سلام. کسی میدونه این برد رو تو شیراز از کجا میشه خرید؟
سلام. کسی میدونه این برد رو تو شیراز از کجا میشه خرید؟
سلام به رفقای گل پی 30 ،
هارد منم درست شد بالاخره.
جا داره از چند نفر صمیمانه تشکر کنم،
اول حامد عزیز که این تاپیک عالی رو زد و اون pdf عالی تر رو گذاشت،
و دوم از دوست خوبم iran_javidan عزیز که امروز خیلی مزاحمش شدمو خیلی راهنماییم کرد
و آخر هم از بچه های گل دیگه که به نحوی کمکم کردن ...
من امروز با همون مدار 8000 تومنی کارم حل شداحتمالا خیلی خوش شانس بودم که نسوختش
البته راهنمایی iran_javidan عزیز بیشتر کمک کرد در این زمینه
البته من همینجا اعلام آمادگی میکنم اگر کسی تو تهران - سمت آزادی هستش و نتونست خودش هاردشو ردیف کنه من میتونم کارشو راه بندازم
در آخر بازم از همه تشکر میکنم....![]()
Last edited by 125; 30-05-2009 at 23:35.
واقعاً خوشحال شدم که به نتیجه رسیدی انشاا... که دیگه پات به این جور تاپیک ها باز نشه!
باز جای بسی خوشحالیست که شما من رو تو این تاپیک تنها نمیزارید.
با سلام و تشکر خدمت شما
تبریک میگم
MJHamed عزیز من هارد Maxtir 500GB\32Mbuffer\Diamondmax 22 که مدلش STM3500320AS و ورژن فریم ویرش MX15 بود را به ورژن MX1A اپدیت کردم ایا این ورژ نی رو که از سایت سیگیت دانلود کردم را میتونم با هر هاردی که هم مدل من ( یعنی مدلش STM3500320AS) است را اپدیت کنم .
و مطلب دیگه اینکه یکی از دوستانم 2بار هاردش همین مشکل را پیدا کرد و در سومین بارم به یک شکل دیگه که در ادرس زیر توضیح داده ام ممنون میشم اگر مربوط به این مطالب میباشد من را در تاپیک زیر راهنمایی کنید .
با تشکر !؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و ارزوینشاط و
سلامتی و
موفقیت....
-------------------------------------------------------------------------
آموزش Ghost( چگونه از شر نصب پياپي ويندوز خلاص شويم )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب - من هم بالاخره تونستم هاردمو زنده کنم.
از ایجاد کننده ی این تاپیک و از تمام کسانی که منو در این راه کمک کردند کمال تشکر را دارم.
دوست عزيز من كاري نكردم اينها نتيجه زحمات خودت بود كه فعل خواستن رو صرف كردي مباركه
ورژن فريم ويري كه داري براي همه هارد هاي هم مدل شما قبل استفادست در مورد مشكل دوستت بايد بگم متاسفانه مشكل از مادر برده اگه ميتوني بايوس مادر برد رو دوبار ابديت كن
دوستاني كه قصد دارن كيت رو بگيرن بايد بگم كه Ic مورد استفاده در اين كيت ها چيني هستش و تو ايران اسنبل ميشه كه همه اينها باعث ميشه كه كيت درست كار نكنه قبل از خريد از فروشنده بخواهيد كه اون رو به كامپيوتر خودش وصل كنه اگه داغ نكرد و كامپيوتر شناخت ازش خريداري كنيد
Last edited by iran_javidaan; 31-05-2009 at 19:35.
دوست عزيز اين آدرس ايميل شركت سازنده كيتهاست باهاش مكاتبه كن احتمالا تو شيراز نمايندگي دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و تشکر
جای بسی خوشحالیست که دوستان جدید به سرعت و آسانی هاردشون رو درست می کنن.
از سایر دوستانی که در این تاپیک همکاری میکنند هم تشکر میکنم.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 3 مهمان)