تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 28 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 274

نام تاپيک: یادگیری زبان به صورت خود اموز شما چه پیشنهاد میکنین!؟

داره خودمونی میشه m.diadem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من هیچ کلاسی نمی رم ! فیلم اگر از فیلمهای جدید مربوط به سالهای اخیر و امریکایی باشه متوجه میشم مشکل خاصی نیست ولی شرلوک هلمز رو اصلا نفهمیدم !!والا من خیلی وقته تو شهرمون توریست ندیدم!
    مگه کجا زندگی می کنی؟!!!!
    خب متوجه می شی یعنی جمله ها رو می فهمی یا مضمونو فقط میگیری؟ به هر حال رمان زیاده...از رمانایی که به لغت های حرفه ای کمک می کنن می تونم به The God Father و Romeo and Juliet اشاره کنم.

دوستان من میخوام فعلا فقط reading یاد بگیرم برای لغت نارسیس رو در نظر گرفتم و گرامر هم میخوام از in use استفاده کنم به نظر شما انتخاب های خوبی هستند یا نه ؟ اگه پیشنهاد دیگه ای دارین بگین ممنون میشم
    اطلاعات اینگلیسیم هم درحد یه دانشجوی معمولی رشته مهندسی
    انتخابای خیلی خوبی کردی...مخصوصا واسه گرامر...توی لغت یکم که جلو رفتی English Vocabulary in Use رو بگیر...نارسیس واسه اصطلاحات و اینا خوبه ولی اینی که بهت گفتم بیشتر با انگلیسی واقعی آشنات می کنه...در واقع کمک می کنه حتی انگلسی فکر کنی...خلاصه بیشتر Native ( بومی ) کار کرده.

2. 3 کاربر از m.diadem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

براي يادگيري زبان به صورت محاوره اي فيلم حرف اولو ميزنه.فيلماي پر ديالوگ ببين.ازلحاظ شنيداري وگفتازي كلي تقويت ميشين.اونم كاملا ناخودگاه ...يعني سعي كنيد هميشه انگليسي گوش كنيد حتي اگه حواستون بهش نيست..چون گوشتون عادت ميكنه.وصد البته توصيه ميكنم رمان انگليسي بخونيد اينطوري هم با ادبيات و فرهنگ اونا اشنا ميشين هم زبانتو خوب ميشه.با خودتون انگليسي صحبت كنيد.و ديكشنري اگليسي به انگليسي فراموشتون نشه.دائم لغت چك كنيد.موفق باشيد.

4. 2 کاربر از zahrasol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام
    ممنون ازجوابت ولی من تهران نیستم ودانشگاهمم شهردیگه ایه بیشتروقتم سرکلاس ورفت وآمد بین شهر میگذره رشته ای که میخونم رشته فوق دیپلمم نیست به خاطرهمین باید سعی کنم خودمو به سطح کلاس برسونم همه اینا دست به دست هم داده تا وقت محدودی داشته باشم به خاطر همین دنبال روشی هستم که وقت کمتری بگیره وبا توجه به اینکه زبان دردوره لیسانس خیلی مهم ولازمه کیفیت آموزشی هم خوب باشه
    ببین دوست عزیز من خودم از 7 سالگی زبان میخوندم و واقعا نقش انکار ناپذیری در زندگی آینده انسان داره حالا به غیر از بحث دانشگاهیش در تمامی جنبه های زندگیت به دردت میخوره اگه در شهری هستی که جهاد دانشگاهی داره کلاس های زبان خوبی داره از همین الان شروع کنی به نفعت هست من به قدری به زبان انگلیسی علاقه مندم که حتی خاطراتم رو هم قبلا انگلیسی مینوشتم.بازم سوالی بود در خدمتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض بهترین پکیج آموزش زبان انگلیسی

سلام دوستان

دوستانی که تجربه استفاده از پکیجهای آموزش زبان انگلیسی مثل English Today و غیره رو دارند

در اینجا خصوصیات و امتیازات اونو مطرح کنند تا سایر دوستان هم استفاده کنند .

