از نظر اینترفیس خیلی خیلی راحته کار با برنامه هاش ( از هر برنامه چند تا شورتکات هست ) خیلی جالب و دل فریب هست .
از نظر حساسیت اگر با ایفون کار کرده باشین مثل همون میمونه ( سرعت پاسخ دهی عالی )
از نظر اینترفیس خیلی خیلی راحته کار با برنامه هاش ( از هر برنامه چند تا شورتکات هست ) خیلی جالب و دل فریب هست .
از نظر حساسیت اگر با ایفون کار کرده باشین مثل همون میمونه ( سرعت پاسخ دهی عالی )
صدای اسپیکرش کم نیست برای موسیقی تو مایه های N95 شاید 1 ذره ضعیف تر ( قابلیت موسیقی برای هدفون معرکه نهایت کیفیت ) از ipod بهتر به شما تضمین میدم . از creative هم بهتره تست کردم . ipod و یا creative زیاد میکنی تا آخر صدای باس کم میشه فقط تریبل میمونه . ( ولی این صدای 10 یا 20 یا 30 هیچ فرقی نمیکنه فقط صدا بلند تر میشه ) همچین میکوبه انگار ساب بقل گوشت گذاشتن . بعد هیچ صدایی از بیرون نمیشنوی ( توپ توپ )
راستی 2 تا ایراد هم داره . شاید از این ورژن باشه که من دارم . ( بعضی مواقع هنگام کار کردن با دوربین هنگ میکنه و یا فلاش دوربین رروشن میمونه دیگه خاموش نمیشه , باید باطری در بیاری تا درست بشه ) این یکی و دومی هم ( وقتی داری موزیک گوش میکنی خودش وقتی آهنگ عوض میکنه آهنگ 3 ویا 4 صدای موزیک قطع میشه ولی آهنگ داره میخونه هنوز .
اینم نمونه عکس با این گوشی ( برای پیدا کردن مشخصات دوربین , روی عکس کلیک راست کرده Properties را بزنید , روی گزینه Details کلیک کرده و مشخصات دوربین و اسم گوشی را ببنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز از نظر برنامه و بازی چطوریه یعنی برنامه براش گیر میاد؟
تم چطور؟ در کل ساپورتش خوبه؟
امیدوارم کردی پسرصدای اسپیکرش کم نیست برای موسیقی تو مایه های N95 شاید 1 ذره ضعیف تر ( قابلیت موسیقی برای هدفون معرکه نهایت کیفیت )
دمت گرم![]()
از نظر بازی( جاوا بدرد بازی نمیخوره ) ولی %90 بازی و برنامه روش نصب میشه . ( فقط محدودیت حجمی داره )
مگه تو ميخواي بخريش؟امیدوارم کردی پسر
دمت گرم
از من ميشنوي اول i7 بگير بعد به فكر گوشي باش![]()
اگه اومد یه فکرایی براش دارم!مگه تو ميخواي بخريش؟
ما که فعلا با Q6600 مون سر میکنماز من ميشنوي اول i7 بگير بعد به فكر گوشي باش![]()
ولی این U600 دیگه بدجور از چشام افتاده!![]()
دوستان قیمت این گوشی در بازار چنده
کارشناساش: بین دو گوشی ku990 واین گوشی در یک جمع بندی کلی کدام بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)