آنتی ویروس رو پاک کردم دوباره نصب کردم (تریال) ولی فایده نداشت
امیر جان ویندوزم سون هست و برنامه از روی هارد اجرا میکنم
فعلا دارم از کسپر استفاده میکنم ولی خیلی این g data رو دوست داشتم !!!!
آنتی ویروس رو پاک کردم دوباره نصب کردم (تریال) ولی فایده نداشت
امیر جان ویندوزم سون هست و برنامه از روی هارد اجرا میکنم
فعلا دارم از کسپر استفاده میکنم ولی خیلی این g data رو دوست داشتم !!!!
درود
شما برنامه رو به صورت فول نصب کنید نه Trial.
واز این برنامه استفاده کنید:
http://markus.persiangig.com/Crack/GDATA2011_TrialReset.zip
اگه مشکل دانلود ندارید و هنوز می خواهید محصولات جی دیتا رو استفاده کنید راه حلی که باقی می مونه فعلا این هست:
اگه دیدید باز هم نشد و تمایل داشتید از محصولات جی دیتا استفاده کنید بهتره نوع محصول رو عوض کنید. مثلا اگر اینترنت سکیوریتی دارید توتال رو نصب کنید اگر توتال دارید اینترنت سکوریتی نصب کنید.
رفیق گلم اولا هیچ فرقی بین قدرت انتی ویروس فول با تریال نیست. دوما وقتی شما فول رو تیک میزنید یعنی سریال آماده دارید بعد آنتی ویروس نصب میشه شما میخواهید از حالت لایسنس شده دوباره برگردید تریال !!! با اجرای ریستر محصول لایسنس تریال میگیره و یعنی همون تریال ! ساده تر بگم دوباره کاری اونم کاری که برای ایشون با شکل بوجود اومده.
سوما اگه ایشون ورژن دیگه استفاده می کرد با رهنمایی بالا دیگه بار اول زحمت اجرای تریال ریستر رو نداشتن.
چهارم تریال ریستر جدید معرفی شده هرچند با قبلی زیاد فرق نداره فقط یکم ایراداشو توی سیستم های خاص گرفتن.
محل قرار گیری Update ها کجاست؟بیاید این رو پیدا کنیم تا بعد از عوض کردن ویندوز دیگه نخوایم Update کنیم.من ADSL دارم.اگه مکان آپدیتاش پیدا بشه براتون آپلود میکنم .امروز آپدیت کردم!!!!![]()
سلام. اگه سوالم تکراری هست ببخشید. من تریال ریست 2011 رو نتونستم تصب کنم ارور میده. اگه مشکلی دره از یه سرور دیگه لینکش رو بگذارید. من Internet Security رو نصب کردم!
سلام
1 - به اینترنت وصل بشید .
2 - هیچ نرم افزاری در حال اجرا نداشته باشید حتی مرورگرتون رو هم ببندید .
3 - اجرای این ریستر یه کم زمان میبره ( 2 الی 4 دقیقه ) صبر کنید درست میشه .
موفق باشید
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
دوستان این آنتی ویروس خیلی سنگینتر از2011 Kaspersky هستش؟؟؟
فکر نکنم چنین باشه.
درسته که این آنتی ویروس از دوتا موتور برای کارش استفاده میکنه ولی خود آنتی ویروس کسپر هم به اندازه کافی سنگین هست.
در هر صورت زیاد تفاوتی نمیکنه که GData نصب کنی یا Kasper2011.
شاد باشید![]()
Last edited by mjzaret; 30-08-2010 at 00:08.
یه تریال ریست برای 7 میخوام. تریال ریست ها کار نمیکنه هیچ کدومشون. اگه چیزی هست و میشناسین معرفی کنین من کلی وقت گذاشتم اینو دانلود کردم حالا موندم نمیتونم ک ر کش کنم چیکار کنم!؟
این تریال ریستر جدیدترینه و دیگه از این جدیدتر نداریم
نت رو وصل کنید و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا انجام بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)