سلام دوستان
ببخشید یه سوالی داشتم می خواستم از شاتل سرویس eco بگیرم نوشته قیمت مودم 59 تومن یعنی فقط باید از این مودمی که دارن استفاده کنی؟
اگه مودم فرق نمی کنه یه مودم می خواستم حدود 30-35 تومن مدلش رو اگه میدونین ممنون می شم راهنماییم کنین
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام دوستان
ببخشید یه سوالی داشتم می خواستم از شاتل سرویس eco بگیرم نوشته قیمت مودم 59 تومن یعنی فقط باید از این مودمی که دارن استفاده کنی؟
اگه مودم فرق نمی کنه یه مودم می خواستم حدود 30-35 تومن مدلش رو اگه میدونین ممنون می شم راهنماییم کنین
نه شما میتونید مودم را خودت تهیه کنی...
به نظر من خودت مودم بگیر قیمت های شرکت ها فکر کنم زیاد باشه....من دفعه اول که اینترنت گرفتم از امین نت یک مودی بهمون انداخت با چه قیمتی aztech
به نظر من یه 10 20 تومان بگذار روش یه ASUS AM602 بگیر با اکثر شرکت ها هم سازگاری داره...
asuse am602 قیمتی حدود 45 تا 50 55 هست ابته اگه گارانتی تهران فراژه باشه بهتره
bilion و smc هم خوبه و با شاتل سازگاره....ولی به نظر من همون asus
اگه کارت تخفیف 10 هزار تومانی شاتل هم خواستی پیغام خصوصی بده بهم...
اینجا میتونی برای مودم مشورت کنی...
راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت دوستان
من خط خونمون فیبر نوری هست تا چند ماه پیش از صبانت استفاده میکردم ولی دیگه از دست سرویس های افتضاحش خسته شدم
الان کدوم شرکت تو شیراز به غیر از صبا رو فیبر نوری سرویس میده ؟
ببخشيد : ميشه بگيد چرا در مورد لاوان نميشه بحث كرد ؟ يعني بد هست ؟ آخه من ميخوام تا ماه ديگه ازش سرويس بگيرم . اگه بد هست بگيد تا نرم سراغش . ممنون
با سلام خدمت دوستان عزیز
بهترين سرويس و شرکت adsl برای مرکز مخابراتی امیرکبیر با پیش شمارههای 823 و 843 کدام است
با تشکر
شرکت هایی که ساپورت میکنن
شاتل 823 و 843
صبا 823
پارس انلاین 823
فن اوا 823,843
لاوان 823,843
فعلا شاتل بهترینه .صبا هم یه جا خوبه ده جا داغون/اکانتش سه ماه میده/.پارس هم بد نیست.بقیه هم زنده اند
بهترین سرویس هم بستگی داره مصرفتون چجوری باشه بیشتر توضیح بدین
شاتل یه خوبیش اینه که 10تومن تخفیف میده تو هزینه نصب
Last edited by ahriman323; 06-02-2009 at 00:11.
سلام
مصرفم وبگردی و دانلود هست
کمک بزرگی کردین
از جوابتون متشکرم
دوستان همیارنت داخلش نبود که.
اگه خواستی از شاتل بگیری بگو راهنمایت کنم و کارت تخفیف بهت بدم....
اگه دقت کرده باشید امین نت هم ننوشتم چون امین نت و همیار باید برن بوق بزنند.امین نت به خاطر کیفیتش و همیار هم به خاطر قیمتش...
در ضمن همیار نماینده پیشگامان کویر یزد هست!
پس من هم که از همیار گرفتم برم کشکم رو بسابم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)