7. این کاربر از soroori2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned بامزی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

آقا فقط و فقط و فقط خودتون کار کنید
    کلاس فقط یه بازی هست

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

آقا فقط و فقط و فقط خودتون کار کنید
    کلاس فقط یه بازی هست
    خب من چه جوری خودم یاد بگیرم بدون کلاس
    خواهشا کتابی چیزی نمیدونم نرم افزاری چیزی معرفی کنید که خودم بتونم بدون کلاس رفتن و تو خونه بتونم یاد بگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض

با سلام به علاقه مندان با یادگیری زببان بسیار ساده و روان انگلیسی.
    با اجازتون میخوام تجربیات خودمو در اختیارتون بزارم.
    1- ببینید یادگیری زبان تماما به خودتو بستگی داره و فقط اگر واقعا به طور مستمر پیگیر باشین میتونین یاد بگیرین. مطمئن باشید هیچ روش جادوئی وجود نداره که بدون فعالیت شما بتونین زبانو تو یه هفته یاد بگیرید.
    2- برای کسانیکه میخوان خودشون یاد بگیرن من روش یادگیری صوتی رو پیشنهاد میکنم.
    3- این روش در اصل همون روشیه که یه نوزاد شروع به یادگیری زبان میکنه، یعنی نه گرامری هست، نه لیست لغات و نه هیچ چیز دیگه. نمونه کاربردی این روش هم توی مجموعه نصرت میتونین ببینید.
    4- این روش یه سری قانون داره که تو پست بعدی میگم. اما همینقدر بدونین که این روش از زمان جنگ جهانی عملی شده و به سربازا کمک میکرده که بتونن مکالمه زبانو یاد بگیرن. همینطور که از اسمش معلومه، این روش اساسش رو مکامه و شنیدار هست.
    5- من مجموعه نصرت رو پیشنهاد میکنم چون تنها مجموعه ایه که واسه آموزش انگلیسی واسه فارسی زبونا موجوده.
    در پست بعدی توضیح کامل میدم راجع به این مجموعه.

11. 3 کاربر از amir_torabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض

اول از همه میگم که من نه میخوام تبلیغ کنم اینجا و نه نماینده فروش اونا هستم. این مجموعه رو میتونید دانلود کنید یا برید از بازار بخرید.

و اما راجع به مجموعه نصرت، تا اونجایی که من میدونم دو ورژن مختلف واسش موجوده که من شدیدا، شدیدا پیشنهاد میکنم ورژن اول رو تهیه کنید. واسه اینکه بدونید کدوم ورژن، اگه درس اولو گوش کنید، توی ورژن 1 اون یه مرد مکزیکی شروع میکنه با خانومی انگلیسی زبان صحبت کردن که آیا اسپانیولی (اسپانیایی) بلده و ازین حرفا. اما واسه ورژن دوم، درس اول از شما میخواد یه سری لغات رو تکرار کنید. پس حواستون باشه ورژن اول رو تهیه کنید.
    و اما دلیل این حرفم: تا اونجا که من متوجه شدم، این مجموعه در اصل کپی برداری از یه شرکت بزرگ خارجی هست که پرفسور پیمزلر اونو پایه گذاری کرده. این مجموعه بزرگ که واسه تموم زبانها آموزش درست کرده از همون روش آموزش از طریق صدا و شنیدار استفاده میکنه و تحربه زیادی تو این زمینه داره. ناگفته معلومه که با چنین تحربه ای، تمام ساختارهای بکار رفته و تعداد دفعات تکرار لغات و ... کاملا حساب شده و روی برنامه ست. این مجموعه نصرت 1 هم در اصل ترجمه شده از مجموعه "آموزش انگلیسی برای اسپانیایی زبانها" هست که ظاهرا تفکر این بوده که هیچ کس بعدها متوجه این موضوع نمیشه!! اگه دقت کنید متوجه میشید که خیلی از واحدهای پول و اسمها در اصل اسپانیایی هستند!!! بگذریم، همینطور که گفتم مجموعه اول تمام ساختارهای مجموعه اصلی یعنی پیمزلر رو رعایت کرده که متاسفانه در نصرت ورژن 2 این ساختار تغییراتی کرده که مسلما یکپارچگی اونو زیر سوال برده. پس توصیه من ، مجموعه نصرت، ورژن اول هست.
    و اما راجع به طریقه استفاده ازین مجموعه و نکات مهمش در پست بعد میتونین مطالبو بخونین.

