اینجا خودش مدیر داره و اگه لازم باشه بهمون تذکر میده برای باز کردن تاپیک جدید شما خودتو ناراحت نکن
من چون دیدم بحث با موضوع تاپیک زیاد جور در نمیاد گفتم اینجا پست ندیم و این بحث چند وقتی بود تموم شده بود
خوش باشی مهندس
سمند معمولي
پژو 405
پژو پارس
اینجا خودش مدیر داره و اگه لازم باشه بهمون تذکر میده برای باز کردن تاپیک جدید شما خودتو ناراحت نکن
من چون دیدم بحث با موضوع تاپیک زیاد جور در نمیاد گفتم اینجا پست ندیم و این بحث چند وقتی بود تموم شده بود
خوش باشی مهندس
راست میگه
راستی امیر جون من هنوز نتونستم با شما ارتباط برقرار کنم(یاهو)
سلام دوستان عزیز
می خواستم ببینم به نظرتون کدام یک از ماشین های بالا بهتره؟ از لحاظ راحتی و کارکرد ماشین. فیات با توجه به این که مستقیم از ایتالیا ظاهرا وارد می شه باید کیفیت خوبی داشته باشه. می خواستم نظرتون رد در باره این 2 ماشین بدونم. یه سوال دیگه هم اینکه به این ماشین سهمیه بنزین تعلق می گیره؟
با تشکر![]()
باید صبر کنید این ماشین تازه وارد 1 سالی تو کشور کار کنه
بعد تصمیم به خرید این خودرو جدید بگیرید
مخصوصا اوایل ورود اینجور خودروها ...........لوازم یدکی خیلی سخت و یا پیدا نمیشه
چون ماشین اروپائی خیلی کم در کشورهای عربی استفاده میشه بغیر از مرسدس و بی ام دبلیو لوازم اینجور خودروها تو کشورهای حاشیه خلیج فارس پیدا نمیشه
کاملا تایید میشه . فیات مدل سیینا برای بازار هدف کشورهای جهان سوم طراحی شده بیشتر . اما در کل بهتر از پرشیا هست ندید !!!
بزارید استفاده بشه تا مثل لوگان نقاط ضعفش پیدا بشه تا بعد ببینید میصرفه یا نه .
دوستان از سینا میشه یه عکس بذارین.
از طرف چه شرکتی وارد میشه؟
من فقط ميدونم كه اصلا با فيات و ماشيناش حال نميكنم
حالا شايدم ماشين خوبي باشه
پ.ن: اين نوشته از روي تعصب ميباشد و ارزش راهنمايي ندارد
مشخصات فنی فیات سینا :
پارامتر ها
FIAT SIENA
موتور
۱۴۶۱ سی سی / ۴ سیلندر
حداکثر قدرت
۷۷ اسب بخار
حداکثر گشتاور نیوتون متر
۱۱۵ نیوتون متر / ۳۵۰۰ دور در دقیقه
ماکزیمم سرعت
۱۷۰ کیلومتر بر ساعت
گیربکس
۵ دنده دستی
وزن
۱۱۰۰ کیلوگرم
استاندارد یورو ۴
این مشخصات بر اساس پارامتر های ارائه شده توسط تاپکو نماینده رسمی فیات در ایران است و با برخی مندرجات وبسایت تاپکو تفاوت دارد .
از امکانات فیات سینا می توان به موارد زیر اشاره کرد :
ترمز ABS ، دو کیسه هوا جلو ، فرمان هیدورلیک ، سیستم ضد سرقت ( immobilizer ) ، میله محافظ جانبی در ها برای حفاظت سرنشینان ، سیستم خودکار قطع سوخت هنگام تصادف ، سیستم cruise control ( ثبت اطلاعات سفر ) ، باز شدن قفل صندوق عقب و باک از داخل خودرو ، سیستم تنظیم صندلی راننده در ۶ جهت ، CD PLAYER ..
پلت فرم ۱۷۸ فیات که سینا روی آن می باشد قابلیت نصب ۱۰ تیپ موتور را داراست و با بنزین و گاز کار می کند .
- از نکات جالبی که از سینا یک خودروی واقعا خانوادگی می سازد حجم صندوق عقب اونه که در نوع خودش و در بین خودرو های هم کلاسش بی نظیره برای نشون دادن این تفاوت عمده بین سینا و دیگر سدان ها :
حجم صندوق عقب سمند : ۵۰۰ لیتر ، تندر-۹۰ ۵۱۰ لیتر ، ۲۰۶ صندوق دار ۴۵۰ لیتر و در مقایسه با این خودرو های به ظاهر جادار حجم صندوق عقب فیات سینا ۵۱۵ لیتره .
سلام
مجيد جان اين عکسی که گزاشتين ماله مدله 2008 هست يعنی مدله 2008 قراره تو ايران مونتاژ بشه؟
نقل قول:
امنیت فیات سی ینا :
شاید برای عده ای توجه به نکات امنیتی یک خودرو در خرید اون آنچنان اهمیت نداشته باشه ولی افرادی هم هستند که امنیت خودرو رو جزو 3 مورد اول پارامتر های انتخاب یک خودرو قرار می دهند و حتی تعداد ستاره های امنیتی اون خودرو براشون اهمیت زیادی داره ..
مدا اروپایی سی ینا ( آلبیا ) در روسیه و بر طبق آخرین استاندارد های eroncap مورد آزمایش قرار گرفت تست تصادف از جلو با سرعت 64 کیلومتر بر ساعت که نمره 8.5 رو به خودش اختصاص داد ، به بیان دیگر این نمره معادل 3 ستاره امنیت است .
مدل چینی سی ینا (پرلا) در چین توسط chinaNcap در سه مورد مورد آزمایش قرار گرفته که شباهت زیادی به تست NTHSA آمریکا دارد ، پرلا در تست تصادف از جلو نمره 8.06 رو به خودش اختصاص داد که معادل 3 ستاره امنیته ، در تست تصادف نمره 12.02 که معدل 4 ستاره است و در تست تصادف از کناره ها نمره 10 رو به خودش اختصاص داده که معادل 3 ستاره امنیت هست ، و در کل 3 ستاره امنیت .
هم در اروپا و هم در چین نتیجه تست های امنیت سی ینا 3 ستاره امنیت بوده
چهره دلنشینی نداره
قدرت موتورش هم که حتی از یاریس 1300 cc کمتر هست.
به قیمتش نمی ارزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)