این بازی شباهتی به بازی Dragon age origins نداره. این بازی رو میشه با fall out 3 مقایسه کرد. باید خودتون دیالوگ ها رو انتخاب کنید. به بوردرلند هم هیچ شباهتی نداریه.
این بازی شباهتی به بازی Dragon age origins نداره. این بازی رو میشه با fall out 3 مقایسه کرد. باید خودتون دیالوگ ها رو انتخاب کنید. به بوردرلند هم هیچ شباهتی نداریه.
چند امتیاز جدید :
IGN AU : 9.3/10
Burn360 : 5/5
Wallpaper های Full HD
1920*1200
Mass Effect 2 codes, cheats and achievements listکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بازی رو گرفتم 4 DVD هستش بعدا خبر شو میدم البته برای PC
Last edited by pcali; 25-01-2010 at 13:45.
بازی خوبی هست من شماره 1کش را بازی نکردم ولی اینو گرفتم و ازش خوشم اومد. راستی گرافیکش هم توپه.
بازی اومده برای pc؟ نسخه کاملش 4 دی وی دی؟ دوستان که خریدند بازی مشکلی چیزی نداره . یعنی نسخه بازی سالم هست؟
سلامنوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله برای pc هم اومده
بله نسخه سالمش هم 4 dvd هست
هیچ مشکلی نداره بازی شکر خدا البته تا اینجا که من بازی کردم . خیالت راحت برو بگیر
بالاخره بازی رو نصب کردم حجمش در حدود 11 گیگ هستش باید بگم که نسخه اول بازی
رو به طور کامل فراموش کنید بازی دچار دگرگونی زیادی شده هم گیم پلی و هم گرافیک
بازی با یک شروع خوب آغاز میشه شما در سفینه دوباره بر حسب انتخاب خودتون بازی رو
با جناب شپرد در دست میگیرید که سفینه دچار یک حمله میشه که اشلی و شپرد میرن
به نجات جوکر و موفق نمیشن بعد از سقوط سفینه شپرد رو در جای دیگه در حال سورجری
و ریکاوری میببنید که باز هم در اون پایگاه ما حمله ای رو شاهد هستیم که فرمانده پایگاه
دستور میده که ما دچار حمله شدیم و شما دوباره باز هم در نقش شپرد بازی رو در دست میگیرید
اول از گرافیک بگم گه عالیه من با آخرین تنظیمات گرافیکی بازی میکنم واقعا نرم و روانه و همه چیز شفاف
و عالی طراحی شده در ضمن View بازی منو یاد Dead space یک لحظه انداخت گیم پلی بازی هم خیلی
بهتر شده این بار شما میتونید مثلا با دکمه R مهمات رو عوض کنید یا با دکمه Space سنگر بگیرید که در
سریع بازی کردن شما خیلی تاثیر داره یا زدن دو دکمه هم زمان Space+W شما رو خیلی سریع از روی
مانعی به هر سمت که بخواهید هدایت میکنه در ضمن بازی بیشتر عملکرد CPU رو به خودش اختصاص
میده من با CPU سه هسته ای بازی کردم در حدود 90 درصد CPU درگیر بازی بود که خیلی سنگینه
و در بازی شما مثل نسخه قبلی حق انتخاب دیالوگهای رو دارید که من خیلی این کار رو دوست دارم
بازی رو حتما تهیه کنید به نظر من بهترین اکشن امسال خواهد بود من نسخه XBOX رو پیشتر دیدم
زیاد فرقی با نسخه PC نداره و هیچ کم کاری برای PC نشده نمره من به هر دو نسخه 9.5
امتیازهای جدید :
Officical XBOX Magazine : 10/10
PlanetXbox360 : 10 /10
Eurogamer : 10/10
TeamXbox : 10/10
GamesRadar : 10/10
Video Gamer : 10/10
Bit-Tech : 10/10
Gamer Limit : 10/10
Destructoid : 10/10
GameSpy : 5/5
GameTrailers : 9.7/10
Gamer Limit: 9.5/10
CVG :9.3/10
IGN UK : 9.2/10
GameSpot : 9/10
GamingUnion.net : 9/10
GamePro : 4.5/5
1UP : -A
Last edited by Yi Yi; 26-01-2010 at 12:58.
خب اين بازي استثنايي همين الان اومد دستم و در حال نصب هستم
استارتو الان ميزنم
مطالبي خوندم كه مي گفتند سبك بازي Roleplaying هستش
كسي ميتونه كمي در موردش توضيح بده ؟
WOW ...عجب امتیازاتی!!!فکر کنم میانگین امتیازاتش از میانگین امتیازات Uncharted 2 هم بیشتر باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)