13. 3 کاربر از amir_torabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    where my heart is

پيش فرض

و اما استفاده از این مجموعه(و کلا هر مجموعه ای که از روش آموزش از طریق صدا یا همون Audio-lingualism)
    این مجموعه تشکیل شده از تعدادی درس به مدت 25-30 دقیقه. که توی هر درس ازتون میخواد یه سزی اصطلاحاتو گوش کنید و تکرار کنید. کار سختی نیست فقط من گفتم حالا که دارم این مجموعه رو معرفی میکنم نکاتشو هم بگم. این نکاتو توی مجموعه اصلی پیمزلر توصیه کرده و توی کتابای راهنمای دیگه دیدم. یه سری هم تجربه شخصیه.
    اینم بگم که من کلا 2 ترم کلاس رفتم و تمام چیزی که یاد دارمو خودم پیگیر بودم. الانم براحتی متوجه اکثر لهجه ها میشم، فیلم و سریالهارو متوجه میشم و چندتا دوست هم از آمریکا و کانادا دارم که براحتی باشون در تماسم و مکالمه دارم. تمام اینهارو هم به صورت خودآموز یاد گرفتم و باید بگم این زبان حتما بدردتون میخوره و پنجره ای از اطلاعات جلو روتون پدیدار میشه. البته نکات زیادی هست که اگر علاقه داشتین حتما به اشتراک میزارم اینجا. اینهارو نه محض تعریف و تبلیغ، بلکه واسه تشویق و ایجاد انگیزه گفتم.
    و اما ادامه توضیحات:
    یکی از مزایای این روش اینه که مراحل واسطه رو در صحبت کردن به زبان دوم برای شما حذف میکنه. یعنی اینکه شما وقتی بخواین یه چیزی بگین، دیگه تو ذهنتون اول دنبال کلمه و بعد دنبال قواعد و بعد تلفظ نمیگردین!! براحتی تمام این مراحل در ناخوداگاه شما انجام میشه و شما براحتی به حرف میاین! درست مثل زبان فارسی.
    خود این مجموعه به لهجه مرسوم آمریکایی هست و تا حدودی میشه لهجه تهرونی واسه ماها. اصطلاحات اون مطابق گفتار مودبانه و تحصیلکرده و از طبقه عمومی مردم هست، که میتونه نیازهای جامع شمارو برطرف کنه و مهمتر اینکه شمارو به حدی برسونه که دائم و از تمام منابع (موزیک، رادیو، فیلم، سریال و ...) یادگیری رو بدون کلافه شدن ادامه بدید.

و اما نکات:
    توجه کنید که هر درس این مجموعه واسه یه روز شماست، پس بیشتر از یه درسو توی یه روز انجام ندین و حتما هر روز یک درسو انجام بدین و تعطیلی نداشته باشین. اگه احساس میکنید خوب یاد نگرفتید، میتونید در آخر روز همون درسو تکرار کنید. اگه دیدین 80% سوالارو درست و روان جواب میدید، فردا میتونید درس جدیدو کار کنید و الا، فردا درس قبلو تکرار کنید.
    حتما قسمتهایی که ازتون تکرار خواسته میشه رو با صدای بلند بگید. زمزمه و یا فکر کردن به جواب کافی نیست. هدف اینه که بین سیستم گویایی و شنوایی از طریق مغز ارتباط برقرار بشه. پس اگه از هدفون استفاده میکنید، یه گوشتون آزاد ، یا طوری باشه که صدای خودتونو بشنوین. و طبیعتا این نیازمنده اینه که در محیط آرام و کم سرو صدایی باشین.
    هرچند گفته میشه که در حین رانندگی هم میشه اینکارو کرد، اما به نظر من تمرکز شما کلا از بین میره و توصیه نمیکنم.
    یکی از مهمترین نکات، تلفظها هستن، سعی کنید درست مثل گوینده عباراتو تلفظ کنید. به آهنگ و ریتم جمله هم حتما توجه کنید، چراکه در زبان انگلیسی آهنگ جمله در مفهوم رسانی بسیار پر کاربرده.
    به هیچ وجه، تاکید میکنم، به هیچ وجه وقتی این درسارو کار میکنین، از قلم و کاغذ استفاده نکنید. تنها به صدا متکی باشین و تمکز داشته باشین روی تلفظها. اگه کتابی از جملات این مجموعه پیدا کردین، ازش استفاده نکنید، مخصوصا وقتی دارین درسارو کار میکنین.
    بسیار خب دوستان، فعلا این نکاتی بود که خاطم مونده. ببخشید اگه طولانی شد!
    من اینجا سر میزنم و اگه سوالی بود در خدمتم.
    راستی 2-3 ماه دیگه هم عازم خدمتم، امیدوارم زیاد سخت نگذره!
    موفق باشید دوستان.

15. 2 کاربر از amir_torabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mastaneeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من XLC ثبت نام کردم کسی اطلاعی راجع بهش داره؟؟؟تجربه دارید؟؟؟؟چیزی شنیدید؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •