تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 40 اولاول ... 1016171819202122232430 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 399

نام تاپيک: Company of Heroes: Tales of Valor

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این لینک دانلود فایل اورجینال 2.501.0 همش پاک شده.....میتونی دوباره تو مدیافایر آپ کنی؟؟ خیلی ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

هیچ جا پیدا نکردم فایل اورجینال 2.501.0....با یک اسم دیگه آپ کن که سرور ها پاکش نکن به خاطر قانون کپی رایت....واقعا لطف میکنی.

داره خودمونی میشه nima sohrabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

هیچ جا پیدا نکردم فایل اورجینال 2.501.0....با یک اسم دیگه آپ کن که سرور ها پاکش نکن به خاطر قانون کپی رایت....واقعا لطف میکنی.
    سلام دوست عزیز
    من برای شما فابل را دوباره آپلود کردم
    دلیل پاک شدن فایل هم اسمش یا قانون کپی رایت نیست. فایلی که دانلود نمی شه از روی سرور این سایت ها به طور اتوماتیک حذف میشه.
    موفق باشی

لینک:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز....همه چی کامل نصب شد.
    فقط یه سوال در مورد Eastern Front
    من پچ 2.602 نصب کردم ، پچ 1.5.0.1FULL هم نصب کردم،پچ آخری 1.5.1.0 هم نصب کردم....آدرس هم آدرس نسخه tales of valor بش دادم...وقتی گزینه play میزنم اتفاقی نمیوفته....مشکل از کجاست؟

داره خودمونی میشه parvaz12369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

this patch updates company of heroes version 2.500.0 but you appear to have version2.301.0 installed already to download the latest run companyof heroes and log in to Relic Online . Error code 10244
    سلام این ارور مدهد

داره خودمونی میشه nima sohrabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

من پچ 2.602 نصب کردم ، پچ 1.5.0.1FULL هم نصب کردم،پچ آخری 1.5.1.0 هم نصب کردم....آدرس هم آدرس نسخه tales of valor بش دادم...وقتی گزینه play میزنم اتفاقی نمیوفته....مشکل از کجاست؟
    سلام
    خوشحالم که مشکلتان حل شد.
    در مورد DLC هایی همچون Eastern Front باید بگم که زیاد جالب نیستند و بازی را با مشکلات زیادی مواجه می کنند. از نظر من خود بازی واقعا کامل هست.
    من به شخصه یک بار چند تا از این هارو امتحان کردم اما خوشم نیومد ، اطلاعات زیادی هم در موردشون ندارم که شمارو راهنمایی کنم.
    موفق باشی

پروفشنال jack426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

پيش فرض

ورژن 1.5.1.0 قدیمی هست و ورژن جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب بفرمایید
    this patch updates company of heroes version 2.500.0 but you appear to have version2.301.0 installed already to download the latest run companyof heroes and log in to Relic Online . Error code 10244
    سلام این ارور مدهد
    ورژن بازی شما 2.301.0 هست شما لازم پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم نصب کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام :ورژن بازی شما 2.301.0 هست شما لازم پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم نصب کنید برای بازیCompany of Heroes Tales of Valor نصب میشود

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام :پچ دانلود کردم این ارورداد:Acomplete validcompany of heroes insstallation could not be lcated pleasereinstall company of Heroes and try again .Errorl 0262

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام :پچ دانلود کردم این ارورداد:Acomplete validcompany of heroes insstallation could not be lcated pleasereinstall company of Heroes and try again .Errorl 0262

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •