فکر نکنمسلام
سوتی این قسمت :
از خانوم سحریا خواستگاری کردم
چون توی بخش پشت صحنه که وقتی سریال تموم میشه نشون میدن
اون سکانس هم بود
توی اون سکانس پشت صحنه (که چون خندشون میگیره و پخش نمیشه) هم گفت خانوم سحریا
اگه سوتی بود 2 بار تکرارش نمیکردن...
فکر نکنمسلام
سوتی این قسمت :
از خانوم سحریا خواستگاری کردم
چون توی بخش پشت صحنه که وقتی سریال تموم میشه نشون میدن
اون سکانس هم بود
توی اون سکانس پشت صحنه (که چون خندشون میگیره و پخش نمیشه) هم گفت خانوم سحریا
سسسسسسسسسسسسسلام
سوتی نبود که
عمدی بود
انصاری چرا انقدر دیالوگاش کمه
فقط نگا میکنه
این دکتره هم باحاله
مسعود چه سلیقه ی مزخرفی داره درباره زنها
هرچی قرازه و کور کچله عاشقشون میشه . اون از نامزد اولش که قد نون بربری صورت داشت و قد رضازاده هیکل ، اینم از سحریا که عین روباه با دهن دراز !!!
شاید واسه طنزه
کارای مهران مدیری جای انتقاد نداره منتها چون کاراش باید با مجوز پخش بشه ، این کار و سلیقه مهران مدیری نیست ، کار مسئولان ارائه دهنده مجوز هست !
Last edited by شـیـفــو; 27-03-2009 at 10:23.
سلامتوی اون سکانس پشت صحنه (که چون خندشون میگیره و پخش نمیشه) هم گفت خانوم سحریا
اون تصویر کات بود.![]()
به نظر من هم هنوز اون خنده داري كه بايد باشه نيست،حركتاش تكراريه ديالوگ خاصي هم نداره
من هم احساس میکنم هنوز نکته ی خنده داری توش نداره ...
آدم فیلم های 50 سال پیش چارلی چاپلین و لورل هاردی رو میبینه بیشتر لذت میبره تا فیلم های مهران مدیری رو ببینه ...
درست میگی اما این تیکه آخر رو بد گفتی ، مهران مدیری دستش برای ساخت تیکه ها فیلم های مورد نظرش بستس .آدم فیلم های 50 سال پیش چارلی چاپلین و لورل هاردی رو میبینه بیشتر لذت میبره تا فیلم های مهران مدیری رو ببینه
مثلا چهارچنگولی با اون همه مسائل ضد اخلاقیش ( از نظر وزارت مربوطه برای مجوز که اگه تو هر فیلم دیگه ای کارگردانش رو زندانی می کردند ) چه چیز خنده داری داشت که این همه ازش تعریف می کنند ؟ گفتن دست خر و چهارتا حرکت موزون و یه سری لودگی خنده داره ؟ اگه همون آزادی رو به مدیری می دادند اونم میشد مثل همون چارلی و ... . مثلا پاورچینش عالی بود .
اما هرچی هست بهتر از اون 4 تا سریال قبلشه .
اونا چی باشن که این بخواد چی باشه ...
مثلا همین بد آموزی هارو نگاه کنید ... مثلا الان فردا میری توی خیابون به یکی میگی ساعت چنده میگه مادر جان !!
باید اینو قبول داشته باشیم که سریال ها یا فیلم های ایرانی کیفیت ندارن ...![]()
به نظرم مرد 2 هزار چهره مثل قبلنای پرسپولیس شده...
یه نفر تو مجموعه نیست، ضربه ی شدیدی به کار می خوره، در کل هم چیز جالبی از آب در نمیاد.
ببخشید به خاطر این مقایسه ی بیخود...
تیکه خیلی باحال دیشب
زکریا : حالا هم که یکی از ما خواستگاری کرده حالش خوش نیس؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)