دوست عزیز پس نمونه عکسهاشو کجا گداشتی.جون به لب شدیم..![]()
دوست عزیز پس نمونه عکسهاشو کجا گداشتی.جون به لب شدیم..![]()
دوست عزیز من عکسهارو گرفتم ولی نزاشتم ... چون بیهودست .. شما چجوری میخوای متوجه بشی که ایا کیفیت عکسش از 8510 بهتره ه یا نه؟ تا زمانی که 2 تا دوربین در کنار هم نباشن و در شرایط مساوی و در حالت های مساوی عکس نگیرن مشخص نمیشه ... اگر میخوای بدونی کیفیت عکسش چطوره ... بهت میگم عالیه ... اگر موافقین با ال جی ویوتی .. فیلمبرداری و عکسبرداریشو میتونم مقایسه کنم ؟
البته اون 5 مگا هست ...
خوبه؟
خوبه ... با همون مقایسه کن .. فقط زودتر بگذار که بسیار مشتاقیم![]()
دوست عزیز از راهنمایی هات واقعا ممنون هستم.
میشه این جزئیات رو هم در این گوشی بررسی کنی و بگی چطور هست؟
1-لیست رد تماس داره؟
2-لیست رد sms داره؟
3-بیشترین سایزی که فیلم برداری میکنه چنده؟(ابعاد فیلم، چند در چند)
4-مثل U900 و S7330 قابلیت ساختن تم رو داره(خیلی قابلیت جالبیه)
5-منشی تلفنی داره؟
6-در u900 و f480 که من دیدم، هنگام ظپط صدای مکالمه صوتی صدا خیلی بد و با پرش و با پسونده sqcp ضپط میشه، آیا این هم اینطوریه؟
7-آیا در تولباری که روی صفحه ی اصلی (سمت چپ صفحه بطور عمودی)است میتونی گزینه های دلخواه خودت رو از منو بهش اضافه یا حذف کنی؟ یا مثل f480 فقط از گزینه های ثابت خودش میتونی کم و زیاد کنی؟ مثلا بلوتوث یا چیزای دیگه ای رو بهش اضافه کنی.
8-نسب برنامه ها و بازی ها رو با خودش انجام دادی یا مثل گوشی های دیگر سامسونگ با نرم افزار و کامپیوتر و کدهای مخصوص؟
دوست عزیز اصلا صحبت مقایسه نیست.دیگه انقدر عکس گرفتیمو دیدیم که بدون مقایسه هم میشه تشخیص داد.تازه تو تاپیک گوشی pixon و 8510 نمونه عکس هست هرکی بخواد خودش میره میبینه مقایسه میکنه .حالا شما لطف کن با این گوشیتم چند تا عکس بزار در ضمن خوب با همین ال جی که گفتید مقایسه کنید.عالیه
Last edited by mahdistar; 07-05-2009 at 07:42.
راستی یه سوال دیگه برام خیلی جالبه.گوشی که صفحه نمایشش کاملا لمسیه.دیگه کاربرد این صفحه کلیدش برای چه زمانیه؟میشه وقتی در کشوییش بسته است پیامک یا متنی رو بنویسی یعنی بدون استفاده از صفحه کلید بیرونی مثل pixon یا f480که صفحه کلیدش موقع پیامک یا شماره گیری روی صفحه نمایش داده میشه واصلا صفحه کلید بیرونی نداره.یا نه موقع تایپ متن حتما باید از صفحه کلید استفاده کنیم؟
1-بله داره .. هم رد تماس و هم تمامی تماس ها
2-مگه اس ام اس رو هم رد میکنند؟اما drft. out box, inbox mesle baghieye gooshiha dare ..
3- 720*480 روون
4-کار نکردم ولی قابلیت تغییر عکس و تقریبا تو حالتهای فتو شاپ رو داره .. البته مثلفتو شاپ به اون حرفه ای که نه ولی یک چیزی تو همین مایه ها
5- تا جایی که دیدم نه نداره .. شایدم داشته باشه .. من نمیدونم
6-نه ! این خوبه و با پسوند amr ضبط میکنه
7-بله میشه بش اضافه یا کم کرد
8- نرم افزارهای که داخلش بود رو کار کردم مخصوصا اون نقشه زنده گوگل که با شما همراهه همیشه یعنی همین طور کهگوشی دست شا هست .. و موقعیتتون عوض میشه و نقشه هم موقعیت شما عوض میشه .. هر بازی هم تا به حال ریختم به راحتی install shode! ار مثلا metall slog 4 یا بازی استراتژیکی که روچند تا موبایل جاوا دوستام جواب نداد
خواهش میکنم
Last edited by pulp_152; 07-05-2009 at 22:04.
بله کاملا لمسیه ... خوب کاربرد که زیاد داره ! مثلا تو اجرا ی بازیها ... راحتی بیشتر. تایپ زودتر و غیره ...
اگه صفحه کلید بسته هم باشه میشه مثل 480 هم تماس گرفت و هم اس ام اس تایپ کرد .. یعنی یک صفحه کلید مجازی براتون بوجود میاد و اگه صفحه کلید رو باز کنید اون صفحه کلید مجازی محو میشه
Last edited by pulp_152; 07-05-2009 at 22:05.
گوشی شما مداد داره ؟ اگه نداره چطوری میتونید اس ام اس تایپ کنید ؟!
نه عز فقط با تماس بدن کار میکنه ...
دقیقا مثل صفحه کلید یعنی باید چند بار.. رو شماره 9 به صورت مجازی بزنید تا حرف z بیاد مثلا ...
البته تالچش چون خیلی خوبه ... مشکل نیست اصلا و روون و راتحم هست .. سرعتشم خیلی خوبه ... البته من خودم با صفحه کلید واقعیش اس میدم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)