تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 62 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 618

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی رضا صادقی

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

رضا صادقی کلا آدمیه که دنبال تجربه های نو هست
    این کارش هم پیرو همین طرز تفکر هست
    این خصلت هم خیلی خوبه و نشان از وسعت درون این هنرمند داره
    هم در خیلی موارد باعث ناراحتی افراد دیگه میشه
    اره اينو كاملا قبول دارم .
    مثلا به ياس اجازه داد كه آهنگش رو Edit كنه يا با اميد حاجيلي خوند و......
    Last edited by Lamanta; 28-10-2009 at 09:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه neverhood66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

..:: گزارش ویژه کنسرت بزرگ رضا صادقی ::.

ورودی از پارکینگ تا طبقه ی 4 که محوطه ی قبل از لابی و سالن اجراست شلوغ است . آسانسورها جواب این جمعیت را نمی دهد . عده ای از پله ها راهی شده اند . موج مشکی دوستان هر لحظه سنگین تر می شود . از پله ها که کم هم نیستند بالا می روم . به محوطه که می رسم نسیم خنک شبانگاهی نفس های به شماره افتاده ام را تجدید می کند . عده ی به تماشای منظره ی تهران در شب چشم دوخته اند و عده ی به سمت درب های لابی سالن می روند . دو صف جداگانه در دو طرف برای کنترل بلیط وجود دارد . صف خانم ها و آقایان ! بعد از کنترل بلیط وارد لابی می شوم . شلوغ است . ساعت 8:45 دقیقه است .
    درب های سالن باز می شود و هواداران سلطان مشکی وارد سالن می شوند . صندلیم را که پیدا کردنش سخت هم نیست ، پیدا می کنم . روی صندلی یک پاکت مشکی قرار دارد . پاکت را بر می دارم و می نشینم . یک کارت پستال با عکسی از رضا صادقی که روی آن نوشته شده است : کنسرت رضا صادقی . مهر ماه 88 ، تهران ، برج میلاد
    درون کارت هم عکسی است از رضا صادقی و دل نوشته ای به لطافت حرف های شنیدنیش با دست خط خود سلطان مشکی :
    نمی دونم چی میشه گفت کنار گفتنی های نگاه مهربونتون
    فقط می تونم مدیون باشم و بمونم و تمنای حضور گرمتون داشته باشم و لبخند خدا رو برای لحظه های احساستون آرزو کنم ...
    می خونم که بمونم و می دونم که می دونید دوست دارم بمونید
    رضا صادقی فقط یک صدا ،
    همین

هیچ اثری از اعضای گروه نیست و صندلی های ردیف اول تقریبا خالی است . ساعت 9:20 دقیقه است .
    ال سی دی بالای استیج روشن می شود و عکسی از آقای مشکی پوش روی آن می افتد که صدای تشویق هواداران را در می آورد .
    سالن تقریبا در حال پر شدن است . یک تیزر تبلیغاتی در مورد برج میلاد پخش می شود . صدای همهمه ی مردم می آید . چند دقیقه از موعد شروع کنسرت می گذرد اما خبری نیست . یک سبد گل می آورند و گوشه ی استیج می گذارند . از طرف علی انصاریان است اما علی انصاریان هنوز در سالن نیست .
    الناز شاکر دوست وارد سالن می شود و می نشیند . هوادارانش که زیاد هم نیستند برایش دست می زنند . حالا نوبت احسان خواجه امیری است و همسرش . سالن به وجد می آید از صدای سوت و تشویق های مردم . علی انصاریان هم می آید . بعد هم نیوشا ضیغمی . و در آخر علی لهراسبی . و به مناسبت ورود تک تک این هنرمندان ، طرفدارانشان تشویقشان می کنند . همه آمده اند اما رضا صادقی نه ! ساعت 9:50 دقیقه است .

