نه از اونجا درسته ..........
فقط این گارمین کار نمیگنه !![]()
نه از اونجا درسته ..........
فقط این گارمین کار نمیگنه !![]()
آخه مال منم همین مشکل رو داره !
یعنی GPS گوشی مشکل داره ؟!!!!
خوب از اونجا کانکت شو بدون اینکه برنامه رو ببندی گارمین رو اجرا کن.
کلا 5800 یه خورده انگار جی پی اسش ضعیف عمل می کنه.آخه مال منم همین مشکل رو داره !
یعنی GPS گوشی مشکل داره ؟!!!!
مهدی عزیز
خیر .!
5800 جی پی اس قوی داره .!
این رو با یقین کامل میگم که جی پی اس 5800 بمراتب حتی قوی تر از ان 85 و ان 96 هستش اونم بخاطر طراحی برد و نوع آیسی هست که روی این گوشی قرار داده شده .
آیسی جی پی اس 5800 هم قوی تره و سرعت بالاتری داره
این رو من با تجربه ای که در تعمیرات موبایل و خدمات گوشی ها بدست اوردم خدمت دوستان عرض کردم
بهرحال اگر مشکلی در اتصال دارین اولین کاری که باید کنید اینه که شرایط رو برای اتصال محیا سازید از جمله فضای صد در صد باز و حتی الامکان آسمان غیر ابری .!
هر چند که این مورد آخر دست ما نیست ولی خوب بهرحال بعضی اوقات و یا مناطقی که هستیم ممکنه در شرایط مناسب آنتن دهی جی پی اس قرار نداشته باشن
با کمی صبر و حوصله حتما متصل خواهید شد
این رو هم دقت کنید که بهنگام اتصال جی پی اس حتما زاویه گوشی رو 45 درجه بسمت آسمان قرار بدین و دست خودتون رو حتما حتما از قسمت لبه چپ گوشی 5800 بردارید چرا که آنتن در این قسمت از گوشی قرار گرفته و کمی صبر کنید تا اتصال برقرار بشه بعد از اون میتونید گوشی رو حتی در جیبتون هم قرار بدین و وارد جاهایی که مسقف هستن هم بشید .!!!
این رو هم متذکر میشم که معمولا آنتن جی پی اس گوشی ها خراب نمیشن و یا بسیار بندرت این اتفاق میوفته براشون اونم در شرایطی هست که گوشی از دستتون افتاده باشه یا آب واردش شده باشه که به آیسی صدمه وارد کنه .!
اگر با تمام صحبت هایی که در بالا عرض کردم باز هم موفق نشدید مشکل میتونه از نرم افزار جی پی اس باشه .!
گارمین و حتی همین اسمارت جی پی اس گاهی کراش میشن و نسبت به اتصال جی پی اس مشکل ایجاد میکنن .! این ها اتفاقاتی هست که ما نمیتونیم ببینیم ولی رایج هستن !
بنابراین بهترین کار اینه که نرم افزار رو پاک کنید و پوشه محتویان برنامه گارمین رو هم از روی مموری پاک کرده و مجددا نصب کنید
انشالله درست خواهد شد
موفق و پیروز باشید ...
Last edited by DEVELOPDEVELOP; 07-08-2009 at 17:22.
ببخشید که اینو سوال رو اینجا میپرسم.
بین گارمین و اسمارت کدومشون از نظر نقشه بهتر هستند و نقشه های بهتری دارند.
با گارمین کار کردم ولی اسمارت رو نمیدونم.
به نظر من اسمارت بهتره...ببخشید که اینو سوال رو اینجا میپرسم.
بین گارمین و اسمارت کدومشون از نظر نقشه بهتر هستند و نقشه های بهتری دارند.
با گارمین کار کردم ولی اسمارت رو نمیدونم.
چون دقیق میفهمی که تو کجا هستی
ولی تو گارمین نقشه سه بعدیه و کلی فرق داره با اسمارت
با این کار درست شد !
دست شما درد نکنه !![]()
چرا..داره...کلیه راه های اصلی ایران رو داره...!
شاد باشی![]()
در مورد روش نصب نقشه چرا اینقدر گنگ توضیح دادین..کدوم پوشه رو دقیقا کجا باید کپی بکنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)