فكر كنم دليل منطقي اي كه ميشه پيدا كرد اينه كه نرم افزار مورد نظر نوشته شده توسط ايراني هاست و با همه ي گوشي ها تست نكردند!!!
پرميشن هم تعريف كن ولي با توضيحاتي كه داديد (ريست شدن گوشي) فكر نكنم تاثيري داشته باشه!!!!
فكر كنم دليل منطقي اي كه ميشه پيدا كرد اينه كه نرم افزار مورد نظر نوشته شده توسط ايراني هاست و با همه ي گوشي ها تست نكردند!!!
پرميشن هم تعريف كن ولي با توضيحاتي كه داديد (ريست شدن گوشي) فكر نكنم تاثيري داشته باشه!!!!
اره منظورم براي فيلم هست
شما چه فرمتي را پيشنهاد ميكنيد ؟
يبرنامه اي كه دادي divx هست
mp4 خوب نيست ؟
تاجاييكه من استفاده كردم، گوشي ويوتي تمامي فايل هاي با پسوند divx را پخش ميكنه ولي فايلهاي با پسوند mp4 يا avi را شانسي پخش ميكنه!!!
همين ديشب هرچي كليپ كوتاه با فرمت avi داشتم را پخش نميكرد ولي يك فيلم 700 مگي را با همين فرمت پخش كرد!!!
من از دوتا نرم افزار استفاده ميكنم، يكي winAvi 9.0 و ديگري همين برنامه divx Coverter. از اولي براي زماني استفاده ميكنم كه مستقيم برنامه ي دومي نتونه اون كليپ را به دايويكس تبديل كنه، در اينصورت اول با برنامه ي اولي تبديل به avi ميكنم، بعد با برنامه ي دومي تبديل به divx ميكنم!!!
هنوز نتونستم توي برنامه ي اولي (winAvi 9.0) تنظيمي را پيدا كنم كه اگر مستقيم توسط اين برنامه كليپي را به avi تبديل كرديم، ويوتي بتونه پخشش كنه!!!
من divx converter را دانلود كردم
هر چي بگي تنظيمات داره
اما يه عيب بزرگ داره
وروديش پسوندهاي كمي پشتيباني ميكنه
از جمله mpeg and datرا پشتيباني نمينه
و اين قسمتش غم انگيزه
ولي كيفيت خروجيش خوبه
خوب به همين خاطر من ابتدا از winAvi استفاده ميكنم
بعد خروجي winAvi را به Divx ميسپارم!!!
تبديل 2 مرحله اي ادمو كلافه ميكنه
حساب كن براي تبديل 100 فايل تصويري چقدر وقت نيازه ...
سلام دوستان عزیز
1_این گوشی کیبرد qwerty و تشخیص دستخط فارسی داره؟
2_در نصب بازی و نرم افزار محدودیت تعداد نداره؟
3_مموری تا چند گیگ ساپورت میکنه؟
ممنون
1_بله
2_نه
3_ 2 گيگ![]()
آقایون من گوشیم رو بردم کامتل واسع قطع صدا موقع فیلمبرداری
خدا بخیر کنه
ببینم چی کارش میکنن...
تا حالا کسی مموری 4 ننداخته ببینه چی میشه؟
یکی از دوستان تو همین فروم میگفت تا 4 گیگ کلاس 4 ساپورت میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)