تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 24 اولاول ... 10161718192021222324 آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 232

نام تاپيک: LG W2261v

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با این مونیتور وقتی فیلم می‌بینید و زمینه تیره است در بالا و پایین صفحه به ارتفاع یک سانتی متر تصویر روشنتر از بقیه صفحه است
    آیا این مشکل این مانیتور است یا همه مانیتورها در این رنج این جوری هستند؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام به آقايون محترم

آقا يكي رك و پوس كنده بگه كه براي XBOX 360 كدوم يكي از مانيتورهاي زير بهتر هستش بدون در نظر گرفتن قيمت

LG w2261v
    LG 2284f
    samsung 2333 HD

لطفا بگيد كه كدومش HDMI رو ساپورت ميكنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ببخشيد بچه من يادم يه چيزي رو بپرسم.
    من ديروز رفتم به يه مغازه و گفت كه LG 2261v كره ايه.

بعد ميگفت كه كه فكر نكنم ديگه كره ايش موجود باشه تو بازار !!!!!

ميشه بگيد اين مانيتورهاي LG 2261v كه الان تو بازار هست ساخت كدوم كشوره؟؟

ممنون از همتون

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای 360 با توجه به داشتن HDMI مناسبترین گزینه 2261 هست که فعلا تو بازار نیست !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام و عرضه خسته نباشید خدمت دوستان.
    این اولین پست من در این سایت هست و یک سوال داشتم.
    من قصد خرید یک مانیتور رو دارم که حدود ۲۵۰ هزار تومان قیمتش باشه.
    نظر خودم روی مانیتور LG-W2261V هست. می‌خواستم بدونم آیا این مانیتور خوبه؟ یعنی‌ مشکله خاصی‌ نداره از نظر کارایی یا کیفیت نداره؟ یک سوال دیگه هم دارم و اون اینه که كنتراست چیه و آیا كنتراست این مانیتور خوب هست یا نه.

نکتهٔ قابل ذکری هم اینجا هست و اون اینکه من بسیار زیاد از کامپیوتر استفاده می‌کنم، یعنی‌ ساعاته زیادی پشت کامپیوتر هستم و مانیتور قبلی من که LG - L1900J بود بر اثر همین مشکل پیدا کرد. زمانی‌ که مانیتور رو برای تعمیر بردم به من گفته شد مانیتور بر اثر زیاد روشن بودن، بردش سوخت! مانیتور در حدود ۳۰ الی‌ ۳۵ ساعت روشن بود که این مشکل رو پیدا کرد و نکتهٔ جالب اینه که میگن بردش دیگه گیر نمیاد!در ضمن امر این مانیتور دقیقا ۲ سال بود. هدف از این صحبت این بود که می‌خواستم بگم اگر این مسئله درست هست، لطفا بگین که آیا این مانیتور که من می‌خوام بگیرم هم ممکن این مشکل رو پیدا کنه یا نه.

اگر مانیتور دیگه که تو بازار ایران گیر میاد وFull HD هست و تو این رنج قیمت هست رو هم لطفا معرفی‌ کنید.
    با تشکر فراوان

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

23500 سامسونگ خوبه full hd هستشو کارایی خوبی داره قیمتشم حدود 250 هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز اما این مانیتور حداکثر رزولوشن که جواب میده ۱۶۰۰*۱۹۰۰ هست، میدونم که رزولوشن در کیفیت تصویر تاثیری نداره اما من ۱۰۸۰پی‌ رو ترجیح میدم.
    بعد از خوندن ۲۰ صفحهٔ کامل از توضیح دوستان در مورد این مانیتور (۲۲۶۱) جواب چند تا سوالام رو گرفتم. الان میدونم كنتراست چیه اما دوستان میگن كنتراست این مانیتور ۵۰۰۰۰ هست، این درسته؟ توی سایت مادیران نوشته ۲۰۰۰۰.
    با تشکر مجدد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز اما این مانیتور حداکثر رزولوشن که جواب میده ۱۶۰۰*۱۹۰۰ هست، میدونم که رزولوشن در کیفیت تصویر تاثیری نداره اما من ۱۰۸۰پی‌ رو ترجیح میدم.
    بعد از خوندن ۲۰ صفحهٔ کامل از توضیح دوستان در مورد این مانیتور (۲۲۶۱) جواب چند تا سوالام رو گرفتم. الان میدونم كنتراست چیه اما دوستان میگن كنتراست این مانیتور ۵۰۰۰۰ هست، این درسته؟ توی سایت مادیران نوشته ۲۰۰۰۰.
    با تشکر مجدد
    کنتراسش 20000 هست

شک نکن بهترین مانیتور تو این قیمتا همین هستش خودمم دارم و بسیار ازش راضی هستم

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر مجدد

23500 !!؟؟ 23500 هم 1080 هست ! و شک نکن بهترین انتخاب برای دوستانی که رزولوشن 1080 رو میخوان تو این بازه همین هست ! 2261 هم اصلا تو بازار نیست ! و ااز نظر کیفیت هیچ برتری خاصی هم نسبت به 23500 یا 22500 نداره !

اگه نباشه جاش خالی می مونه name's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با تشکر مجدد
    سري جديدي از اين مانيتور وارد بازار شده با نام w2261V pf (دقيقا از اسمي كه گفتم مطمئن نيستم ولي توي همين مايه هاست) كه داراي كنتراست 50000 است.
    مدل قبلي داراي كنتراست 20000 است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •