چون 3-4 هفته ای بود که سازگار مدل لایو رو توزیع نکرده بود قیمت کمی بالا کشیده بود دیروز فروشگاه زیتون توی پاساژ ایران قیمت زده بود 160 برای مدل لایو
چون 3-4 هفته ای بود که سازگار مدل لایو رو توزیع نکرده بود قیمت کمی بالا کشیده بود دیروز فروشگاه زیتون توی پاساژ ایران قیمت زده بود 160 برای مدل لایو
سلام دوستان
WD TV Live گرفتم و با اخرین فریمور اپدیتش کردم.در قسمت تنظیمات دستگاه با انتخاب زبان عربی میشه زیر نویس های فارسی با فرمت srt رو دید . اما کلماتی از متن زیرنویس که حاوی حروف گ چ پ ژ هستند به صورت زیر دیده میش.مثلا:
"چ را گ فتی پ رنده را با گ لوله بکشم؟"
سلام دوستان
لطفا يکي راهنماييم کنه
اين دستگاه ميتونه تمام فرمت ها رو از جمله wmv و rm و avi رو پخش کنه??
من فيلم هايي که دارم اکثرا فيلم هاي ايراني هست که حجم کمي هم دارند و با فرمت wmv هستند
کسي تا حالا تست کرده اين فيلم ايراني هايي که تو اينترنت هست رو ميتونه پخش بکنه؟
بله انتظار داشتم زبان عربی در این فریمور اضافه بشه ...
دوستان باید کاری کنیم در فریمور بعدی زبان فارسی هم اضافه کنن ... مگه ما چیمون از این عرب ها کمتره ؟؟؟؟
این دستگاه فیلم 1080p با ریفریم 5 و بالاتر پخش می کنه؟
ممنون
دوستان من با کابل hdmiميدم 105 تومان.فقط دستگاه يک بار باز شده.اصلاً هم ازش استفاده نکردم.
از مديرن هم عذر ميخوام که دوبار پست دادم
پس چرا مي خواهيد بفروشيد با معذرت
سلام
من هم مدل لایو گرفتن ولی توی setting آیکون آپگرید فیمور وجود نداره فقط آیکون آپگرید از طریق شبکه وجود داره لطفا کمک کنید بگید باید چطوری آپگریدش کنم
ممنون
دوستان ما آخر تفاوت مدل لايو با معمولي را نفهميديم
لطفا يکي راهنماييم کنه
اين دستگاه ميتونه تمام فرمت ها رو از جمله wmv و rm و avi رو پخش کنه??
من فيلم هايي که دارم اکثرا فيلم هاي ايراني دانلودي هست که تو اينترنته و حجم کمي هم دارند و با فرمت wmv هستند
کسي تا حالا تست کرده اين فيلم ايراني هايي که تو اينترنت هست رو ميتونه پخش بکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)