دوستان عزيز Cpu 3 dual core ram: 1.500 Vga 512 8500 ولي نصب نشد به نظرتون كجاي كار ايراد داره خواهشمندم بهم جواب بديد
دوستان عزيز Cpu 3 dual core ram: 1.500 Vga 512 8500 ولي نصب نشد به نظرتون كجاي كار ايراد داره خواهشمندم بهم جواب بديد
سلام احتمالا با رم مشکل داره مدل رم را در سایت مایکروسافت بخشی که مشخص می کنه آیا سخت افزار x با سون هماهنگه یا نه تست کنید آدرسشم توی امضای x_2007 هست.
شما 32 بیتی نصب می کنید یا 64 بیتی؟
در ضمن شماره کد را در اینجا ببنید دلیلش را نوشته ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by [ali]; 15-05-2009 at 21:42.
سلام
از دوستان كسي نتونسته اينترنت رو تو ويندوز 7 شير كنه ؟ ( علي آقا شما كه واردتري بيا برام توضيح بده )
Build7100 همون نسخه ی RC1 هستش که نیازی به کرک نداره. میتونید از سایت مایکروسافت سریالش رو دریافت کنید و تا 13 ماه رایگان استفاده کنید.سلام من build 7100 رو نصب کردم و 30 روز هست لطفا کرکش رو برام بذارید
از ابزار Memory Diagnostic استفاده کن تا ببینی خطا ار رم هست یا نه.دوستان عزيز Cpu 3 dual core ram: 1.500 Vga 512 8500 ولي نصب نشد به نظرتون كجاي كار ايراد داره خواهشمندم بهم جواب بديد
به نظرم رم 512 رو خارج کن و فقط با رم 1 گیگ ویندوز رو نصب کن.
با چه ویندوزی میخوایShare کنی؟ منظورم سیستم مقابل هست.سلام
از دوستان كسي نتونسته اينترنت رو تو ويندوز 7 شير كنه ؟ ( علي آقا شما كه واردتري بيا برام توضيح بده )
چون ویندوز 7 که براحتی Share میکنه. تو سربرگ آخر Properties کانکشن هم گزینشو داره و هم راهنمایی کاملی برای Share کردن اینترنت گذاشته.
[/quote]
با چه ویندوزی میخوایShare کنی؟ منظورم سیستم مقابل هست.
چون ویندوز 7 که براحتی Share میکنه. تو سربرگ آخر Properties کانکشن هم گزینشو داره و هم راهنمایی کاملی برای Share کردن اینترنت گذاشته.[/quote]
سلام
من اكسس پوينت دارم ، ميخوام اينترنت رو روي لن اكس پوينت شير كنم كه نميشه ( مودم adsl رو با usb وصل كردم و اكسس هم كه فقط لن ميخوره ) توي ويندوز xp خيلي راحت شير ميشه منتها تو ويندوز 7 شير نميشه و هر كاري كه فكرش رو بكنيد كردم حتي تو ويندوز ويستا راحت شير ميكردم منتها اين ويندوز 7 نميدونم چه مدليه هر روشي كه بلد بودم به كار بردم كه نشد.وقتي هم كه تو بخش نتورك كانكشن ميرم ميبينم كه براي usb كه مودم هست و لن كه اكسس پوينت خست نوشته اينترنت غير قابل دسترس
ممنون دوست
عزيز 32 هستش
من رم هامو عوض كردم
يه بار با 512 ريختم نشد يه بارم با 1 گيگ مثل اينكخ شانس ندارم
سلام تو رو خدا یکی از دوستان لطف کنه دقیقا توضیح بده چطور باید کد اکتیو رو از مایکروسافت بگیریم
چرا اینقد خودتون رو اذیت میکنید ، از نسخه های منتشر شده در تورنت استفاده کنید...
با سلام .
ببخشید دوستان این ویندوز 7 که Build 7100 و RC1 هست مشکلی نداره ؟
منظورم اینه دیگه کامله ؟ چه فرقی با نسخه ی Final داره ؟
میدونم RC1 همون ماقبل Final هست ولی فرقشونو نمیدونم .
بعدشم یه سئوال دیگه که داشتم اینه که نسخه ی Final کی میاد ؟
ممنون میشم جواب بدین .
برای گرفتن سریال باید با اکانت msn یا live که دارید وارد سیات ماکروسافت بشید
از لینک زیر ابندا نوع 32 بیتی و یا 64 بیتی ویندوز را انتخاب و وارد با اکانت خودتون وارد سایت بشید
بعد از ورود شما می توانید سریال ویندوز را به همراه لینک دانلود خوود ویندوز دریافت کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)