اوووووووووووووووووف
سامسونگ داره چي كار مي كنه
من مي خواستم omina بخرم ولي يه كم بابت صفحه نمايشش مردد بودم ولي اين يكي ديگه چي هستش!
فكر كنم روزولوشنش با اون تاچ اسكرين نوكيا n97 يكي باشه؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
اوووووووووووووووووف
سامسونگ داره چي كار مي كنه
من مي خواستم omina بخرم ولي يه كم بابت صفحه نمايشش مردد بودم ولي اين يكي ديگه چي هستش!
فكر كنم روزولوشنش با اون تاچ اسكرين نوكيا n97 يكي باشه؟
من متوجه این مطلب نشدم.
اگه کسی متوجه شده که این چیپ ها چه کار خاصی انجام میدن؟
خیلی خوب میشه یه توضیحی در مورده این مطلب بده!!!
Last edited by sokote-marg; 30-03-2009 at 18:43.
سلام یه همگی .
درسته عزیز . سیمبیان بیشتر از این رزولوشن رو ساپورت نمیکنه .
دوست عزیز این گوشی از پردازشگر 600 مگاهرتزی ساخت کمپانی آمریکائی TI ساخته شده و فعلا فقط روی Omnia HD و Palm Pre استفاده شده و البته به احتمال زیاد از همین چیپ روی Sony Ericson Idou هم استفاده خواهد شد .
این چیپ جدید علاوه بر توان بالا میتونه ویدیوهای HD رو هم ساپورت کنه ( هم در ضبط و هم در پخش ) .
قدرت گرافیکی بالائی هم داره و برپایه powervr sgx ساخته شده که میتونه به راحتی open gles 2.0 و shader 4.1 رو ساپورت کنه .
سرعت انتقال داده ها در Omnia HD به 3.0 مگابایت در ثانیه میرسه در حالی که در X1 و HD به زیر 2.0 و حدود 1.5 میرسه .
بازی پرقدرت و گرافیک بالا kroll به راحتی روی این گوشی قابل اجرا هستش .
مخلصیم .
سلام به همگی .
سایت Play.Com هم فروش این گوشی رو به صورت نوبتی شروع کرده . قیمت واسه مدل 8 گیگابایت 529.99£ هستش .
به صورت عمده هم از اواسط آوریل ( همین ماه ) در کل دنیا پخش میشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم .
اگه طبق پست شماره ی 194 می خوای میشه : 735 هزار تومان ناقابل ( دقت کنید که £ علامت پوند انگلیس هست ها ! )
البته برسه ايران كه خيلي بيشتر از اينهاست!
ولي مثل اينكه بايد فعلا بيخيال اينويت شيم و بچسبيم به اين!! دي
ممنون ازجوابتون
واقعا گوشی کاملی هست
جای هیچ ایرادی نداره .
فکر نمی کنم تا حالا گوشی به این کاملی ساخته شده باشه که از هر لحاظ بی نقص باشه .
ریویو در مورد قسمتهای دوربین و مالتی مدیا گوشی :
The Omnia HD's 8 megapixel still image capture is largely over shadowed by the HD video recording, but is still very impressive. It uses the same sensor as Samsung's i8510, which we rated as one of the best cameraphones on the market. With the Omnia HD you are getting one of the very best sensors available to a mobile phone and this reflects the Omnia HD's market position. It may be not so unique as the HD video recording, but image capture is used more frequently than video and therefore is, arguably, more important. 8 megapixels might be more than you really need, but at the moment, outside Japan, the best quality camera overall still tends to tie in with those devices with the most megapixels.
![]()
![]()
از AAS :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینوویت اصلا به گرد پای این نمی رسه
منم اشتباه کردم 5800 گرفتم اگر سامسونگ زودتر اینو معرفی کرده بود صبر می کردم تا بیاد ایران بعد گوشیمو عوض کنم
ولی به نظر من بزارین تو اروپا و دبی ارزون بشه از اونجا ها بگیرین توی ایران قیمت ها داره می ره بالا به جای اینکه بیاد پایین
سامسونگ 20 هزار تومن داره گرون می کنه گوشی هاشو توی ایران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)