دوستان فكر نكنم 130 اسب باشه !! آخه ما رفتيم نمايشگاش . ضبطش كه پايونر بود !! حتما قيمتش 18 - 19 تومنه !!!
دوستان فكر نكنم 130 اسب باشه !! آخه ما رفتيم نمايشگاش . ضبطش كه پايونر بود !! حتما قيمتش 18 - 19 تومنه !!!
دوست من دقت کردی مشخصات فنی ماشینهای مونتاژایران با همسانهای خارجیشان فرق داره این هم به این دلیله که اسب های ما با اونها فرق داره اسب های اونها قوی ترند اسب های ما به دلیل خشک سالی بیشتر به یابو شبیهند برای همینه ماشین های ما مشکل دارند شما فکر کردید مشکل از کارخونه هاست!!!!!؟؟؟؟؟
موتورش Xu7 تقویت شده هست با اسب بخار بیشتر !
و به نظر من چهره بسیار کسل کننده و جوان دورکننده ای داره ! قیمتشم قطعا 19 به بالا !
البته چهرش در کل فکر نمیکنم بدتر شده باشه این که بد به نظر میرسه بیشتر بخاطر منتاژ دستی و کارگاهی بوده که فقط یکی دو نمونه ازش ساختن.
اگه وارد خط تولید بشه قطعاتش بهتر مچ میشه. کلا یه ماشین توسط کارخونه تونینگ بشه فکر میکنم بهتر باشه تا اینکه طرف دستی بخواد تیونینگش کنه. (مخصوصا با وجود رینگهای سنگین و قدرت کم ماشینها که معمولا ما بعد از تعویض رینگ توجهی به موتور و گیربوکس هم نداریم)
البته قبول دارم که بخاطر چهره ثابتش جوابگوی همه جور سلیقه ای نیست
شاید بهتر بود این ماشین رو با چند شکل متفاوت ( به لحاظ سپر , رکابها , رینگ و...) و قابل سفارش ارائه میدادن.
از یه منبع غیر موثق قیمتش رو شنیدم قراره 16.5 باشه ولی خوب تا سال دیگه....
مصرف سوختش مطمئن باشید همون قبلیه و برای بازار گرمی گفتن !
کلا سمند یه ماشین سنگینه و لش هست که برای قشر جوون اصلا مناسب نیست حتی اگه موتورش تقویت شده باشه !
داشتم گوگل گردی میکردم دیدم نوشته سمند جوانان :
آرم ایران خودرو رویشیشه هم هست...
این سمند ساحل هست که چند سال پیش گروه ایران خودرو طراحی کرده بود و تو نمایشگاه نشونش داد
خوده سمند جوانانهفقط رنگش فكر كنم سفارشيه آخه سمند جوانان سفيده
![]()
ببخشید دوستان. مدتی خونه نبودم.
میدونید چیه؟
به نظر من ایرانخودرو کارخونه نیست.
یه face lifter هست. که وقتی گیر میده به یه ماشین اونقدر تغییرات جزئی روش انجام میده که پدر ماشین درمیاد.
سایپا هم که گیر داده به پراید/
اگه اسم اینا رو بذاریم تولید جدید، پس یکی از بزرگترین تولید کننده ها توی کوچه ما هست.
چون روزی یه مدل ابرویی میندازه. ماهی یه مدل رینگ. صندلی ها رو هر ماه عوض میکنه. واقعا تولید کننده بزگی هست.
![]()
دوستان یکی از این ماشینارو فوری می خوام بگیرم بعدش بفروشم کدومو پیشنهاد میکنین که خوب و بهتر فروش بره؟ ضمنا چه رنگی بهتره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)