تصحیح میشه : Intel core2 dou centrino2 technologyپردازندشون هم اکثرشونCORE 2 DUO centrino هستند
تصحیح میشه : Intel core2 dou centrino2 technologyپردازندشون هم اکثرشونCORE 2 DUO centrino هستند
یک لب تاپ سونی تو مایه های 1.5 می خوام بخرم خودم با چک کردن نظر دوستان fw 290 ncr رو انتخاب کردم
اما وقتی از یک فرو شنده نظر خواستم لبتاپی که داشت نشون داد و بهم گفت fw 373 بخرم
مشخصات:
نام لپ تاپ
SONY FW 373 J/B _ سونی اف دبلیو 373 جی/بی
مدل
FW 373 J/B
Catche
3
پردازنده
2.4 GHz Penryn P8600رم
4096 مگابایت
هارد دیسک
320GB
درایو
Blu Ray
LCD
16.4 Bright
کارت گرافیک
ATI3650
وزن
2.9 kg
سیستم عامل
Vista H
وب کم
دارد
ریموت کنترل
ندارد
بلوتوث
دارد
فینگرپرینت
ندارد
HDMI
دارد
Wi-Fi
ندارد
بلو ری برای رایت نیست
حالا نظر دوستان با تجربه رو می خوام آیا تا به حال شنیدید که برگشت داشته باشه
جنس چینی هست به نظر شم لب تاپ چینی خوبه؟
گارانتیشم امرتات هست
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام جناب رجیستر!!!!
اقا یه نظر راجع به vaio cs 11 z/r می دی؟؟
تو notebookreview چیزی راجع بهش پیدا نکردم، گفتن بیام پیش شما
کارت گرافیکش دقیقا چیه؟؟؟؟
در مورد سری CS جدید صفحات اول بحث شده که ! همه هم مثل هم هستند از لحاظ ساخت و فقط توی ریز قطعات رم و هارد و سی پی یو و امکانات جانبی متفاوت هستند
تمام CS ها کارت گرافیک intel X4500 و یا intel X3100 دارند و share و برای بازی اصلا مناسب نیستند
Last edited by REGISTERED USER; 12-04-2009 at 10:55.
مدل خوبیه و از تازه وارد هاست ... قوی هست
بلوری اگر داشت قیمت هم بالاتر می رفت با اینکه این مدل حدود 1.420.000 هست
سونی ها که 80 درصد تولیداتش چینی هستند ... برگشت سونی کلا کمه چون کیفیت بالاست . چینی ها هم ممکنه باگ داشته باشند اما خرابی کمتر
گارانتی امرتات عالیه ... گران هست و ممکنه بره بالای 1.500 اما گارانتی خوبیه![]()
مرسی از راهنماییتون با گارانتی امرتات 1520000 تومن می گه البته تو قزوین نمی دونم قیمت تهران چطوریه؟
میشه به نظر شما به جنس چینی اطمینان کرد؟
بازم ممنون
من یه لپ تاپ می خوام که همه جا بتونم با خودم ببرمش و مثل موبایل همیشه همراهم باشه(البته من یه کوله هم دارم که همیشه همراهمهست و لپ تاپو تو اون می زارم ،توجیبم لازم نیست جا بشه)
تو یه مجله این لپ تاپ رو دیدم قیافه ی جالبی داره رمشم 2 گیگه و هاردم تا 120 داره gps و wi fi و blothooth هم ردیفه تازه کلی نرم افزار خواص وایو داره مثل یه مدیا که شبیه منوی psp هست و تازه خروجیه هدفونش به مدار نویز کنسلینگ مجهزه یعنی صدای اطراف رو به صورت الکتریکی از بین می بره مانیتور هم led back liat هست که کیفیت عالی ای می ده رزولویشنشم بالاست 1166 در 860 بعدم من عاشق صفحه ی وایدم اینم که از واید، واید تره تا اینجا همه چی خوبه ولی cpu پایینه 1.33 کسی می دونه سی پی یو بالاتری هم می شه روش گذاشت یا نه؟
blu-ray و dvd هم نداره که البته برام خیلی مهم نیست ولی اگه لازم شد می شه یه اکسترنالشو گرفت
فقط cpu اضیتم می کنه
قیمتم از 800 شرو می شه تا 1500 میره احتمالا تو اون گرونه باید cpu بهتری باشه مگه نه
اینم عکساش
کیفشم هست 89 تومنه
خوشحال می شم دوستان نظرشون رو بگن
البته قیافشم برام جالبه
سلام!
اقا من بین دو تا لپ تاپ گیر کردم
fw 285 D/H
cpu=2.2
ram=4
hdd=320
lcd=16.4
vga=ati 3650(512-2280)c
bluray
و
cs 18gn/b
cpu=2.4
ram=4
hdd=320
lcd=14.1
vga=geforce 9300 gs
fw قشنگتره ولی به نظر سنگینتره، کارم هم دانشجویی هست!!!
البته fw مدل های مختلف زیادی داره، حالا از بین چیزایی که من دیدم این به نظرم بهتر اومد!
لطفا راهنمایی کنید!
دوس عزيز هر دو نوت بوك قشنگ و زيبا هستند و از لحاظ قدرت هم يكي هستند تقريبا
فقط مي مونه اندازه و و زنشون
fw ها بيشتر براي كساني كه كمتر حمل و نقل مي كنن عاليه به نظر من سري هاي CS دانشجويي تر صفحه نمايش 14.1 , رنگ بندي متنوع و جالب فقط يكم بد كثيفيه
من یه لپ تاپ سونی وایو مدل fz-190 n2 دارم
گرافیکش خیلی اذیتم میکنه و با اجرای خیلی از بازی ها مشکل دارم
کاری نمیتونم بکنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)