تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 47 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 466

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی DJ Tiesto

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

حالا حرف من همینه.تیستو چندین سال اومد فقط ترنس کامل داد.ولی در این آلبوم دیگه نتونست ترنس بسازه.چون هر چی ایده داشت تموم شده بود.چون قبلا این ایده ها رو برای elemnts of life , just be , paradise,iso 1 ,2 3 4 5 6 7 بکار گرفته بود.شک نکن که اگر میتونست بازهم میرفت ترنس میساخت ولی دیگه نمیتونست.برای همینم رفت سبک house کار کرد.
    حرف شما تا حدود اندکی تایید میشه ولی این جمله آخری که نقل قول کردم کمی منطقی به نظر نمیرسه! یعنی چی ایده های تیستو تموم شد دیگه نمیتونه ترنس بسازه!
    شاید علتش یه چیز دیگه هست که من شما تو ایرانیم و نمیفهمیم! شاید عشقش کشیده که House بزنه شاید شاید هم.... هزارتا دلایل دیگه... شاید اصلا سال 2010 اومد دوباره یه آلبومی داد بیرون که از هرچی Just be و Elements of Life ... هست بهتر بشه و بقول معروف دنیا رو بترکونه!
    Last edited by DJ POLESTAR; 18-09-2009 at 14:34.

2. 3 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حرف شما تایید میشه ولی این جمله آخری که نقل قول کردم کمی منطقی به نظر نمیرسه! یعنی چی ایده های تیستو تموم شد دیگه نمیتونه ترنس بسازه!
    شاید علتش یه چیز دیگه هست که من شما تو ایرانیم و نمیفهمیم! شاید عشقش کشیده که House بزنه شاید شاید هم.... هزارتا دلایل دیگه... شاید اصلا سال 2010 اومد دوباره یه آلبومی داد بیرون که از هرچی Just be و Elements of Life ... هست بهتر بشه و بقول معروف دنیا رو بترکونه!
    من دوساعت در مورد ترنس و هاوس توضیح دادم بعد شما اخرش میگی شاید شاید شاید.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

من دوساعت در مورد ترنس و هاوس توضیح دادم بعد شما اخرش میگی شاید شاید شاید.
    داداش مثل اینکه شما میخوای با ما هم ساز نمی رقصم رو هم بزنی! من خودم میدونم House چیه Dance چیه Trance چیه... (ما اشکالمون اینه که از شما فقط یه بار سوال پرسیدیم شما هم فکر میکنید خیلی حالیتونه)
    در ضمن شما که توضیح ندادی شما فقط گفتی Dance & House کار مبتدایانه.
    فکر میکنید از کارهای DJ خیلی سرتون میشه؟! با FL Studio که کسی کار کنه DJ نمیگن و نه سبک شناس! من خودم با FL Studio کار کردم, میدونی این نرم افزار رو واسه کی گذاشتن؟؟؟!!! واسه بچه های که عقده ی خودشونو بریزن بیرون! با این نرم افزار هم نمیشه یه سبک House زد فقط میشه اینو زد=> دینگ دارانگ دارانگ دام دارام دیدام!!!
    Last edited by DJ POLESTAR; 18-09-2009 at 14:35. دليل: سانسور پست!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

داداش مثل اینکه شما میخوای با ما هم ساز نمی رقصم رو هم بزنی! من خودم میدونم House چیه Dance چیه Trance چیه... (ما اشکالمون اینه که از شما فقط یه بار سوال پرسیدیم شما هم فکر میکنید خیلی حالیتونه)
    در ضمن شما که توضیح ندادی شما فقط گفتی Dance & House کار مبتدایانه, اینو ... منم میدونه!
    فکر میکنید از کارهای DJ خیلی سرتون میشه؟! با FL Studio که کسی کار کنه DJ نمیگن و نه سبک شناس! من خودم با FL Studio کار کردم, میدونی این نرم افزار رو واسه کی گذاشتن؟؟؟!!! واسه بچه های که عقده ی خودشونو بریزن بیرون! با این نرم افزار هم نمیشه یه سبک House زد فقط میشه اینو زد=> دینگ دارانگ دارانگ دام دارام دیدام!!!
    معلومه خیلی حالیته.باش تا اموراتت بگذره.تازه یادت باشه پنجمین dj دنیا یکی از بهترینها در dj mag با fl studio میسازه.اونم عقده ایه.
    Last edited by nokia_6253; 18-09-2009 at 13:57.

