سلام
احمد جان خیلی بهتر از n95 هستش
فیلمبرداریاش تو gsmarena هست یه نگاه بنداز فوقالعادست
سلام
احمد جان خیلی بهتر از n95 هستش
فیلمبرداریاش تو gsmarena هست یه نگاه بنداز فوقالعادست
خوووووووووووب
برگشتم !!! این یکی دو روز یه ریویو براتون میذارم ازش.
از لحاظ صدا و وضوح تصویر بهتره ، ولی framerateش مثل آی8510 و ان95 و .... نیستفیلمبرداری پیکسون چه جوریاست به ان95 میرسه ؟؟؟؟یا بهتره یا کمتر؟؟
محتویات جعبه (گارانتی میکروتل) :
خود گوشی !!!
باتری 1000mah.
سه عدد درپوش باتری (فلزی) به رنگهای مشکی ، قرمز و بنفش.
یک عدد مموری میکرو اس دی یک گیگ به همراه تبدیل اس دی.
یک عدد قلم (در دار و تزیینی برای آویزون کردن به گوشی !!!).
کابل یو اس بی.
کابل هندزفری + هدفون سامسونگ (تک سایز).
دفترچه راهنمای اصلی (به زبان فرانسه !!!!).
سی دی نرم افزار نیو پی سی سویت.
دفترچه گارانتی بین المللی سامسونگ.
کارت گارانتی مایکروتل.
این یه هفته ای که باهاش کار کردم واقعا راضی بودم ازش و به نظر من تو این گوشی تمام ایرادات اف480 حل شده و یه گوشی خیلی عالیه.
یه لیست از مزایا و معایبش براتون میذارم (این یه هفته یه اف480 هم دستم بود و اکثر مقایسه ها رو با اون انجام میدم)
مزایا :
1- وضوح تصویر و رنگها خیلی عالی.
2- کیفیت عکس و فیلم خیلی عالی.
3- درپوش اتومات لنز دوربین.
4- فلش خیلی قوی (نسبت به بقیه ال ای دی ها)
5- اینترفیس دوربین خیلی راحت و بدون دردسر.
6- پاسخ دهی تاچ خیلی عالی ( خیلی بهتر از اف480)
7- امکان استفاده از شرتکاتهای تاچویز بدون نیاز به خارج کردنشون از باند تاچویز (اف480 این امکان رو نداشت)
8- کیفیت و بلندی صدای اسپیکر خیلی خوب (از اف 480 خیلی بیشتر ، از دبلیو950 و ان73 کمتر)
9- کیفیت صدا با هدفون خیلی خوب.
10- قابلیت مینیمایز کردن برنامه های جاوا.
11- گالری عکس عالی به خاطر شتاب سنج داخلی (اوتو روتیت و رد کردن عکس ها).
12- مکانیسم لاک و آنلاک کردن صفحه از یک کلید مستقل و در دسترس (بر خلاف اف480) استفاده میکنه.
13- پخش فیلم های DIVX/XVID (البته از 6 فیلمی که روش ریختم دو تاشون رو اجرا نکرد ..... ) با رزولوشین و بیتریت های بالا (تا 3000kbps رو امتحان کردم).
14- صفحه کلید کامل qwerty و امکان تشخیص دستخط.
ایرادات :
1- نداشتن وایفای.
2- ابعاد (نسبتا) بزرگ گوشی.
3- نداشتن فونت فارسی ( البته این ایراد رو احتمالا تا یکی دو ماه دیگه خود مایکروتل حل میکنه ، چون گوشی من از سریهای اولیه واردات این گوشیه و حتی دفترچه راهنمای فارسی و انگلیسی نداره و فرانسویه !!!)
4- فیلم برداریش در ماکسیمم رزولوشین بر خلاف تبلیغات سامسونگ 30 فریم واقعی نیست و یکم بریده بریده هست.
5- نصب برنامه روی این گوشی مثل اف480 هست و مثل سونی راحت نیست.
6- گوشی نسبتا سنگین هست (البته من گوشی قبلیم یو600 بود و بد عادت شدم !!!)
در مورد باتری هنوز زوده نظر قطعی بدم چون هنوز 10 بار هم شارژ نشده و گنجایش باتری کامل نشده .... در کل به نظرم خوبه ، ولی اگر بیشتر بود خیلی بهتر بود : دیروز با گوشی سه ساعت بازی کردم ، 15 تا عکس گرفتم ، یه ربع فیلم گرفتم ، ده دقیقه با جی پی آر اس اینترنت رفتم ، دو ساعت با هدفون موزیک گوش دادم ، نیم ساعت با اسپیکر موزیک گوش دادم ، پنج دقیقه با بلوتوث فایل رد و بدل کردم و یه ربع حرف زدم و شارژ گوشی 20 ساعت دووم آورد.
سلام
اولا مبارکه روزبه
دوما کی گوشیامونو تاق بزنیم :د ی
ماله من c260
گوشیه خیلی خوفیه :د ی
ایجور که پیداست باتری خوبی داره
Last edited by S@nti@go_s&k; 28-02-2009 at 18:27.
یه سری عکس آپ کردم براتون (فول سایز) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچاکرم.سلام
اولا مبارکه روزبه
دوما کی گوشیامونو تاق بزنیم :د ی
ماله من c260
گوشیه خیلی خوفیه :د ی
ایجور که پیداست باتری خوبی داره
شما جون بخا ، کیه که بده !!!
gmt325gh ( متاسفانه اسمت رو نمیدونم ) اولا مبارکت باشه و ممنون بابت توضیحاتت... فقط چنتا سوال داشتم : هدفونش ازین حلقوی هاست مثه سری W ؟ ثانیا درب باطریش خوب چفت میشه یا مشکل لق زدن یا... داره ( البته این مورد رو در گوشی های سامسونگ من نشنیدم و بیشتر تو نوکیا و سونی شایعه ) ولی به هر حال میخوام بدونم خوب قطعات و به خصوص در باطری فیکس هست و صدا و حرکت اضافه داره یا نه ؟
حروف و کاراکترا تو کیبرد QWERTY این گوشی سایز مناسبی دارن ؟ استفاده ازش برای تایپ راحت هست ؟
ممنون...
Last edited by Nabakhshoode; 01-03-2009 at 00:00.
چاکرم ، من روزبهم.gmt325gh ( متاسفانه اسمت رو نمیدونم ) اولا مبارکت باشه و ممنون بابت توضیحاتت... فقط چنتا سوال داشتم : هدفونش ازین حلقوی هاست مثه سری W ؟ ثانیا درب باطریش خوب چفت میشه یا مشکل لق زدن یا... داره ( البته این مورد رو در گوشی های سامسونگ من نشنیدم و بیشتر تو نوکیا و سونی شایعه ) ولی به هر حال میخوام بدونم خوب قطعات و به خصوص در باطری فیکس هست و صدا و حرکت اضافه داره یا نه ؟
حروف و کاراکترا تو کیبرد QWERTY این گوشی سایز مناسبی دارن ؟ استفاده ازش برای تایپ راحت هست ؟
ممنون...
آره هدفونش از این سر لاستیکی گرد هاس . مثل این عکس :
در باتری و دکمه هاش و کلا کیفیت ساخت گوشی خیلی خوب هست و لق نمیزنه.
ظاهرش تو نیگاه اول به خاطر پلاستیکی بودن گوشی (غیر از در باتری و دور دوربین) تو ذوق میزنه یکم ، ولی به محض اینکه گوشی رو دست میگیری نظرت عوض میشه. (بر عکس اف480 که در ظاهر خیلی شیک و خقن هست ، ولی وقتی دست میگیری اونقدرا چنگی به دل نمیزنه !!!)
کیبرد qwertyش از بهترین قسمتهاشه. پاسخ دهی و سایز کلیدهاش مناسبن (7 میلیمتر در 7 میلیمتر) من تو هر 30-40 حرفی که تایپ میکنم یکی اشتباه میشه. البته اگه انگشتات چاق باشن احتمالا یکم کار کردن باهاش سخت بشه.
به مبارکه ... همه چیز رو گفتی الا قیمتش ... چند خریدی ؟؟
سلام دوست عزیز دوتا سوال داشتم که خیلی برام مهمه :
1-آیا برنامه ی جاوای سنگین مثلا در حد 5 مگابایت نصب می کنه ؟ خواهشا اگه امتحان نکردی بگو نمی دونم، اصلا پر حجم ترین برنامه ی جاوایی که نصب کردی سایزش چقدر بوده ؟
2 - GPS اش رو راه انداختی ؟ با چه برنامه ای میشه راه انداخت (با توجه به اینکه باید برنامه جاوا باشه)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)