سالن پر از دود می شود . چراغ ها خاموش می شود . افراد گروه به سرعت سر جاهای خود قرار می گیرند . بله رضا صادقی بالاخره دارد می آید اما ... !!! این بار مردم چهره ای از رضا صادقی را می بینند که تا به حال ندیده بودند . سالن از صدای تشویق ها منفجر می شود . همه فریاد می کشند . بعضی جیغ می زنند . بعضی به دست زدن اکتفا می کنند . بعضی حتی اشک از چشم هایشان جاری می شود . رضا صادقی با استایل جدید می آید . یک کلاه مشکی دارد . عینک روی چشم هایش است . همه ی این ها دوست داشتنی تر جلوه اش می دهد . مثل همیشه لبخند می زند . و داستان تازه از اینجا شروع می شود .
    ساعت 10:05 دقیقه است .
    سلام و احوالپرسی می کند . می گوید دلم تنگ شده بود . می گوید می خواهم زیاد حرف بزنم . می گوید خیلی ها جان دادند که ما جان بگیریم . مثل شهدا و جانبازان و مثل هنرمندانی چون ناصر عبداللهی . خسرو شکیبایی که در کار موسیقی نبود اما صدایش به یاد ماندنی است . و ...
    اولین آهنگ ، وایسا دنیاست . تنظیمش جدید است و حسش تازه . می خواند و همه هم صدا با او می خوانند . بعد از اجرا ، از قضیه ی کلاه می گوید . از اینکه برادرش به او هدیه داده اما زیاد به آن عادت ندارد و از سرش بر می دارد . از مادر و ژدره می گوید و احترامی که برای آن ها قائل است . این بار هم مثل همه ی اجرا ها می خواهد که باستیم و ۱۰ ثانیه به احترام مادر و پدر ها دست بزنیم . در ای فرصت خودش هم می نشیند . کار دوم عشق تازه است . بوی خستگی می دهد این اجرا . نمی دانم چرا اما انگار سلطان مشکی کمی خسته است .
    حالا نوبت به اجرای آهنگ بعدی است . نوازندگان می نوازند اما کسی نمی داند این آهنگ جدید چیست ؟ حالا ریتم کم کم همان ریتم خاطره انگیزی می شود که همیشه در ابتدای اجراهای رضا صادقی می شنیدیم . داشتم فراموشت می کردم اما ... رنگ و بوی خستگی کم کم از صدای سلطان مشکی رخت بر می بندد . سالن به وجد می آید و من هم ...
    ساعت 10:30 دقیقه است .
    ریه هام پر شده از تو بی تو هر لحظه عذابه
    حتی با فکر نبودت شب و روز حالم خرابه
    بغض معصوم و نجیبت منو قانع کرد کمت شم
    ممنونم اجازه دادی با تو درگیر غمت شم
    ...
    ممنونم را اینگونه آغاز می کند . آنقدر با احساس می خواند که اشکم در می آید و طبیعتا اشک خیلی های دیگر ... مثل الناز شاکر دوست که گوشه ی چشم هایش را در حین اجرا پاک می کند
    بعد از ممنونم می گوید کارهای بندری و جنوبی را خوب است که یک جنوبی تنظیم کند و بهنام ابطحی هم جنوبی است . باز هم از ناصر عبداللهی یاد می کند . تنظیم زنده باد عشق جدید است و خوب . وصلش می کند به آسمان چه رنگه . سالن سراسر شادی است و شور . این یکی از محاسن آهنگ ها و ریتم بندری است ! ساعت 11 است .
    رضا صادقی در حین اجراهایش از هنرمندان حاضر در کنسرت تشکر می کند و مردم هم تشویقشان می کنند .
    حالا نوبت بی خداحافظ است . می خواند و سکوت زیبای سالن احساس خوبی را ایجاد می کند و البته اجرای بی نقص گروه مشکی پوشان و رضا صادقی . بعد از اجرا می پرسد کیا استقلالی هستند و ما که تعدادمان کم است تشویق می کنیم و من جیغ می کشم که تعدادمان بیشتر به نظر برسد . احسان خواجه امیری که دو صندلی با من فاصله دارد ، از ته دل دست می زند . حالا می پرسد کیا پرسپولیسی هستند ؟ کارش نمی شود کرد تعدادشان زیاد است . می خندد و راضی است از اینکه اغلب هوادارانش مثل خودش پرسپولیسی هستند . این بار می پرسد کیا مشکی هستند و همه ی سالن یک پارچه تشویق می کنند . می گوید خدا رو شکر . لبخند می زند و پیرهن مشکی و مشکی رنگ عشقه را به صورت میکس اجرا می کند . چون آهنگ مورد علاقه و خاطره انگیزی است همه می خوانند . و چه زیباست این که همه هم صدا باشند . و چه زیباست آهنگی که رضا صادقی را متمایز از همه ی خوانندگان کرد .
    می گوید می خواهد کاری را از آلبوم جدید اجرا کند و آلبوم قرار است روز 15 آبان منتشر شود . همه به وجد می آیند و من بیشتر چون هم آلبوم قرار است بیاید و هم اینکه در حوالی روز تولد من قرار است این اتفاق بیفتد ! به تو مدیونم را اجرا می کند و اجرا هم فوق العاده است .
    ساعت 11:15 دقیقه است .
    دلم برات تنگ شده دارم دیوونه می شم
    تا وقتی که نبینمت آروم نمی شم
    بین ما هر دیواری باشه بر می دارم
    فاصله عمرم که باشه کم نمی آرم
    بغض ترانه و دلم هر دو شکسته
    چشام به در منتظر نگات نشسته
    باور نمی کنم فراموشت شدم من
    گواه دلتنگی من ترانه هامن
    دلم برات تنگ شده جونم را اجرا می کند . به همان پر احساسی روز اولی که شنیده بودم . به همان خاطره انگیزی . به همان زیبایی . اصلا نمی شود در موردش حرف زد .
    نمی تونم ببخشمت و قدرمو می دونی یه روز کار بعدیست که تنظیمشان هم عالیست . احسان خواجه امیری را می بینم که با ریتم ضرب گرفته است و سرش را به علامت رضایت تکان می دهد و زیر لب زمزمه می کند . الحق نمی توان از کنار نمی تونم ببخشمت به سادگی گذشت . بعد از تشویق بی پایان هوادارانش ، رضا صادقی از استاد ایرج خواجه امیری که از بزرگان و پیشکسوتان موسیقی ایران است یاد می کند و بعد از حضار می خواهد که هر کس گوشی اش نور دارد بالا بگیردش چون نوبت به آهنگ زیبای فردا به ماست رسیده است . آهنگی که حال و هوای قدیم را دارد . چه منظره ی زیبایی در تاریکی سالن ایجاد می شود وقتی تقریبا همه گوشی هایشان را با ریتم این موزیک زیبا حرکت می دهند . انگار شهاب باران است . هنرمندان بر می گردند و به منظره ی زیبا نگاه می کنند . دقیقه های لذت بخشی است . اجرا هم عالیست
    ساعت 11:30 دقیقه است .
    اجرا که تمام می شود آقای مشکی پوش می گوید می خواهد در همین لحظه که لبخند خدا جاریست با همان لبخندمان برای بیماران دعا کنیم . سکوت می کند و بعد می خواند : خدا رو می خوام نه واسه این که ازش چیزی بخوام ... می خواند و بعد از یکی دو دقیقه در میانه ی همان آهنگ می خواهد : تو با منی .... من که از خوشحالی جیغ می کشم چون عاشق این آهنگ هستم . کار به آن جا می رسد که : نم نم بارون چشام گواه عشق پاکمه ، هم نفس قسمت من دوست دارم یه عالمه ... موزیک قطع می شود و آقای مشکی پوش می خواهد همه هم صدا با هم بخوانند و می خوانیم : تو با منی هر جا برم .... و به نم نم باورن چشام که می رسد چهار دفعه تکرارش می کنیم و همه می خوانند و مطمئن هستم اگر تا صبح هم ادامه داشت همه می خواندند چون تو با منی بی نظیر است و به تعبیر من بمب احساس ! نوبت به معرفی گروه می رسد و بعد از آن رضا صادقی می ایستد . واضح است که کنسرت در حال اتمام است . رضا صادقی از بهنام ابطحی می خواهد یک قطعه سولو بنوازد و می نوازد و همه ی سالن تشویق می کنند و تشویق چون عالی می نوازد . تمام که می شود نوبت به مرتضی کریمی است که سولو بنوازد و این بار هم صدای تشویق ها بالا می رود . رضا صادقی دو کار بندری هیچ جا بندر نابو و خانه را اجرا می کند . دوباره وایسا دنیا نواخته می شود و بعد از اجرای قسمت اولش ، سلطان مشکی از همه تشکر می کند و با هم سفر های همیشگی اش سالن را آرام آرام ترک می کند . هنرمندان هم زودتر از خروجی اختصاصی خودشان می روند و پرونده ی کنسرت بزرگ ۲۴ مهر 88 رضا صادقی هم بسته می شود . با صدایی گرفته و گلویی که به شدت درد می کند از سالن خارج می شوم و خوشحالم که این بار هم همانی بودم که هستم . . .
    ساعت11:50 دقیقه است .

----------------------------------------
    منبع : پیوند مشکی پوش عزیز

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از neverhood66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

فکر کنم دیگه همه چیز واضحه ........
    به احتمال خیلی زیاد آلبوم "یکی بود یکی نبود" همزمان با این کنسرت منتشر خواهد شد.
    انتظارها به پایان رسید. سلطان مشکی آمد...

منبع

http://www.faryademeshki.persianblog.ir/

5. این کاربر از neverhood66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

:: میلاد باسعادت حضرت امام رضا (ع) خجسته باد ::

طبق خبری که قبلا" اعلام کرده بودیم، آلبوم مشترک هنرمندان کشورمان در وصف امام رضا (ع) با نام "هشت" در روز ٨/٨/٨٨ منتشر خواهد شد.
    این آلبوم شامل هشت قطعه از هشت خواننده سرشناس می باشد؛
    رضا صادقی، حامی، علی اصحابی، محسن چاووشی، بابک جهانبخش، رضا یزدانی، امین رستمی و علیرضا شهاب.
    مطمئنا" آلبوم شنیدنی و زیبایی خواهد شد. لازم به ذکر است که تهیه کننده این آلبوم، "مصطفی منصوریار" می باشد و توسط موسسه "هنرنمای پارسیان" توزیع خواهد شد.

7. این کاربر از neverhood66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

رضا صادقی برای فیلم تلویزیونی «مهر بی‌پایان» به کارگردانی محسن منشی‌زاده موسیقی متن می‌سازد.

بنابراین گزارش، غلامرضا صادقی تدوین این پروژه را به پایان رسانده و حمید حامی در تیتراژ آن با موسیقی رضا صادقی آواز می‌خواند.
    در «مهر بی‌پایان» حمیدرضا پگاه، روناک یونسی، فرناز رهنما، سیروس کهوری‌نژاد و محمود بهرامی بازی می‌کنند.

فیلم با مضمون دفاع مقدس به تهیه‌کنندگی سعید پورفرج برای پخش از شبکه تهران تولید می‌شود و عوامل آن عبارتند از: سعید جلالی (نویسنده)، حسین کریمی (تصویربردار)، امیر ابراهیم‌زاده (صدابردار)، آزاده قوام (طراح صحنه و لباس)، فاطمه سنجرانی (طراح گریم)، مهدی صحرایی (دستیار کارگردان) و ناصر ریحان‌صفت (مدیر تولید).

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

همزمان با میلاد امام رضا (ع)، آلبوم «هشت» شامل هشت قطعه‌ از هشت خواننده عرضه می‌شود. این هشت قطعه توسط علی اصحابی، بابك جهانبخش، محسن چاووشی، حامی، امین رستمی، رضا صادقی، علیرضا شهاب و رضا یزدانی اجرا شده است كه جمعه (هشت آبان‌ماه) توسط موسسه‌ ویدیو رسانه «هنرنمای پارسیان» در سراسر كشور توزیع خواهد شد.

این آلبوم توسط مصطفی منصور‌یار تهیه‌ شده است و خوانندگان در آن به سبك‌های مختلف به اجرای قطعات پرداخته‌اند.

-----------------------------------------------------------
    مثل اینکه امروز منتشر میشه

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همزمان با میلاد امام رضا (ع)، آلبوم «هشت» شامل هشت قطعه‌ از هشت خواننده عرضه می‌شود. این هشت قطعه توسط علی اصحابی، بابك جهانبخش، محسن چاووشی، حامی، امین رستمی، رضا صادقی، علیرضا شهاب و رضا یزدانی اجرا شده است كه جمعه (هشت آبان‌ماه) توسط موسسه‌ ویدیو رسانه «هنرنمای پارسیان» در سراسر كشور توزیع خواهد شد.

این آلبوم توسط مصطفی منصور‌یار تهیه‌ شده است و خوانندگان در آن به سبك‌های مختلف به اجرای قطعات پرداخته‌اند.

-----------------------------------------------------------
    مثل اینکه امروز منتشر میشه
    عمرا اگه منتشر بشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

موسیقی ما :
    انتشار آلبوم «هشت» به فردا (يک‌شنبه دهم آبان) موکول شد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

ديگه حوصله ي صبر كردن ندارم !
    شبا هم خواب آلبوم رضا صادقي رو مي بينم !

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

آلبوم هشت (8)چهارشنبه 13 آبان منتشر میشود

صدرالدین حسین خانی در گفت و گویی با اخبار موسیقی ایران گفت : آلبوم هشت (8) که به مناسبت میلاد با سعادت امام رضا (ع) از طرف شرکتایران گام تهیه شده است که شامل هشت قطعه‌ از هشت خواننده ؛ محسن چاوشی ،رضا صادقی ، بنیامین بهادری ،حمید حامی ، رضا یزدانی ، بابک جهانبخش ، امین رستمی ، علی اصحابی ؛ تهیه گردیده است و به دليل مشكلات چاپ سي دي از طرف كارخانه به روز چهارشنبه 13 آبان موكول گرديد .
    وي همچنين در مورد حضوربنيامين در اين آلبوم گفت در مورد پاره اي از برنامه ها با بنيامين بهادري به توافقاتي نرسيده ايم و احتمال حضور بنيامين در اين مجموعه كم رنگ شده است .
    وي همچنين در مورد سوال خبر نگار اخبار موسيقي ايران در مورد تصوير اينسرت آلبوم 8 عدم درج تصوير محسن چاوشي و بنيامين افزود: اين آلبوم به صورت كامل از شركت هنرهاي پارسيان خريده شده و تمامي حقوق اين اثر متعلق به شركت ايران گام مي باشد . همچنين شكل و فرم طراحي آلبوم تغيير كرده است .
    احتمال دارد مذاكرات با بنيامين جهت همكاري در اين آلبوم تعين كننده نهايي زمان و يا نوع پخش اين البوم باشد
    تمامی قطعات آلبوم هشت برای اولین بار و به صورت اختصاصی منتشر میگردد.
    گفتنی است در یکی از قطعات این آلبوم که متعلق به محسن چاوشی می باشد هم برای اولین بار منتشر خواهد شد و ارتباطی با قطعه وی که به صورت اینرنتی پخش شده است ندارد.
    منبع : اخبار موسیقی ایران

14. 2 کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •