چقدر مسخره اس برا دو نفره کردن بازی باید همه جا خودمون رو پاره کنیم اخرش هم هیچی!
چقدر مسخره اس برا دو نفره کردن بازی باید همه جا خودمون رو پاره کنیم اخرش هم هیچی!
دو نفره بازی کردن هیچ کاری نداره !
فقط P1 رو انتخاب کنید، و بعد تو صفحه ی انتخاب کارکتر اول از همه Start دستتون رو بزنید.
همین !
سلام.........بازی را منم نصبیدم
ولی یک چندتا سوال دارم!
دوست عزیز میشه بیشتر بگی من Tutarial Optionبازی را پیدا نکردم!توی منوی وسط بازی گزینه coomand list رو که بزنی کل حرکاتشو مینویسه ، اگه نمیدونی کدوم دکمت کدوم ضربس میتونی توی tutarial توی منوی وسط بازیش برو تو tutarial option و بعد گزینه input display رو بزن بعد هر دکمه ای که بزنی اون خودش میگه که کدوم دکمس ! اینجوری و با استفاده از command list میتونی همه حرکات رو یاد بگیری
از منوی اصلی بازی گزینه Training Mode رو انتخاب کن بعد اون کارکتری که میخوای رو انتخاب کن وقتی وارد بازی شدی Escape رو یزن و بعد Training Option رو انتخاب کن ( وقتی وسط بازی Escape رو زدی همونجا Command List هم میتونی ببینی )
من هم دقيقا همين مشكل رو دارم.
كسي ميدونه چيكار بايد بكنم ؟
دوستان خیلی به دو نفره بازی کردن احتیاج دارم
خواهشا یه نفر که کاملا وارده به این مسائل بیاد دقیق بگه باید چیکار کنیم
من با کیبورد و گیمپد به راحتی دونفره رفتم !! تو همون قسمت Button Config رفتم و با Gamepad یه استارت زدم بعد کنسلش کردم اومدم بیرون و بعد که رفتم تو Versus Mode -> Player VS Player و استارتشو زدم اومد !
اگرم میخوای با دوتا گیم پد بری تو Option -> Assign 1P Device استارت یکی از گیمپداتو بزن اون میشه Player 1 و اونیکی هم میشه Player 2
من با کیبورد و گیم پد فعلا کار میکنم
وقتی میرم قسمت باتون کانفیگ هم کیبورد و هم گیم پد فقط برای PLAYER 1 کار میکنند و اصلا نفر دوم فعال نمیشه
Last edited by 251251; 12-07-2009 at 15:16.
کرک شما هم همین بود؟ فقط یه فایل لانچر 12 مگی؟
یکی از دوستانی که بازی رو اجرا کرده میگه توی پوشه کرک شما چی بوده؟
اگه امکانش هست میتونه آپلود کنه؟
اول نصب هم سریال اکانت لایو رو خواست. کسی واسه این قسمت تو dvd ش کیگان بود؟
برو تو قسمت Assign 1P Device بعد Enter کیبورد رو بزن بعداً برو توی Button Config ببین اندفعه Gamepad رو Player 2 میشناسه یا نه ، چون تو این حالت دیگه Player 1 شده کیبورد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)