اصلا جالب نيست ! تجربه Pro Street براشون عبرت نشد ! دوباره !
اصلا جالب نيست ! تجربه Pro Street براشون عبرت نشد ! دوباره !
من که هنوزم امیدوارم!
حداقل هر چی باشه میتونه یک بازیه پیست جالب باشه!
اما اونطور که میدونم باید هر دو نوع باشه یعنی هم تو پیست هم توی خیابون!
البته تویه پیست خوده EA هم میدونه که نمی تونه در مقابل Forza 3 و GT 5 تاقت بیاره!
نمیدونم این EA چرا با این عنوان خفنش اینجوری میکنه . تنها نسخه موفقش همون Most Wanted بود ولی هنوزم نمیخواد یک نسخه مثل همون بده بیرون . البته Undercover هم بد نبود ولی به پای ماست وانتد نمیرسید .
باز هم چیز جالبی نمی شه ! حق با Reza Azimy هستش ! most wanted یه چیز دیگه ای بود !!
خب معلومه.این یکی هم مثل پرو استریت میشه.گرافیکش هم که مثل گرید هست.من گرید رو بازی کردم اما بعدا تکراری میشه.در ضمن جوری که از عکس ها برمیاد کاملا تو پیسته . چوم من عکسی ندیدم که تو شهر باشه.شما ترلری جیزی ازش ندارین بشینیم نگاه کنیم؟؟؟
Minimum Requirements:
Pentium 4 3.2 GHz(3.4 GHz For Vista)
1GB RAM(2GB For Vista)
Graphics Card With 256MB of RAM support Pixel Shader 3(PCI-Ex)
Sound Card compatible with DirectX 9.0c
10 free hard disk space
windows SP SP3 or Vista SP1
8x DVD Drive
Recommended Requirements:
Intel Core 2 Duo 2.5 GHz or AMD 64 X2 2 GHz
2GB RAM(3GB for Vista)
Graphics Card With 512MB of RAM support Pixel Shader 3(PCI-Ex)
Sound Card compatible with DirectX 9.0c
10 free hard disk space
windows SP SP3 or Vista SP1
8x DVD Drive
100% از پرواستریت هم گرافیکش بالاتر میشه هم گیم پلی قوی ea این باز میخواد جبران کنه گند کاریهاش رو من که به SHIFT امید دارماین یکی هم مثل پرو استریت میشه
یعنی فقط تو جاده؟!اگه اینجوری باشه اصلا خوب نیست.حداقل خدا کنه کیفیت بازی و وسایل اسپورتش افزایش پیدا کنه.
مخصوصا اگزوز (من با این قسمت خیلی حا میکنم)![]()
مشکلش اینه که تو این سبک دیگه پلیس نداره دیگه احتمالاً, تو نسخههای قبل هرچند شاید خیییا رو راضی نکرد ولی وجود پلیس خودش جذابیت بازی رو زیاد میکرد.
اتفاقا من از پرو استريت خيلي خوشم ميومد فقط مشكل اين بود كه نمي دونم چرا نيمشد كه جلوتر برم همش لاك بود مراحل بعدش مجبور ميشدم چيت كنم آخر سر هم نشد كه بازي رو تموم كنم چون واقعا سيو هم نميشد پيشرفت بازي نمي دونم اشكال از كركش بود يا مشكل ديگه اي وجود داشت. كلا جريانش رو نفهميدم چي شد ولي آندركاور رو راحت تموم كردم اگه اين يكي هم حالت مسابقات اتومبيل راني داشته باشه و توي پيست انجام بشه ميشه مثل پرو استريت. فقط اميدوارم گرافيكش خيلي خيلي خيلي بالا باشه. سيستم توصيه شده كه نشون ميده گرافيك بازي واقعا بالاست. فقط بايد منتظر موند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)