سلام دوست عزیز پس من دارو کارمینت رو 15 دقیقه قبل رفتن جلسه بخورم دیگه صدا نمیده؟امتحان کردید شما؟
دوستان کسی دیگه ای دارویی نمیشناسه؟تورو خدا کمک کنید واجبه
سلام دوست عزیز پس من دارو کارمینت رو 15 دقیقه قبل رفتن جلسه بخورم دیگه صدا نمیده؟امتحان کردید شما؟
دوستان کسی دیگه ای دارویی نمیشناسه؟تورو خدا کمک کنید واجبه
آروم بودن روان خیلی روی وضعیت جسمی تأثیر داره. شما از نظر پزشکی یه فکری بکنید، ولی یه بهانه هم داشته باشید، مثلاً اینکه گرسنه تونه (غذا نخوردید و ... ) که اگه یه دفعه مشکلی پیش اومد کمتر شرمنده بشید.
شما اگه این دارو رو مصرف کنید وضعیت روده و معده تون کاملا آروم میشه میتونید روزی که میخواین برین سر جلسه چندین نوبت بر حسب نیازتون از روز قبل یا همان روز استفاده کنید
اگر احساس میکنید مشکلتون بخاطر درد، نفخ و اسپاسم هست استفاده ازین دارو مشکلتون رو حل میکنه در ضمن استرس شما میتونه یکی از عوامل ایجاد کننده مشکلتون باشه ..سعی کنید آروم باشین
از چای بابونه هم میتونید استفاده کنید.
بابونه گیاهی است علفی و در اکثر نقاط ایران می روید. بابونه شیرازی به عنوان تقویت کننده معده، ضد خونریزی، ترمیم کننده زخمهای سطحی و ضد اسپاسم گوارشی مصرف سنتی دارد.
به منظور تهیه چای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک لیوان آب جوش را با 1 تا 2 گرم از گلهای خرد شده مخلوط کنید و پس از 15 دقیقه آن را صاف و مصرف کنید این میزان میتواند تا 3 بار در روز تکرار شود و برای
کودکان میتوان از همین روش استفاده کرد فقط میزان گیاه در هر نوبت2 گرم باشد.
بابونه را همزمان با داروهای وارفارین و سیکوسپورین مصرف نکنید
مصرف بابونه و فراوردههای حاوی آن در افرادی که حساسیت به گردههای علف هرز دارند، مضر است. مصرف آن در بارداری منع شده اما در دوره شیردهی عوارض جانبی گزارش نشده است.
مصرف همزمان بابونه با داروهایی مثل وارفارین و سیکوسپورین تداخل دارویی دارد و افرادی که این داروها را مصرف میکنند باید از بابونه پرهیز کنند.
بابونه دشتی نوع دیگر بابونه موجود در بازار دارویی ایران است. این گیاه مجموعه کاپیتولهای دکمهای شکل زرد رنگ و یا گلهای کوچک زرد رنگ و لولهای شکل است که به عنوان، ضدخونریزی
و تقویت کننده معده و ضد عفونی کننده و ترمیم کننده و نیز شستشو دهنده و ایجاد کننده رنگ طلایی برای مو مصارف سنتی دارد.
دوست عزیز واقعا ممنون لطف کردید حتما میرم میخرمش
دلیل مشکلم رو که نمیدونم معدم نه درد داره نه نفخ هست فقط سروصدای زیاد هست همین
من بزاق یکم زیاد هست ، که البته دکتر گفت خوبه ، البته گاهی یکمی چسبناک میشه ولی نه همیشه - تو چطور ؟
سلام . منم چند ساله اين مشكلو دارم. كل بحثو خوندم و هرچي كه دوستان نوشته بودن منم تجربه كردم. همون اوايل كه برام پيش اومد، زياد راجبش تحقيق كردم تا ببينم چي هست و چطور درمان ميشه(خيال مي كردم درمان شدنيه). ولي خب بي نتيجه بود. حالا فقط ياد گرفتم كه چطوري كنترلش كنم هرچند همين كنترل هم خيلي وقتا جواب نميده. يعني فقط يه جور عذابه! با تجربه اي كه خودم دارم ميتونم بگم 70 درصدش از استرسه( در شروع) يعني فقط كافيه يكي يه بار توي يه جمع، شكمش صداي ناهنجار بده، هرچقدرم كه فرد سالم باشه، اين استرس باهاش ميمونه و باعث ميشه هر روز اين مشكل بيشتر بشه. يعني حتي صداهايي كه كمه، بعد از يه مدت انقدر بهش فكر مي كني تا واقعا شديد ميشه و بي درمان! هرچند كه از نظر پزشكي هم حتما دليل داره.
براي خود من اين طور كه آندوسكوپي نشون داد، هليكوباكتر بود. حدود يك سال دارو خوردم گفتن كه باكتري درمون شده ولي خب اين علايم از بين نرفت.
براي من شروعش با استرس همراه بود(استرس تحصيلي و شخصي و..) يعني باز ميگم كه دوستاني كه اين مشكلو ندارن يا خفيفشو دارن، بيخيال باشن بهش اهميت ندن چون همه آدما تا حدي همينطورن. اما براي بعضي ها مثل من، از حد گذشته!
من براي كنترلش قبل از امتحان سه بار دستشويي ميرم و عرق نعنا ميخورم!! ولي باز استرسش هست!
قطره كارمينت فكر نمي كنم براي همه اثر مثبت داشته باشه. براي خود من نتيجه عكس داد. باعث شد هم دل دردا بيشتر بشه و هم صدا.
بهتره چند روز قبلش امتحان كنيد ببينيد چه نتيجه اي داره
منم زبون سفيد نه، ولي بزاقم انگار يه كم غير عاديه
پس راه حلی موقتی هم نداره و کلا درمان نداره و فقط استرس؟
یادمه قبلنا خیلی چسبناک بود، الان خیلی کمتر شده، زبونم هم خیلی سفید میشه که با مسواک هم به سختی پاک میشه. برای منکه فقط آنتی بیوتیک های خیلی قوی بعد از دوره مصرفشون یه یکی دو روزی آرومم میکرد و دیگه هیچ دارویی اثر نداشت. هر روز بیشتر متقاعد میشم که یه میکروبی چیزی بوده که بیش از حد رشد کرده!
Last edited by SLZ; 30-11-2012 at 14:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)