سلام
میگم کسی میدونه چطوری باید تو lan بازی کرد؟تنظیمات خاصی میخواد؟!من هرکاری کردم نتونستم!![]()
سلام
میگم کسی میدونه چطوری باید تو lan بازی کرد؟تنظیمات خاصی میخواد؟!من هرکاری کردم نتونستم!![]()
بازی جالبی هست!
من امروز گرفتمش، البته به اون سختی که میگن نیست! (حداقل تا حالا خیلی سخت نبوده!)
والا منم تا episode 4 رفتم همچین خیلی هم مشکل نبوده...ولی فکر کنم اینجور که بچه ها میگن توی قسمتهای بالا مشکل میشه!!
با سلام .
دوستان با اینطور سیستمی میشه بازی رو خوب اجرا کرد ؟
Ram : 2 X 2 gb DDR2
VGA : 8600 256MB GDDR3
CPU : E4600 Core 2 Dou
خوب نه ولی کارت را میفته .
پسر اوج هیجانه بازی... سرعت چه خودشو نشون میده
اقا یه سوال این کامیون ها که پیک نیک سر ماشین ها پرت می کنن رو چه جوری باید اول شد...هرچی بالاتر میری پیک نیک هاش زیاد تر میشه.من تا دومی بیشتر نتونستم برم.....شده بود میدون مین!!!!!!!
بعد از ایپیزود 2 به بعد برای رفتن به مرحله بعدی دوتا ایپیزود جلومون قرار میده که باید یکی رو انتخاب کنیم......اون یکی که انتخاب نمی کنیم چی میشه..میشه بازی کرد بعدا؟؟؟؟
شما باید برای این مسابقات, ماشینی رو انتخاب کنی که strength ـش بالا باشه تا بتونی بر اون بشکه های آتش زا فائق بیای![]()
یه سوال...
چرا صدای ماشنیای من اینقده کمه؟؟؟ به جاش صدای موزیکش ..نرماله؟؟
صدای موزیک رو هم ببندم..باز هم صدای ماشینام کمه... و تنظیمات صدا هم نداره
چه کنم؟؟ پچی...اضافه شونده ای چیزی نداره؟
شما بهتره یک ماشین با سرعت و دریفت مناسب پیدا کنید، بعد قلق این کار هم این هست که پشت ماشین هایی که در حال حرکت می بینی حرکت کنی، تا اول اونها به کپسول برخورد کنند و بعد شما از روی جنازشون رد شید. البته یه مقدار هم باید تمرکز زیادی داشته باشید. مقاومت ماشین زیاد مهم نیست، چون شما با هر مقاومتی هم روی کپسول برید منفجر خواهید شد. شما قلق کار رو رعایت کن و ماشین با سرعت و دریفت بالا انتخاب کن.
اون مر حله هایی که انتخاب نمی کنید سر جاش هست نگران نباشید، بعدا اونها برای شما باز می کنه. منتهی این که اول کدومشون رو بازی کنید رو میزاره به اختبار خودتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)