میشه یکی از دوستان به این سوالات پاسخ بده ؟![]()
میشه یکی از دوستان به این سوالات پاسخ بده ؟![]()
نمی دونم والا! مگه میشه ایران نیاد؟ اگه دوست داری صبر کن!میشه یکی از دوستان به این سوالات پاسخ بده ؟![]()
خيلي دلم مي خواد همين فردا برم اين گوشي رو بخرم
فوق العادس هيچ نقصي نداره هر چي مي گردم با اين قيمت لنگشو نمي شه پيدا كرد
فقط يه كم به نظرم گرونه هنوز فكر مي كنم جا داشته باشه قيمتش بياد پايين
به نظر شما دلو بزنم به دريا و همين الان بخرمش يا وايسم قيمتش بياد پايين تر؟؟؟ به نظرتون فرضا اگر قيمتش پايين هم بياد تو 2 يا 3 ماه چقد مياد پايين
ممنون
قیمتش انصافا عالیه! الان بدون گارانتیش 370 تومانه و با گارانتی 400 تومان. الان c905 هم اینقدر نیست قیمتش. البته اگه با همین وضع قیمت بیاد پایین، تا 2 یا 3 ماه دیگه با گارانتیش بشه 350 و کمتر! چون اولش که اومد 490 بود بعد شد 460 بعد شد 450 بعد 400 بعد.... دیگر خود دانی!
سلام به همگی.
من چند وقته این پستارو میخونم دستتون درد نکنه بابته اطلاعاتی که در اختیار بقیه میزارین.
منم دوست دارم بخرمش ایشالا ولی صبر میکنم تا یه چند وقتی از عید بگزره بعدا ایشالا ببینم قسمت چی میشه.
فقط میخواستم بدونم کوکی الان چنده اینجا جایه پرسیدنش نیست ولی بهرحال شاید بدونن بچه ها کمک کنن.
موفق باشین.
سلام دوستان. مقداد جان ازم سوالی پرسید که فکر کنم جالب باشه براتون.
و اما پاسخ من به مقداد جون:نوشته شده توسط meghdaad
والا من برا ال جی رو دقیق نمی دونم... اما می تونم با زدن حدس های راهنماییت کنم.
پلتفرم گوشی چه جاوا باشه و چه سیمبین، برای اجرای برنامه های جاوا به MIDLets و J2Me نیاز داره. که خود این اجرا کننده هم توسط شرکت SunMicro Systems ساخته می شه. برنامه های جاوا بر طبق قانون این شرکت طراحی و ساخته می شن... و از اونجایی که در اکثر گوشی های دارای اجرا کننده اجرا می شن، پس دارای قوانین یگانه نصب و اجرا هستن که اون هم همین سان مایکرو سیستمز تعیین می کنه.
قانون 1: پس از نصب برنامه های جاوا به هیچ وجه از هم گسیخته نمی شن ( مثل فایل های EXE نیستن که پس از نصب ازشون چندین فایل در بیاد !!! )
قانون 2: به طور تمام و کمال تنها در پوشه ای قرار می گیرن که گوشی بتونه برای اجرا - نه نصب - اون ها رو فرا خونی بکنه.
با این تفاصیر دستت اومده که روال نصب و اجرای جاوا چجوریه...
من برای ال جی روال کار رو نمی دونم. اما برای نوکیا به این شکله ( برنامه هایی که در کارت حافظه ذخیره می شن )
E:\Private
در این پوشه کلی اطلاعات هست که همش برای برنامه های نصبی و کارایی گوشی هست. من برای پیدا کردن برنامه های جاوا، گوشیم رو به حالت Data Transfer یا همون Mass Storage خودمون به کامپیوتر وصل می کنم. به پوشه فوق می رم و با زدن عبارت ( *.jar ) دنبال فایل ها می گردم. مسلما برای ال جی هم می شه از این ترفند استفاده کرد.
دوستان اگه اطلاعات کامل تری دارن و یا اگر نقص و اشتباهی در این اطلاعاتی که دادم دیدند، خواهشا ما رو مفتخر کنن و نظرشون رو اعلام کنن.
ممنون از اقا داریوش
این سوالو به این دلیل پرسیدم که اگه بدونیم یه نرم افزار کجا نصب میشه، میشه فایلهای بزرگتر از 3 مگ هم نصب کرد.
حالا فرقی نمیکنه که یه فایل جاوا بعد از نصب باز میشه یا نه ولی تو یه فایل جاوا مثل exe کلی فایل وجود داره. که ابتدا میشه یه نرم افزار ناقص نصب کرد بعد جاشو تو گوشی پیدا کرد و نرم افزارو کامل کرد.
تو نوکیا تو e نصب میشه و میشه دید ولی تو الجی چنین چیزی ندیم هر کسی که میتونه راهنمایی کنه ممنمون میشم.
تو نوکیای 5610 هم محدودیت جاوا تا 1 مگ است ... ولی این محدودیت زمانی است که برای نصب برنامه
ها از nokia pc suite استفاده کنی و اونا رو تو قسمت application نصب کنی ... وقتی برنامه رو توی یه
پوشه ای بریزی و تو خود گوشی اجراش کنی این محدودیت نیست ... البته بگیر نگیر هم داره
حالا توی رنوار هم یه امتحانی بکنید
خبری از KC910i نشد؟
من منتظرم تا 8GB خودمو بفروشم!
سلام
میشه بگی گوشیت مدلش چیه و چند؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)