9800GTX+ خیلی وقته اومده و قیمتش هم 280 تومنه.
9800GTX+ خیلی وقته اومده و قیمتش هم 280 تومنه.
چرا قیمتهایی که اینجا میدید خیلی کمتر از قیمتهایی است که تو خود سایت فونیران یا فاره ذکر شده مثلا کارتهای 3850 و 3870 و 9600 رو در لینکهای زیر ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه ممکنه جایی رو میشناسید که با قیمت پایین تر میفروشه تو مجتمع ایران یا رضا لطف کنید برام پیغام خصوصی بدید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
خب قدرتش چقدره؟؟؟ ميشه بنچ مارك بزارين(در مقايسه با سري 4800 ati)
خدا خیرت بده بی خبال !!!
فقط بدون قدرت نزدیک به hd4850 هست .کمی این ور واون ور ! که کدونم ورش مهم نیست![]()
فكر كنم يه كم بيشتر از 4850 باشه...حالا اين gtx+ با gtx چه فرقي دارن؟؟؟
سلام
با 250 _ 230 تومن چه کارت گرافیکی بگیرم بهتره؟!
مانیتور کامپیوترم LG Flatron L1730S هست 19 اینچ
مونیتور کامپیوترم برای بازی های گرافیک بالا خوبه؟
نه مانیتورت خوب نیست . ولی جواب میده . بهتره بری یه LCD سامسونگ بخری که 19 اینچش حدود 220 تومنه و حتی با 145 تومن هم یه 16 اینچی میتونی بگیری .
دستت درد نکنه آقا سیاوش ! من این همه بنچ گذاشتم شما سیو نکردی !؟ 4850 یخورده بهتره با توجه به قیمت . + اورکلاک شده 9800 معمولی هست.
اینم سایت بنچ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیروز 4850 اسوس رو 220 قیمت گرفتم البته از نزدیک ندیدم تا مدل دقیق رو بفهمم به نظر شما با این قیمت میرزه از نظر کیفیت - کارایی شما تایید میکنید ؟
کلا 4850 جدیدا افت قیمت داشته ؟
Last edited by farshad9; 06-11-2008 at 07:38.
با 250_230 تومن چه کارت گرافیکی بگیرم؟؟؟برای بازی های جدید...من خوره بازی دارم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)