دوستان محترم کسی برنامه تو مایه های vlcوshsmpeg که بشه باهاش پخش مستقیم فیلم تو سایت داشتو معرفی کنید؟برنامه vlcنمیفهمه که مثلا الان پهنای باند من چقدره و زود اورفولو میکنه و برنامه ریست میشه!!!!
دوستان محترم کسی برنامه تو مایه های vlcوshsmpeg که بشه باهاش پخش مستقیم فیلم تو سایت داشتو معرفی کنید؟برنامه vlcنمیفهمه که مثلا الان پهنای باند من چقدره و زود اورفولو میکنه و برنامه ریست میشه!!!!
سلام دوستان آخرین نسخه برنامه vMware 32 bit برای اوبونتو رو می خوام در واقع دقیق تر بگم نسخه "VMware Workstation for Linux 32-bit with VMware Tools" رو می خوام ولی نمی دونم چرا از خود سایتش دانلود نمی شه و خطلای page not found میده؟!
لینک صفحه ی دانلود رو قرار بدید تا بررسی کنم.
حالا اینکه گفتم اوبونتو شاید ابهام ایجاد کرده باشه اشتباه من بود اینچوری نیست که برای اوبونتو بوده باشه منظورم این بود که پکیج ردهت نباشه به هر حال این لینکش همون اولی رو می خوام! می خوام اول از اینجا دان کنم بعد برم دنبال سریالش ولی اگه خودتون همین نسخه رو لینکی چیزی دارین با سریال که بهتره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون فایل رو بدون مشکل دانلود کردم حجم هم حدود 310 مگ هست.
یکبار دیگه امتحان کنید اگر باز هم مشکل داشتید، یک سایت آپلود و دانلود که باهاش راحت هستید بگید تا براتون آپلود کنم.
ممنون داداش خطا که میده ولی حقیقتش راضی نمی شم شما تو دردسر بیافتین 300 مگ خیلی زیاده برای اپلود کردن خودم یه کاریش می کنم
ولی اگه ایمپورت می خوایت بکنید و زیاد زحمتی نداره که شخصا IFILE.IT رو ترجیح می دم چون قابلیت ریزوم هم داره .....
Last edited by Mehran NZ; 05-07-2011 at 14:10.
ببینید این لینک کار می کنه براتون:
اره داره دانلودش می کنه واقعا ممنون برادر کمک خیلی بزرگی بودین چون حقیقتش دارم تغییر رویه می دم و بجای اینکه لینوکس سیستم عامل دومم باشه ویندوز رو می خوام دمین سیستم عالم درست کنم ولی این VISUAL STUDIO اجازه نمی داد خلاصه اینکه خیلی به این برنامه نیاز داشتم ممنون
حالا که تصمیم به تغییر گرفتید پس اساسیش کنید و رو بیارید به کد باز، بجای VM از VirtualBox استفاده کنید
ویرچوال باکس و قبلا توی ویندوز نصب کرده بودم امکاناتش در حد VM نیست یعنی اون زمان تا جایی که یادم میاد امکانات شبکه ایش زیاد جالب نبود حالا یکبار دیگه دانلودش می کنم ببینیم چی می شه البته از یاداوریتون باید تشکر کنم چون چون اینبار بیشتر سرعتش برام خیلی مهمه پس احتمالا سوییچ کنم به همین virtual box
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)