میتونه یک تایپیک جدید بزنه و بدون ترس و لرز از قفل شدن تو تایپیک در مورد بازی خودش نظراتش رو به اشتراک بزاره
فيفا باز ها ميتونن برن يه تايپيك جداگانه بزنن.
only pes!
آخ.من یه مدتیه نبودم چون نت نداشتم.الانم با دیال آپم.فکر نمیکردم اینقدر اینجا کل کل بشه.ولی اونایی که میگن فیفا فن ها نیان اینجا"وقتی تاپیکی برای فیفا10 ساخته نشده"ما کجا بریم پستامونو بدیم؟؟؟به غیر از اینجا والا جای دیگه ای من پیدا نمیکنم.و یه بحث بود که میگفتید قیافه ها تو ساکر بهترن.من این حرفو قبول دارم که قیافه های ساکر بهترن اما فقط تو لیگ انگلیس.شما برید بقیه ی لیگا رو نگاه کنید کاملا متوجه میشید کودوم قیافه ها بهتذن.شما که مقایسع ی قیافه های لیگ اسپانیا رو نذاشتید.فقط مال انگلیس و ایتالیا گذاشتید.
آقا کی اطلاعات فیفا10 میاد تا تاپیکش تشکیل بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به غیر از اون عکس عکسی از ساکر10 نیومده؟؟؟؟؟؟
اولا تاپیک فیفا10 منتشر نشده وگرنه که همونجا پستامونو میدادیم.دوما شما خیلی میگی فقط ساکر.تا حالا فیفا نکست بازی کردی عزیز؟؟؟آفرين!
فيفا باز ها ميتونن برن يه تايپيك جداگانه بزنن.
Only pes
Last edited by EASPORTS-FIFA; 23-04-2009 at 15:54.
مگ pes2010 منتشر شده که ما اینجا در موردش صحبت میکنیم.
اگه منظورتون عکسه هست پس شما هم میتونتید یک تایپیک بزنید و درمورد عکس اولی که میاد صحبت کنید.
جوی جونگ وو جان
بهتره شما وارد نشید که واقعا دیگه این تاپیک میره رو هوا فیفا باز ها هم این تاپیک رو ترک کردند ولی هنوز ترکش های pes ای ها هست![]()
در ضمن ما هیچ موقع بحث رو شروع نکردیم شما خودتون خواستید شروع کنید و خودتون هم شروع کردید وقتی اون عکس منتشر شد همه گفتن فیفا دیگه می ترسه و ... که بعدش نوید اومد گفت : در مورد فیفا حرف نزنین که میپرم بهتون که بعد من گفتم و بعدش فکر کنم آرمین جان گفتن و بعد مسعود جان با یک عالمه مطلب اومدن!!!!!!!
پس ما نبودیم شما بودین!
ببخشید.سوتی دادم.منظورم اومدن اطلاعات از بازی بود.هنوز که نیومده
آقای کشتی کج بازجوی جونگ وو جان
بهتره شما وارد نشید که واقعا دیگه این تاپیک میره رو هوا فیفا باز ها هم این تاپیک رو ترک کردند ولی هنوز ترکش های pes ای ها هست![]()
![]()
حیف که اینترنتم خراب بود وگرنه حتما در جنگ جهانی سوم شرکت میکردم
![]()
سلام
من با این که عاشق کلکل هستم می گم که بهتره کل بخوابه. و با ایجاد تاپیک مقایسه ای موافقم البته بعد از انتشار هر دو بازی یا حداقل یه تریلر از هر کدوم. این کل کل هایی که اینجا هستش و این دعواها مربوط به همون دعواهای قدیمی 2009 و 09 هستش که تو تاپیک خودشون داغ داغ بود به نظر من اینجا جایی ندارن. فعلا از ساکر چندتا عکس منتشر شده و از فیفا هیچی پس بحث و دعوا بیخوده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)