سلام به همگی
ایسر یه مدل 18 اینچی داشت در حدود زیر یک میلیون ... لینکی از سایت یا مشخصات اون دوستان دارن ؟
بعد در مورد 5740 می خواستم بپرسم ... از لحاظ ظاهری تفاوتی با 5738 داره یا نه ؟
کارت گرافیک 5470 تقریبا کمی ضعیف تر از 4570 هست ... درسته ؟
سلام به همگی
ایسر یه مدل 18 اینچی داشت در حدود زیر یک میلیون ... لینکی از سایت یا مشخصات اون دوستان دارن ؟
بعد در مورد 5740 می خواستم بپرسم ... از لحاظ ظاهری تفاوتی با 5738 داره یا نه ؟
کارت گرافیک 5470 تقریبا کمی ضعیف تر از 4570 هست ... درسته ؟
ممنون
یک سوال دیگه من همه برنامه و درایو از سایت دانلود کردم یک برنامه است به این نام میخوساتم بدونم کاربردش چی است
Acer 3G Connection Manager
برای شبکه 3g) ارتباط همزمان صوتی+تصویری که به وسیله سیم کارت های قابل پشتیبانی(در وطن موحود نیست)
استفاده میشه
آقا این مدل 5740G اصلا تو بازار پیدا نمیشه با کانفیگ Core i3
کسی جایی رو سراغ داره که این مدل رو داشته باشه بی زحمت با پیام خصوصی بهم خبر بدید
سلام آقا سعید
اول از همه مبارک باشه
یه ریویو کوچک ازش برامون میزاری
تایپ کردن باهاش چه جوریه ؟
امتیازات ایندکس رو برامون بزار بی زحمت
در کل بگم که واقعا ازش راضیم. تایپ کردن باهاش راحته. فقط ال ای دیش به پای سونی نمیرسه. ولی واقعا قدرتمنده بازی Bad Companiy رو مثل آب خورد اجرا میکنه.
داغ نمیکنه
صدای فنش نمیاد
هیچ مشکلی نداره
حرف نداره![]()
امروز رفتم بازار کامپیوتر اهواز نمایندگی سازگار، دیدم یه مدل اورده به نام 5741 کانفیگش مثل 5740 معمولی بود فقط ظاهرشو اومده بود تغییر داده بود، پشتشو مثل سری وایو لاک پشتی زده بود جولوشم مثل 1564 دل بدل تیتانیوم رو زده بود و دور مانیتور رو از حالت محدب به چهار گوش در اورده بود، و از همه مهمتر مودم رو حذف کرده بود ! حدود 100 گرم هم سبکتر بود...
کلاً به دلم ننشست اطراف موس پدش رو که جنس مشابه تیتانیوم زده بود مثل سمباده زبر بود و خیلی تو زوق می زد، با گارانتی سازگار و با کانفیگ زیر قیمت داده بود 720، اما من ندیدم سازگار روی سایت همچین مدلی رو بزنه !
[CENTER]
core i3,330, 3M, 1066
3GB DDR3
320
15.6 HD LED که بعید می دونم باشه
Intel 4500 up 1500
Dos[/CENTER]
سلام منم امروز مدل 5741g رو دیدم البته با cpu core i5به نظر من که خوشگل بود اطراف موس پد هم دقیقا مثل 1564 بود و از حالت محدب به چهار گوش تغییر داده بودن.....قیمتشم حول حوش 900 تومن بود...
cpu: cor i5 430
ram :4ddr3
gpu:ati 5470 512 mg
h.d.d: 500 gb
دکمه P بالای لب تاپ کسی میدونه چیه؟؟؟ من هرچی میزنم کار خاصی انججام نمیده حتی چراغش هم روشن نمیشه
دکمه کنار بلوتوث هم نمیدونم چیه!!!
اين لپ تاپ واسه بازي چطوره ؟
اگه دوستان زحمت بكشن اين چند تا بازي رو روش چك كنن ممنون ميشم
Pes 2010
Farcry 2
Assasins Creed II
crysis
آخرين قيمت اين لپ تاپ چنده ؟
Acer Aspire 5741-333G32Mn
CPUIntel Core i3 330M@2.13GHz, 3MB L3 Cache
MemoryDDRIII 4GB 1066MHz (Dual Channel) + 2 Free Slot
Hard Disk Capacity500GB SATA 5400RPM
GraphicATI Mobility Radeon HD5470 512MB
WeightBattery: 6Cell 48Wh (Up to 3hours) 2.8 Kg
Operating System :Linux
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)