اولين اظهارات معاون جديد صدا، در گفتوگو با فارس؛
صوفي: توسعه كيفي شبكههاي راديو در اولويت است
خبرگزاري فارس: معاون جديد صدا كه چند روزي بيشتر از حضورش در اين سمت زمان نميگذرد، معتقد است توسعه كيفي برنامههاي راديو از اهميت بيشتري برخوردار است و در اولويت كار من به شمار ميرود.
«محمدحسين صوفي» كه به تازگي با حكمي از سوي عزت الله ضرغامي معاونت صدا را به جاي حسن خجسته بر عهده گرفته است، در اولين گفتوگوي خود پس از تصدي اين سمت با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: من براي كار در حوزه جديدي كه در اختيارم گذاشته شده، برنامهريزيهاي بسياري انجام دادهام و در حال حاضر نيز با برگزاري جلسههاي مختلف و بازديد از بخشهاي مختلف راديو، مشغول تكميل برنامهريزيهاي خود هستم.
* توسعه كيفي را هدف قرار ميدهم
وي در پاسخ به اين پرسش كه «شما بيشتر توسعه كيفي راديو مد نظرتان است يا توسعه كمي؟»، اظهار داشت: قطعا توسعه كيفي. خوشبختانه راديو توسعه كمي خود را پشت سر گذاشته است. البته اگر ضرورتي احساس كنيم، توسعه كمي نيز خواهيم داشت وليكن اولويت كاري من توسعه كيفي است.
معاون صدا در ادامه گفتوگو با فارس درباره اينكه توسعه كيفي بيشتر شامل كدام يك از شبكههاي راديويي خواهد شد، نيز تصريح كرد: اساس كار من بر توسعه كيفي است و حتما همه راديوها را شامل خواهد شد. در اين ميان راديوهايي كه عموميتر است و مخاطبان بيشتري داشته و فراگيرتر است، اولويت شماره يك خواهد بود.
* تجربه بيستوچندساله را به كار ميگيرم
صوفي درباره اين كه تجربه كارياش در حوزههاي ديگر سازمان صدا و سيما چقدر بر فعاليتش در حوزه صدا تأثير خواهد داشت نيز گفت: حتما كمك بسياري خواهد كرد. چرا كه همه سابقه كاري من سابقه فرهنگي، هنري و رسانهاي در بخشهاي مختلف نظير صدا، سيما، تصوير و ارتباط با هنرمندان بوده است و اميدوارم اين سابقه بيست و چند ساله در كنار لطف خداوند توشهاي باشد براي كاري كه انجام ميدهيم.
* راديو نمايش با تأمين بودجه افتتاح ميشود
وي پيرامون افتتاح راديو نمايش نيز كه قرار بود در ايام دهه فجر صورت بگيرد، نيز گفت: پيش از من آقاي خجسته نيز گفته بودند كه اين راديو در صورت تامين بودجه افتتاح خواهد شد. من نيز اين سخن را تائيد ميكنم و معتقدم تا اعتبار تامين نشود نميتوانيم اين شبكه راديويي را افتتاح كنيم.
صوفي گفت: ما در حال پيگيري اين موضوع هستيم و توقعمان از دولت محترم و خدمتگزار دولت كماكان اين است كه با كمكشان اين كمبود بودجه را مرتفع كنند.