گاه سکوت يک دوست معجزه ميکنه ، و تو مي آموزي که هميشه ، بودن در فرياد نيست .
گاه سکوت يک دوست معجزه ميکنه ، و تو مي آموزي که هميشه ، بودن در فرياد نيست .
برای زندگی فکر بکنید ولی غصه نخورید.
نیکوترین عادت تفکر است حکمت ودانش زائیده تفکر است حضرت علی (ع)
Last edited by مهدی***; 23-05-2009 at 09:58.
اگه بتوانیم بپذیریم که خدا ما را قضاوت نمیکند،پس چگونه میتوانیم در مورد دیگران قضاوت کنیم!!!؟
تواناترین مترجم کسی است که سکوت دیگران را ترجمبه کند؛شاید سکوتی تلخ گویای دوست داشتنی شیرین باشد.
دیروزدلم شکست...دلم تکه تکه شد...هرتکه ای به یک نفررسید...تکه ای به آسمان...تکه ای به ابروباد...تکه ای به یک بچه یتیم...تکه ای به یک گدا...تکه ای به یک مسافرغریب...دلم هزارتکه شد...کاش دلم زودترازاینهاشکسته بود...
اگر هر از گاهی لبخند بزنید، باعث می شود هم احساس بهتری نسبت به خودتان پیدا کنید و به دیگران این احساس مثبت را منتقل کنید. حتی می توانید جلوی آینه لبخند زدن را تمرین کنید. این می تواند شروع بسیار خوبی برای روزتان باشد و حال و هوایتان را بهتر کند.
زیبایی یک نفر، یک هنر ساده مثل نقاشی یا مجسمه سازی نیست. اگر انسانیت، شجاعت، اعتماد به نفس و شوخ طبعی در چشمانتان بدرخشد، زیباتر به نظر خواهید آمد. پس قلب پاک، روح دلیر و همه خصوصیات مثبت خود را به نمایش بگذارید
هميشه به خاطر داشته باشيد که مهمترين عامل براي جذب کردن ديگران اين نيست که چقدر به آن ها نزديک هستيد و يا اين که کار هاي چشمگيري انجام مي دهيد ، اگر رفتار شما براي آن ها رضايت بخش نباشد مسلما موفق نبوديد.
آن کس که می تواند انجام می دهد؛ آن کس که نمی تواند، انتقام می گیرد.
-شکسپیر-
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)