سایت humyo فقط یک لینک رو همزمان میزاره دانلود کنی حالا اینکه میگی چند تا صفحه رو با هم باز کنید دیگه نمیدونم تست نکردم باید تست کنم
شما اکانت داری و یا اینکه از لینک های Share شده استفاده میکنی؟
مطمئنی مشکل از سرعت شبکه اینترنتتون نیست؟
سایت humyo فقط یک لینک رو همزمان میزاره دانلود کنی حالا اینکه میگی چند تا صفحه رو با هم باز کنید دیگه نمیدونم تست نکردم باید تست کنم
شما اکانت داری و یا اینکه از لینک های Share شده استفاده میکنی؟
مطمئنی مشکل از سرعت شبکه اینترنتتون نیست؟
دوستان کی میدونه که لینک مستقیم سایترو چطور باید پیدا کنم هرکاری کردم نشد .....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دانلود منیجر لینک فایل رو کپی کرد تو adrive.com بازم نشد انتقال بدم ارور میداد مگه که فایل در حال دانلود اما من فایل دانلود نمیکنم که فقط اونهارو تو صف دانلو منیجر زدم تا لینک دانلود رو بگیرم همین.....
چرا بعضی موقع ها سایت rslinkgens.info فایل درست لینک مستقیم نمیده و مثلا برای یک فایل 100 مگی تبدیل به 9 کیلو بایت میکنه
دیروز درست کار میکرد ولی امروز نه ..
یه مشکل :
من یه سری فایل رو در humyo آپلود کردم تا دیروز خیلی راحت فایلها رو دانلود میکردم ولی امروز هر چی سعی میکنم دانلود کنم همش ارور میده و نمیذاره دانلود کنم..کسی تا حالا با چنین مشکلی دست و پنجه نرم نکرده ؟ مشکل موقت هست یا دلیل دائمی داره ؟ چیکار کنم ؟ ...خلاصه کلام somebody help me plz![]()
پ.ن : موضع تاپیک ربطی به سوال من نداره ولی دیدم صفحات قبلی در مورد humyo بحث شده واسه همین پرسیدم
سلام دوستان
چرا ADrive دیگه لینک مستقیم نمیده؟
امروز هر چی زدم اصلا لینک مستقیم که بشه با دانلودمنجیر دانلود کرد نداد
کجاست اینی که میگی؟؟
من چیزی ندیدم
شما تو سایت عضو شدی؟
وقتی که وارد اکانتت میشی اولین صفحه ای که میاد همین صفحه هست که باید توش راست کلیک کنی یا میتونی وارد اکانتت بشی و این آدرس رو تو مرورگرت وارد کنی با بری به صفحه Fetch file from the web.
یک سوال دیگه شما جاوا اسکریپتت فعاله؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما تو سایت عضو شدی؟
وقتی که وارد اکانتت میشی اولین صفحه ای که میاد همین صفحه هست که باید توش راست کلیک کنی یا میتونی وارد اکانتت بشی و این آدرس رو تو مرورگرت وارد کنی تا بری به صفحه Fetch file from the web
یک سوال دیگه شما جاوا اسکریپتت فعاله؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راست کلیک که نمیشه کرد
ولی این لینک که دادید درسته
ممنون
اگه با اينترنت اکسپلورر بريد بايد بتونيد راست کليک کنيد،
ولي مثلاً من هم اگه با اپرا برم راست کليک نميکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)