ويندوز عوض كردم.7 ريختم.خدا رو شكر درست شد.آخه من از ريخت Xp Sp3-vista بدم ميومد.سرويس پك 2 باهاش راحت تر بودم.بازي درست شد.اين گرافيكش هم كه سياه سفيد ميشه خوبه جالبه.
ويندوز عوض كردم.7 ريختم.خدا رو شكر درست شد.آخه من از ريخت Xp Sp3-vista بدم ميومد.سرويس پك 2 باهاش راحت تر بودم.بازي درست شد.اين گرافيكش هم كه سياه سفيد ميشه خوبه جالبه.
آپدیت بازی خرابکار (The Saboteur)
نسخه بتا آپدیت بازی خرابکار (The Saboteur) که مشکلات عدیدهای با کارتهای گرافیکی ساخت کمپانی ATI و سیستمهای عامل ویندوز ویستا و 7 دارد، منتشر شد.
هرچند هنوز نسخه کامل آپدیت 1.03 عنوان خرابکار منتشر نشده است، اما تیم سازنده رسما تایید کرده در صورت استفاده از این آپدیت مشکل فریز کردن (قفل شدن تصویر) بازی در استفاده از کارتهای گرافیکی سری 4K، 3K و 5K ساخت کمپانی ATI و همچنین سیستمهای عامل ویندوز ویستا و 7، مرتفع خواهد شد.
نسخه بتا آپدیت 1.03 بازی خرابکار با حجم 18 مگابایت از طریق لینکهای زیر در دسترس خواهد بود:
- لینک دانلود1
- لینک دانلود2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- لینک دانلود3
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تذکر 1 - در صورتی که از سیستم پردازشگر 4هستهای (Quad Core) استفاده میکنید، حتما به فایل راهنمای آپدیت مراجعه کنید.
تذکر 2 - سایت DBazinews.com هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای لینکهای فوق نخواهد داشت.
(منم همینطور )
محتوای مخفی: منبع
وای خدا علکی وقتمو گذاشتم 4گیگ دانلود کردم این بازیو.....این چیه اینقدر بیخوده(به نظر من)
اشکالات
افکت خون بسیار علکی و نازیبا
گیم پلی بیخود
فیزیک ضعیف
گرافیک نه چندان خوب
هوش مصنوعی به شدت ضعیف...
.
خیر سرش بازی جدیده؟؟ او مافیا مال 5سال پیش 10 برابر این بازی بود
فقط افکت بارونش خوبه.
.
گرافیکو تا ته بردم بالا چنگی به دل نزد با این همه باگ
آقا این پچی که گذاشتی جدیدتر از اون پچ قبلی هست؟ چون اون پچ قبلی تا مرحله ماشین سواری میره و بعد صفحه یه طوری میشه و فریز میکنه. این جدیدتر از اون هست؟
آقا چرا مغازه ها نمیارن میگن ممنوع شده
( مگه چی داره )
بابا یکیم ارو کمک کنه برای من چرا هیچ مرحله ای بعد از 80 درصد نیست
شما هم بايد مرحل هاي اصلي و هم فرعي رو برين تا 100% كامل بشه........
.................................................. .......................................
خب بالاخره این بازیو تموم کردم ...
از جمله بازی هایی بود که تا حالا نظیر ان را کمتر در بین بازی ها دیدیم. چون یک داستان تقریبا یا زیاد واقعی رو تعریف میکرد.
و مهمترین عامل برای خود من برای ادامه بازی همین داستانش بود.
ولی باز جذابیتی برای تکرار مجدد و امتحان روشهای متعدد در انتخاب های متفاوت رو به بازیباز نمی داد.
گرافیک بازی در حد ایده ال نبود ولی رنگ بندی خاص خودشو داشت مثل فیلم (Sin Sity)
گیم پلی بازی هم ایراد کم نداشت اعصاب خرد کن هم بود.
ولی یک چیز رو خیلی باور دارم که (مرد عنکبوتی...کاراکترهای اساسینز...تامب رایدر...و غیره.) باید بیان
از شان اموزش ببینن که خیلی حرفه ای از ساختمانها بالا و پایین می رفت.
بازی قشنگیه تنها مشکلش گیم پلی هست
من تقریبا 50 درصد از بازی رو رفتم هیچ کدوم از مشکلاتی که دوستان داشتن رو ندیدم ( خدا نصیبم نکنه ) البته با بالا ترین رزولیشن (1050*1680 )و بالاتری کیفیت گرافیک تو سی دی هم کرکی نداشتم
میشه این بازی رو با دسته انجام داد من فقط جهت های دسته هام کار میکنه تو تنظیمات کنترل هر چی رو علامت دسته میزنم کار نمیکنه فقط رو کیبورد
نه اخه ماموریت اصلی تمام نشده هنوز اون نازی زندست
سرنوشت ما مشخص نشده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)