دوست عزیز گیم پد شما درایورش واسه xp هست شما میتونی توی گوگل سرچ کنی ببینی متناسب با ویستا سازنده گیم پد شما درایور ارائه کرده یا نه
دوست عزیز گیم پد شما درایورش واسه xp هست شما میتونی توی گوگل سرچ کنی ببینی متناسب با ویستا سازنده گیم پد شما درایور ارائه کرده یا نه
چه جوری میشه از کنترلر xbox360 در pc به صورت وایرلس استفاده کرد؟
سرم شلوغ نمیتونم فعلا یاد بدم اسم گیم پدتو بگو واست کدشو میزارم میگم چیکار کنی
متاسفانه من نتونستم پیدا کنم شما سایتی برای این موارد نداری؟
خب شکل دسته و کارایی که هر دکمه باید انجام بده رو تو شکل گذاشتمووقسمت بالا دکمه روش و قسمت پایین با 90 دوران دکمه جلو دسته هستند.
2 تا دسته هم دارم که اسماشون
Generic USB Joystick
این فایلی که میدی رو کجاها باید بزارم
دوست عزیز من مدل گیم پد من tp-u539 هست تو سایتش مدلی که گذاشته از زیپ خارج نمیشه شما نمیتونی راهنمایی کنی؟
با دروود.........
دوستان من یه گیم پد کامپیوتر دارم این فکر کنم یه بار از دستم افتاد.........مدتی بعد که امروز باشه میخواستم باش بازی کنم دیدم کار نمیکنه......و یه وبره ضعیف میزنه........خواستم ببینم میشه درستش کرد؟؟؟؟؟؟؟و کجاش صدمه دیده؟؟؟؟ایا میشه کیتشو خرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اشکال به usb میده احتمالا اگه تکون بدی کار میکنه ولی این گیم پد ها به زمین خوردن حساس هستند من هم زیاد میندازم زمین واسه همین مصرف گیم پدم بالاست
سلام
منم یه سری اطلاعات در مورد Wheel میخوام اگه ممکنه راهنمایی کنید
برای تمرین نمیخوام برای بازی حرفه ای میخوام مثلا انلاین
که اینا رو داشته باشه:
فرمون(!)
پدال گاز و ترمز
دنده(6 دنده به همراه دنده عقب که مجموعا 7 تا میشه اگه اختراع شده باشه)
ترمز دستی هم اگه داشت خوبه
قیمتشم بگید ممنون میشم
من با این کیبوردم مشکل دارم (نمی تونم 2 یا 3 دکمه (مثلا گاز + طرف چپ + نیترو) با هم بزنم) بخاطر همین عجله دارم
ممنون
خب در این مورد من تقریبا تخصص دارم
ولی دوستان بتون میگم
بجز یه مدل لاجیتک که فتو کوپی دسته ی ایکس باکسه بهتر از دسته ی ایکس باکس ندیدم
البته این نظر منه ولی بهتره بدونید تا حالا 10-15 تا دسته امتحان کردم و اینو میگم
کلا خیلی عالیه
بخصوص که برای ایکس باکس دارا هم واقعا به صرفست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)