نه تو رنک تاثیر داره نه پول میده![]()
نه تو رنک تاثیر داره نه پول میده![]()
توی اون توضیحاتی که در مورد فنسی ها بود اشاره شده بود که فقط خیریس
دوستان کسی ضربه های ترکیبی ها رو امتحان کرد ؟؟ ببینه واقعا میشه یا من اشتباه کردم
من چند بار زدم ولی تغییر محسوسی احساس نکردم !!!
من از امروز صبح دارم اين بازي رو ميكنم ، خيلي باهاله ولي برخي مشكلاتي هم داره ، سوالاتي هم من دارم كه ممنون ميشم يك عزيز جواب بده . اول سوالام رو بپرسم :
1. موقع زدن سرويس يك علامتي مياد كه روش فكر كنم نوشته 1 و يه جهتي رو نشون ميده ، اون چيه و چرا اونجا گذاشتن ؟!
2. تو قسمت Tennis Academy و Training كه با مربيمون تمرين ميكنيم من به جز دو تا بقيه رو نميدونم چي كار بكنم تا Success بده . مثلا بك هند و فورهند و اسلايس و والي و ... رو چطوري بايد بزنم ؟
از جمله مشكلات و يا باگ هايي كه من امروز ديدم يكي اين بود كه تو يه بازي Double با Partnerم يه ضربه رو برگشت دادم ولي هر دوتاشون سر جاشون ايستادن و توض به امتياز تبديل شد ، سرعت ضربه ي من هم خيلي كم بود . يا يه جايي توپ افتاد جلوي رقيبم بعد از بالاي سرش رفت پشتش و هيج كاري نكرد . بعضي جاها هم صداي برخورد توپ با راكت پخش نميشه .
پخش كردن Replay ها و عكس العمل بازيكن ها هم ميتونست خيلي بهتر باشه .
يه چيز ديگه اينكه مسابقاتي كه تا رنك 100 آماتور ها رو قبول ميكنن خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي آسون هستن و تا بازي بخواد گرم بشه و رنكمون 75 يا كمتر بشه آدم خسته ميشه . خدا رو شكر من رسيدم الان رنكم 67 هست . بازيهاي Double هم بعضي موقع ها خنده دار ميشن! من نميذارم حتي يه ضربه هم Partner م بزنه همشو خودم ميپرم ميزنم!
در كل بازي خيلي خوبه و مطمئنم وقتي برسم به رنك هاي بالاتر جذاب تر هم ميشه فقط يه چيزي ميمونه و اونم اينكه جواب سوالات بالاييم رو بديد خيلي مهمه ...
اون علامت فکر کنم به شما نشون میده که میتونید بازم به اون سمت حرکت کنید . خب هر چقدر به سمت گوشه برید سرویستون بیشتر به سمت گوشه زده میشه . البته با جهتها هم سرویس ها رو به گوشه تر متمایل کنید البته فعلآ معمولی هم بزنید کافیه چون حریفا قوی نیستن . یه توصیه هم اینکه وقتی میخواید سرویس رو به سمت چپ بزنید یعنی وقتی راست زمین وایستادید با دکمه 2 دسته ظربه بزنید که فکر کنم تو بازی اسمش اسلایس باشه ( البته فکر کنم ) ضربات رو کات دار میزنه
برای تمرینات هم مثلآ بک هند یعنی با پشت راکت بزنید . اگر راست دست هستید وقتی ضربه میاد سمتتون یه جوری حرکت کنید که مجبور بشید راکت رو با دو دست و به سمت چپ بدنش بگیره و ضربه بزنه ...
یا فور هند یعنی با دو دست راکت رو بگیره و با روی راکت ضربه محکمی رو بزنید ...
اسلایس هم همون دکمه 2 دسته هسته که ضربه نرمی رو میزنه ...
والی رو میرم میبینم جواب میدم ...
اما در مورد بازی دو نفره یه نکته رو بگم شاید بعضی از دوستان ندانند اینه که با دکمه 3 دسته شما میتونید به یارتون دستور بدید که معمولی بازی کنه یعنی هم عقب بره هم جلو یا دمه تو بازی کنه یا لب خط که من الان که رنکینگ 3 حرفه ای ها هست همیشه بهش میگم لب خط بازی کنه و خودم میرم جلو چون وقتی اون جلو بازی میکنه خنگ بازی در میاره مثلآ ضربه های چکشی رو خیلی نرم با حریف پاس میده ...
از اینکه اطلاعات کامل نبود معذرت میخوام .
بابا نشد عوض كردم هم نشدواي دارم ديونه ميشم اخه اين چي بازيه
![]()
من هنوز با اینستال مجدد همون مشکلو دارم....چیکا کنم....بازی لود نمیشه..میاد بیرون
بالاخره تموم شد با رنکینگ 1 . البته بگم تموم تموم نمیشه چون وقتی رنکینگ 1 میشید تو یه مسابقاتی به نام king of player شرکت میکنید که بعدش که اونجا قهرمان شدید که یه زمین خاص تو یه قصر تو کشور چک هست باید با تنیسورهای قدیمی مسابقه بدید که من همون اولیش رو که دوک بود باختم و دیگه بالاتر نرفتم ...
در کل بازی جالبی بود ولی غیر از باخت اخر درجه سختی بالایی نداشت . مثلآ مثل pes بعد از چند بار بازی کردن دیگه حریفا حتی نمیتونستن امتیاز بگیرن و فقط بازی سخت رو تو دونفره تجره کردم ...
مژده دوستان مژده
دوستان الکی ویندوز عوض نکینید تمام ویندوز ها سالم هستند مشکل رو فهمیدم کسانی که مثل من و بعضی از دوستان که سر لودینگ مشکل داشتن برای حل مشکل این کار رو بکنند :
شما بازی را حتما باید در درایو C نصب کنید و باید باید درایو C به اندازه 30GIG فضای خالی داشته باشد اگر با نصب خود بازی به 26GIG هم رسید مشکل نیست الان من همین کار رو کردم و 100% جواب می ده
اگر جواب داد تشکر یادتون نره
منبع : خودم
تبریک میگم امیدوارم لذت ببری از بازی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)