عجب یکی از سایتا گفته بود تیر ماه عرضه میشه و فقط دنبال یه توزیع کننده خوب هستن!
عجب یکی از سایتا گفته بود تیر ماه عرضه میشه و فقط دنبال یه توزیع کننده خوب هستن!
مگه بازی های منتشر شده تو نمایشگاه ها اجازه شرکت ندارن؟
البته انتشار خارج از ایران حتما خیلی دیر تر از انتشار در داخل ایران خواهد بود
سلام دوستان اقا ما ایرانی ها همیشه میخوایم یک شبه راه صد ساله بریم اما این غیر ممکنه.خوب ما بعد از ساختن یک سری بازی بیخود حالا یک بازی سطح بالا ساختیم باید حمایت کنیم نه تخریب مطمان باشید اگر ما حمایت کنیم و ارجینال بازی رو بخریم شرکت سازنده پیشرفت میکنه.مطمان باشید ما چیزی از بقیه دنیا کم نداریم فقط یکم زمان نیاز داریم تا تمام دنیا رو پشت سر بزاریم اگر به بازی های سال 2006 تا 2008 نگاهی بکنی میبینی این بازی چیزی از اونا کم نداره.درسته که یک سری بازی ها خیلی خفن هستم مثل crysis اما باید یادمون باشه که اولین نمونه کاری همون ها هم Farcry1 بود.من که خودم شخصن بازی رو ارجینال میگیرم از شما هم میخوام تا از این شرکت و سایر سازندگان حمایت کنید.![]()
اصلا مگه قيمت اريجينال بازي چنده ؟!
بيشتر از 5 الي 6 تومان كه نيست ...
ولي در كشور هاي ديگر براي يك بازي اوريجينال حد اقل 20 الي 30 $ بايد پرداخت كنند ...
البته اونها با پرداخت اين پول ميتونن با خيال راحت آنلاين بازي كنن ولي ما اريجينال رو هم بخريم اصلا آنلاين نداره كه بازي كنيم :دي
حالا بازی ارزششو داره بریم بخریم؟؟؟
درسته باید برای حمایت اونها بازی اورجینال بخریم..........هر کسی نسخه کرک شده این بازی رو دید نخره..مرد باشید .....اگه می خواید هر سال یه بازی با گرافیک توپ و ایرانی ببینیم باید به تولید کننده ها اعتماد کنیم و بازی هاشونو اورجینال بخریم حتی به قیمت بد بودن و ضعیف بودن بازی..........چون حتما بازی های بعدیشون بهتر از آب درمیاد
من خودم از طریق سایتشون garshasp.ir بازی رو پیش خرید کردمسلام دوستان اقا ما ایرانی ها همیشه میخوایم یک شبه راه صد ساله بریم اما این غیر ممکنه.خوب ما بعد از ساختن یک سری بازی بیخود حالا یک بازی سطح بالا ساختیم باید حمایت کنیم نه تخریب مطمان باشید اگر ما حمایت کنیم و ارجینال بازی رو بخریم شرکت سازنده پیشرفت میکنه.مطمان باشید ما چیزی از بقیه دنیا کم نداریم فقط یکم زمان نیاز داریم تا تمام دنیا رو پشت سر بزاریم اگر به بازی های سال 2006 تا 2008 نگاهی بکنی میبینی این بازی چیزی از اونا کم نداره.درسته که یک سری بازی ها خیلی خفن هستم مثل crysis اما باید یادمون باشه که اولین نمونه کاری همون ها هم Farcry1 بود.من که خودم شخصن بازی رو ارجینال میگیرم از شما هم میخوام تا از این شرکت و سایر سازندگان حمایت کنید.
این تنها کاریه که از دست ما بر میاد به عنوان حامی
البته اینم گفته باشم
بازی ای مثل Godfather II با اینکه پارسال اومد اما گرافیکش عمرا با گرشاسپ رقابت نمی کنه
کلا گرشاسپ همچینم گرافیکش عقب نیست
مخصوصا که کل دنیا با یه بار لودینگ قابل دسترسیه(دنیا منطقه منطقه نشده که برای ورود به هر منطقه لودینگ داشته باشیم)
قیمتو پایین گفتیاصلا مگه قيمت اريجينال بازي چنده ؟!
بيشتر از 5 الي 6 تومان كه نيست ...
ولي در كشور هاي ديگر براي يك بازي اوريجينال حد اقل 20 الي 30 $ بايد پرداخت كنند ...
البته اونها با پرداخت اين پول ميتونن با خيال راحت آنلاين بازي كنن ولي ما اريجينال رو هم بخريم اصلا آنلاين نداره كه بازي كنيم :دي
بین 40_50 دلار هست بازی اورجینال
همه بازی ها هم بخش آنلاین ندارن مثل گاد آف وار که فقط آفلاینه
Last edited by *Necromancer; 26-05-2010 at 14:29.
البته اینم گفته باشم
بازی ای مثل Godfather II با اینکه پارسال اومد اما گرافیکش عمرا با گرشاسپ رقابت نمی کنه
کلا گرشاسپ همچینم گرافیکش عقب نیست
من نمیگم عقب هستیم میگم روی سر بازی های تولید دخل نزنید میگم با بازی های مثل Crysis مقایسه نکنید
این بازی 1000 برابر بودجه بیشتری دارن بودجه این بازی ها 90 میلیون دلار هست که میشه 90 میلیارد تومان
پس باید خدا رو شکر کنیم که با حداقل امکانات داریم کاری به این بزگری انجام میدیم.
خوبه اینو یادمون باشه که اگر علم در ثریا باشد مردانی از پارس به ان دست میابند..
من منظورم بازي هاي PC بود ...
از نظر گرافيك شايد بايد يك گرافيك خوب و قابل قبول رو انتظار داشته باشيم .
در مورد موتور بازي هم بايد بگم :
اسم اين موتور OGRE هست .
از سال 1999 ساخته شده و تا بحال تا Ogre 1.7 ساخته شده است .
نسبت به موتور هاي ديگر در بازار در سطح متوسطي هست ولي كيفيت بافت خوبي داره و ميشه ازش انتظار يك گرافيك قابل قبول رو داشت ...
بازي هايي كه با اين موتور ساخته شده اند خيلي مشهور نيستند :
Ankh
Ankh: Heart of Osiris
Earth Eternal
Garshasp
Jack Keane
MotorM4X
Next Life
Pacific Storm
Torchlight
Venetica
Snakeworlds
Zombie Driver
اين هم يك نمونه از قدرت اين موتور :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)