همه چیز شنبه معلوم میشه که قرار هست محدودیت ها رو بر دارن یا نه.اگه محدودیت دانلود از رپید و سایر هاست ها رو ورداشتن که هیچ وگرنه زنگ بزنید به شرکت ها و حالشونون بگیرید
اگه همه اعتراض کنیم شاید به جایی برسه
همه چیز شنبه معلوم میشه که قرار هست محدودیت ها رو بر دارن یا نه.اگه محدودیت دانلود از رپید و سایر هاست ها رو ورداشتن که هیچ وگرنه زنگ بزنید به شرکت ها و حالشونون بگیرید
اگه همه اعتراض کنیم شاید به جایی برسه
چی ؟
محدودیت بردارن ؟
قضیه چیه ؟
اره محدودیت بردارن رو میگم شنبه معلوم میشه
بابا اينا هر از گاهي يادشون مياد و آخر سال كه ميشه ميخواند بيشتر سود كنند مياند و محدوديت روي مثلا" رپيد شير ميذارند . اين فيلمشونه كه نميدونم كابل تركيده آپولو هوا رفته و ... من ميدونم كه اينا هيچ وقت خيري براي كاربرا ندارند . صد تا شنبه هم بياد و بره يه كاري ميكنند كه ديگه كسي نياد بگه سرعتمونو بيشتر كنيد . همچين كه بگي بابا نخواستم همون سرعت قبليمو بده كافيمه .
من دیشب رکورد زدم ، 1 کیلوبایت بر ثانیه با adsl قبلا روی 50 - 60 بود همیشه
معلوم نیست دارن چیکار میکنن ، میگن باز فیبر نوری قطع شده ، رفتن روی خط بک آپ کویت و آذربایجان
آره واسه منم كه هيچ وقت قطه نشده بود تو اين 1ساله از 3شنبه قطع بود الان يه 2ساعته دوباره وصل شده.آخه adsl من به صورت LAN هستش آنتن مثل اينكه گذاشتن رو ساختمون و كل ساختمون رو شبكه محلي كردن .واسه من يا كلا نمياد يا اگه بياد سرعتش خوبه.ميگم كه تو اين 1سال اولين بار بود اين قضيه واسه من پيش اومدش
نكته جالب ميدونيد چيه . من زنگ زدم ميگم اين يه مدت چي ميشه؟ پولش رو از ما گرفتيد ولي همش قطع بوده . ميگند مشكل ما نيست كل ايران اينطوري بوده يعني كشك يعني دوغ واقعا" بي حساب كتابه اين وضع مخابرات و اينترنت ما
این وضعیت من در هم اکنون (( 8:48 ))
.
این قضیه فیبر نوری داستان داره دوستان
از زمان قدیم قرار بود مرکز دیتای خاور میانه , ایران باشه ، بعد خورد به انقلاب و این مساله استراتژیک رو دادن به امارات (( مثل کریدور های بین الملی و محل سوختگیری و بارگیری هواپیما و کشتی که از ایران گرفتن و دادن به امارات ))
حالا امارات داره توی خلیج فارس جزیره میسازه ، عمق خلیج فارس هم خیلی خیلی کمه ، به دلیل ساخت و ساز و تردد کشتی ها و کرم ریزی اماراتی ها ، همیشه این مشکل پیش میاد برای ما ایرانی ها
دیگه بد بختی از اینجا شروع میشه
فعلا هم من اینطوری که از مخابرات آمار گرفتم فیبر نوری قطعه و بک آپ آذربایجان و کویت رو چسبیدیم
راه کار های پیشنهادی من :
1 : همه پول بزاریم مقادیر زیادی چسب رازی بخریم فیبر های نوری رو محکم کاری کنیم
2 : نوبتی روی خطوط فیبر نوری کشیک و پاسداری بدیم
بابا وضع تو خوبه ماله منم اينه . از اين افتضاح تر چي ميخوايي:
در مورد نگهباني من پايه ام . از فردا بريم لب دريا يه خورده هم چسب رازي ببريم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)