با این مونیتور وقتی فیلم میبینید و زمینه تیره است در بالا و پایین صفحه به ارتفاع یک سانتی متر تصویر روشنتر از بقیه صفحه است
آیا این مشکل این مانیتور است یا همه مانیتورها در این رنج این جوری هستند؟
با این مونیتور وقتی فیلم میبینید و زمینه تیره است در بالا و پایین صفحه به ارتفاع یک سانتی متر تصویر روشنتر از بقیه صفحه است
آیا این مشکل این مانیتور است یا همه مانیتورها در این رنج این جوری هستند؟
سلام به آقايون محترم
آقا يكي رك و پوس كنده بگه كه براي XBOX 360 كدوم يكي از مانيتورهاي زير بهتر هستش بدون در نظر گرفتن قيمت
LG w2261v
LG 2284f
samsung 2333 HD
لطفا بگيد كه كدومش HDMI رو ساپورت ميكنه
ببخشيد بچه من يادم يه چيزي رو بپرسم.
من ديروز رفتم به يه مغازه و گفت كه LG 2261v كره ايه.
بعد ميگفت كه كه فكر نكنم ديگه كره ايش موجود باشه تو بازار !!!!!
ميشه بگيد اين مانيتورهاي LG 2261v كه الان تو بازار هست ساخت كدوم كشوره؟؟
ممنون از همتون![]()
برای 360 با توجه به داشتن HDMI مناسبترین گزینه 2261 هست که فعلا تو بازار نیست !
سلام و عرضه خسته نباشید خدمت دوستان.
این اولین پست من در این سایت هست و یک سوال داشتم.
من قصد خرید یک مانیتور رو دارم که حدود ۲۵۰ هزار تومان قیمتش باشه.
نظر خودم روی مانیتور LG-W2261V هست. میخواستم بدونم آیا این مانیتور خوبه؟ یعنی مشکله خاصی نداره از نظر کارایی یا کیفیت نداره؟ یک سوال دیگه هم دارم و اون اینه که كنتراست چیه و آیا كنتراست این مانیتور خوب هست یا نه.
نکتهٔ قابل ذکری هم اینجا هست و اون اینکه من بسیار زیاد از کامپیوتر استفاده میکنم، یعنی ساعاته زیادی پشت کامپیوتر هستم و مانیتور قبلی من که LG - L1900J بود بر اثر همین مشکل پیدا کرد. زمانی که مانیتور رو برای تعمیر بردم به من گفته شد مانیتور بر اثر زیاد روشن بودن، بردش سوخت! مانیتور در حدود ۳۰ الی ۳۵ ساعت روشن بود که این مشکل رو پیدا کرد و نکتهٔ جالب اینه که میگن بردش دیگه گیر نمیاد!در ضمن امر این مانیتور دقیقا ۲ سال بود. هدف از این صحبت این بود که میخواستم بگم اگر این مسئله درست هست، لطفا بگین که آیا این مانیتور که من میخوام بگیرم هم ممکن این مشکل رو پیدا کنه یا نه.
اگر مانیتور دیگه که تو بازار ایران گیر میاد وFull HD هست و تو این رنج قیمت هست رو هم لطفا معرفی کنید.
با تشکر فراوان
23500 سامسونگ خوبه full hd هستشو کارایی خوبی داره قیمتشم حدود 250 هستش
ممنون دوست عزیز اما این مانیتور حداکثر رزولوشن که جواب میده ۱۶۰۰*۱۹۰۰ هست، میدونم که رزولوشن در کیفیت تصویر تاثیری نداره اما من ۱۰۸۰پی رو ترجیح میدم.
بعد از خوندن ۲۰ صفحهٔ کامل از توضیح دوستان در مورد این مانیتور (۲۲۶۱) جواب چند تا سوالام رو گرفتم. الان میدونم كنتراست چیه اما دوستان میگن كنتراست این مانیتور ۵۰۰۰۰ هست، این درسته؟ توی سایت مادیران نوشته ۲۰۰۰۰.
با تشکر مجدد
کنتراسش 20000 هست
شک نکن بهترین مانیتور تو این قیمتا همین هستش خودمم دارم و بسیار ازش راضی هستم
23500 !!؟؟ 23500 هم 1080 هست ! و شک نکن بهترین انتخاب برای دوستانی که رزولوشن 1080 رو میخوان تو این بازه همین هست ! 2261 هم اصلا تو بازار نیست ! و ااز نظر کیفیت هیچ برتری خاصی هم نسبت به 23500 یا 22500 نداره !
سري جديدي از اين مانيتور وارد بازار شده با نام w2261V pf (دقيقا از اسمي كه گفتم مطمئن نيستم ولي توي همين مايه هاست) كه داراي كنتراست 50000 است.
مدل قبلي داراي كنتراست 20000 است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)