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

هيچ کدوم از حرفاتونو تاييد نمي کنم جناب nokia_6253 .
    براي همه هم دليل دارم .
    سخت ترین سبک در دنیای الکترونیک سبک ترنس هست و آسونترین هم house و dance هست.
    واقعا من موندم که با چه استدلالي اين حرفو زدين . خيلي عجيبه .

تمام دی جی های دنیا وقتی میخوان کارشون رو شروع کنن اول یا از houes شروع میکنن یا dance چون شروع با این دو کار خیلی راحتتر هست
    خيلي خيلي حرفتون کلي بود و بي معني ...

بعدش ...
    dreamdau ديگه کيه ؟ اگه منظورتون Deadmau5 بود که بايد بگم سخت در اشتباهين اگه فکر مي کنين سبک ايشون هاوس هست . تازه يه حرف خنده دار هم مي زنين که نمي تونه ترنس کار کنه . متاسفم .

حالا حرف من همینه.تیستو چندین سال اومد فقط ترنس کامل داد.ولی در این آلبوم دیگه نتونست ترنس بسازه.چون هر چی ایده داشت تموم شده بود.چون قبلا این ایده ها رو برای elemnts of life , just be , paradise,iso 1 ,2 3 4 5 6 7 بکار گرفته بود.شک نکن که اگر میتونست بازهم میرفت ترنس میساخت ولی دیگه نمیتونست.برای همینم رفت سبک house کار کرد.
    موندم که اين جملات آخر رو چجوري توصيف کنم . دوست من اينا چه حرفاييه که مي زنين ؟ يعني چي نتونست ؟ يعني چي ايده نداشت ؟

7. این کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تو همش با شکلک و با نمیدونم نمیدونم جواب میدی شما تمام حرفای من رو رد کردی و گفتی دلیل هم دارم ولی من که دلیلی ندیدم و فقط شکلک و نمیدونم دیدم..مطمئن باش تو اشتباه میکنی.
    dreamdau از لحاظ البومیک هاوس نیست ولی سینگلهای تجاری که عرضه میکنه هاوس هستش.
    تازه dreamdau هم با fl کار میکنه.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

معلومه خیلی حالیته.باش تا اموراتت بگذره.تازه یادت باشه پنجمین dj دنیا یکی از بهترینها در dj mag با fl studio میسازه.اونم عقده ایه.
    آره شما درست میگید ولی نمیدونم چجوری DJ پنجم جهانهکه واسه کنسرتهاش یه کامپیوتر میبره تا FL Studio رو اجرا کنه بعد تو وسطهای کار که ملت دارن میرقصن یهو FL Studio هنگ میکنه!

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آره شما درست میگید ولی نمیدونم چجوری DJ پنجم جهانهکه واسه کنسرتهاش یه کامپیوتر میبره تا FL Studio رو اجرا کنه بعد تو وسطهای کار که ملت دارن میرقصن یهو FL Studio هنگ میکنه!
    واقعا متاسفم برات. هیچی از dj نمیدونی.حوصلم ندارم 2ساعت برات توضیح بدم تا جواب مزخرف بشنوم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تو همش با شکلک و با نمیدونم نمیدونم جواب میدی شما تمام حرفای من رو رد کردی و گفتی دلیل هم دارم ولی من که دلیلی ندیدم و فقط شکلک و نمیدونم دیدم..مطمئن باش تو اشتباه میکنی.
    dreamdau از لحاظ البومیک هاوس نیست ولی سینگلهای تجاری که عرضه میکنه هاوس هستش.
    تازه dreamdau هم با fl کار میکنه.
    اولا اين dreamdau کيه اونو برام مشخص کنين . همچين دي جي اي وجود نداره .
    دوما . جواب سوالمو ندادين که . ميگم با چه استدلالي مي گين ترنس سخته هاوس آسونه . با چه استدلالي مي گين همه دي جي ها اولش با House شروع کردن ؟ کدوم يک از آهنگ هاي اول Aligator هاوس بوده ؟
    حالا قبول دارم . Deadmau5 با FL کار مي کنه . ولي چه ربطي به صحبت هاي بنده داره .

12. این کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست من با FL آهنگ اجرا نمي کنن . آهنگ رو از قبل مي سازن و سر صحنه فقط اونو اجرا مي کنن . هيچ کدوم از دي جي ها سر صحنه آهنگ درست نمي کنه . براي همينه که جناب nokia ناراحت شدن .

14. 3 کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •