سلام
من از این کد استفاده کردم و گوشی ام هنگ کرد و صفحه اش سیاه شد.برای خارج کردنش از این حالت مجبور شدم که باطری اش را دربیارم![]()
سلام
من از این کد استفاده کردم و گوشی ام هنگ کرد و صفحه اش سیاه شد.برای خارج کردنش از این حالت مجبور شدم که باطری اش را دربیارم![]()
احتمال زیاد مشکل شما از ویندوز و درایورهای اونه ، سعی کن روی یه کامپیوتر دیگه امتحان کنی اگه درست بود ویندوزت رو عوض کن...
در مورد پوشه CYL Themes هم فرقی نمی کنه چه روی حافظه خارجی بریزی یا داخلی...
سلام
من هم مثل بعضی از دوستان مشکل گیرکردن تصویر موقع فیلمبرداری رو داشتم و رم موبالم هم ترانسند 2 گیگ بود که با یک رم سندیسک 2 گیگ عوض کردم و حالا هیچ مشکلی ندارم در ضمن گوشیم ke990 بود
به به...!
ببین تو این مدتی که ما درگیر کنکووووور بودیم، بر بچ چه به تاپیک رسیدن!
خوبه... دستتون درد نکنه.
بچه ها تا حالا کسی با این گوشی فیلم دایویکس دیده؟ فرمت دایویکسش همین فرمت های روتینه که میبینیم و حجمش تقریبا 700و800 مگه؟ زیر نویسم اجرا میکنه؟
بله
بله همان Divx 5 هستش البته با Xvid اشتباه نگیرید...
خیر
سایز تصویر رو با اون برنامه که تو سی دی خود گوشی بود کوچیک می کنین یا کلا با همون سایز اصلی می بینین؟
اگه کوچیک می کنین روی حالت mobile می ذارین یا Qmobile ؟
مرسی
بچه ها من به یه مشکل جدید برخوردم؟:-؟
من یه عالمه تم ریختم رو گوشیم، اما الان یه مشکل دارم اونم اینه که مثلا تو تم : Green Dimension Theme
تمام فونت گوشیم سیاه میشه و خوب دیگه چیزی خونده نمیشه؟ می گیرین منظورمو؟ البته تو منو های اولیه که مربوط به خود گوشیه که نه مثلا وقتی که تم اصلیه گوشیم Black و بعد این تم رو میذارم و مثلا میرم تو منوی phone setting . اوایل درست بود (سبز بود) اما بعدش بعضی موقع ها یه دفعه سیاه میشد فونتم، بعد اگه دوباره تم رو عوض میکردم درست میشد اما الان چند وقته که روی هر تمی میرمو اینا همون سیاه میمونه:(((((((((((((((
بعد از انجام تمام مراحل نصب تمهاي cyl گوشي بعد از نصب ميگويد xml صحيح نيست در حالي كه همان فايلهاي بالا را من هم دانلود كردم علت چيست؟
با اون برنامه هم می تونید ولی کلا سایز مهم نیست مهم Divx بودنشه ...
تنظیمات باید روی Mobile باشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)